da citiram kolegu "cadilac" sa LRH foruma:
….jučer je gost na OTVu kod Bujanca u 19:00 bio predstavnik sindikata u HFPu Ozren Matijašević koji je potvrdio da su " raspravljali o nagodbi jer je procjena da bi država u sporu prošla kao bosa po trnju". Prema njemu nagodbe će biti, ne znamo točno kad ali prije 28.6 sigurno….
nažalost nisam to gledao ali mislim da nema mjesta panici i bjesomučnoj rasprodaji..pozdrav svima..
Poštovani
gore navedeni gospodin, nema utjecaja pri transakciji.
Srdačan pozdrav
….jučer je gost na OTVu kod Bujanca u 19:00 bio predstavnik sindikata u HFPu Ozren Matijašević koji je potvrdio da su " raspravljali o nagodbi jer je procjena da bi država u sporu prošla kao bosa po trnju". Prema njemu nagodbe će biti, ne znamo točno kad ali prije 28.6 sigurno….
nažalost nisam to gledao ali mislim da nema mjesta panici i bjesomučnoj rasprodaji..pozdrav svima..
Poštovani
Srdačan pozdrav
[/quote]
S obzirom na funkciju i položaj,nije da bi baš javno pričao o tome da baš ništa nezna…
Izgleda da na tržištu caruju špekulanti!? Prebacuju se iz LRH i SNHO, očito u VLDS!? Vidljivo iz aviona!
Poštovani
Srdačan pozdrav
[/quote]
S obzirom na funkciju i položaj,nije da bi baš javno pričao o tome da baš ništa nezna…
[/quote]
Kazao sam da nema utjecaja u/kod transakciji/e, a ne da ništa ne zna.
Srdačan pozdrav
Izgleda da na tržištu caruju špekulanti!? Prebacuju se iz LRH i SNHO, očito u VLDS!? Vidljivo iz aviona!
Želim svima sreću u Validusu, no mišeljenja sam kako ne treba zapostaviti zbog toga SNHO, a ponajmanje LRH.
Veliki priljev kapitala idući tjedan, očekujem zbog dividende HT-A ( sjeda na račun investitorima/špekulntima).
Mnogi bi mogli, i najvjerojatnije hoće kupiti dionice Validusa, što će rezultirati dvoznamenkastim porastom dionice, ali zaboravljaju da će nesvjesno spustiti ljestvicu za SNHO na cca 185kn, kada će neki biti pozvani da prikupe određenu količinu dionica, a oni najnaivniji će ju opet kupovati po višim cijenama…
Sve u svemu očekuje nas dugo toplo ljeto.
Zaželio sam se naše prekrasne obale i domaće kužine, stoga sigurno dolazim u Opatiju.
Srdačan pozdrav
pa naravno, mozda cak udruzene snage, kako te vec ide u zemlji koja je navikla da se sve radi u zajednicama, strankama, partijama…takva nam je i drzava, ocito je ne vode bas najpametniji jel da…a bome i zagrebacka burza je vjerojatno jedno od omiljenih okupljalista "prosvijecene" elite koja malo zavrti koji milijuncic onako reda radi.
…a bome i zagrebacka burza je vjerojatno jedno od omiljenih okupljalista prosvijecene elite koja malo zavrti koji milijuncic onako reda radi.
Kao da Wall Street nije!? Sve je ovo normalno što se događa, preveliki rast u kratkom razdoblju i kapitalizacija dobiti. Mnogi investitori ne čekaju vrh (ma šta to značilo), već su zadovoljni sa 20 ili 30%, o više da ne govorim! Sve ostalo je kocka, tko voli neka čeka rasplet priče. Može biti ćorak, a može i jaje!? Ja ću isto malo pričekati, da vidim šta ima u jaju? Pile ili nešto drugo!? [rolleyes]
Mislim da je sada jasno da je ipak trebalo prodavati prvenstveno prekjučer, a donekle i jučer…..
Sada je došlo vrijeme za lagano hladjenje…..uostalom, bacite pogled na oscilatore…..
Za novi uzlet nekad ipak treba napraviti par koraka nazad….
Jasno, ovo se sve odnosi samo na nas male špekulante…..
za prave investitore kojih ovdje itekako ima, ovakve oscilacije nisu od velike važnosti, kada znaju što dugoročno čekaju…