nije narastao zbog najavljene objave već zato što je jasno da je riješenje blizu…hoće li objaviti danas, sutra ili za mjesec tak je svejedno…
osim toga 210 i nije neki rast ako se uzme u obzir na vrijednost koju treba dobiti i da ta vrijednost ako dobije LRH, a vjerojatno hoće s porastom cijene LRH raste…po meni je SNHO već trebao biti dosta više od 210 kn(samo vrijednost duga je tolika po izračunu od nekih kolega na prijašnjim stranicama), a nije po meni zbog gomile burek investitora koji očito ne kuže neke stvari…
Vidim da se i na LRH piše o toj objavi? Jel možemo dobit link na tu službenu objavu? Link s HFP-a ili nekih novina koje su prenele tu objavu? Hvala
P.S. Zar nisu i LRH i SNHO rasli +30% jer je u petak po prvi put objavljeno službeno da nagodba postoji?
http://www.seebiz.eu/hr/burze/hanfa-u-ponedjeljak-deblokada-dionica-sn-holdinga,77041.html
da li je izašlo što u javnost? srijeda je, a bid se raspao naprasno?!?! [shocked]
idu u vlds..
????????????
il opet namještaljka za male i neupućene?gdje je HANFA sad? [sealed]
kupnja nam se nešto spušta, jel se to netko želi ukrcati 😀
neka samo prodaju… a poslije će kukat kak ih je netko prevario…uvijek ima onih koji zarađuju i onih koji su ovce…trenutno su na sceni ovčice [lol]
Kolegice i kolege
pad nije toliko bitan, onima koji igraju kratkoročno, nije svejedno, no mišljenja sam kako je sve to u granicama očekivanog.
Najvažnije je da znamo što očekujemo u budućem periodu.
Inače, dividenda HT-a sjeda u ponedjeljak, 17.05.2010.
Srdačan pozdrav
????????????
il opet namještaljka za male i neupućene?gdje je HANFA sad? [sealed]
hehe pogledaj post na VLDS – nerazumjem ćemu ta panika, vratit će se oni već za par dana.. 😉
da citiram kolegu "cadilac" sa LRH foruma:
….jučer je gost na OTVu kod Bujanca u 19:00 bio predstavnik sindikata u HFPu Ozren Matijašević koji je potvrdio da su " raspravljali o nagodbi jer je procjena da bi država u sporu prošla kao bosa po trnju". Prema njemu nagodbe će biti, ne znamo točno kad ali prije 28.6 sigurno….
nažalost nisam to gledao ali mislim da nema mjesta panici i bjesomučnoj rasprodaji..pozdrav svima..