SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bar znamo da ima tko kupovat.

Only God, Muammar and Libya!

nije narastao zbog najavljene objave već zato što je jasno da je riješenje blizu…hoće li objaviti danas, sutra ili za mjesec tak je svejedno…
osim toga 210 i nije neki rast ako se uzme u obzir na vrijednost koju treba dobiti i da ta vrijednost ako dobije LRH, a vjerojatno hoće s porastom cijene LRH raste…po meni je SNHO već trebao biti dosta više od 210 kn(samo vrijednost duga je tolika po izračunu od nekih kolega na prijašnjim stranicama), a nije po meni zbog gomile burek investitora koji očito ne kuže neke stvari…

Vidim da se i na LRH piše o toj objavi? Jel možemo dobit link na tu službenu objavu? Link s HFP-a ili nekih novina koje su prenele tu objavu? Hvala

P.S. Zar nisu i LRH i SNHO rasli +30% jer je u petak po prvi put objavljeno službeno da nagodba postoji?

http://www.seebiz.eu/hr/burze/hanfa-u-ponedjeljak-deblokada-dionica-sn-holdinga,77041.html

da li je izašlo što u javnost? srijeda je, a bid se raspao naprasno?!?! [shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

idu u vlds..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

????????????
il opet namještaljka za male i neupućene?gdje je HANFA sad? [sealed]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/97226/Default.aspx

kupnja nam se nešto spušta, jel se to netko želi ukrcati 😀

neka samo prodaju… a poslije će kukat kak ih je netko prevario…uvijek ima onih koji zarađuju i onih koji su ovce…trenutno su na sceni ovčice [lol]

Kolegice i kolege

pad nije toliko bitan, onima koji igraju kratkoročno, nije svejedno, no mišljenja sam kako je sve to u granicama očekivanog.

Najvažnije je da znamo što očekujemo u budućem periodu.

Inače, dividenda HT-a sjeda u ponedjeljak, 17.05.2010.

Srdačan pozdrav

????????????
il opet namještaljka za male i neupućene?gdje je HANFA sad? [sealed]

hehe pogledaj post na VLDS – nerazumjem ćemu ta panika, vratit će se oni već za par dana.. 😉

Kupuj kad nitko neće, prodavaj kad svi hoće kupit!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

da citiram kolegu "cadilac" sa LRH foruma:
….jučer je gost na OTVu kod Bujanca u 19:00 bio predstavnik sindikata u HFPu Ozren Matijašević koji je potvrdio da su " raspravljali o nagodbi jer je procjena da bi država u sporu prošla kao bosa po trnju". Prema njemu nagodbe će biti, ne znamo točno kad ali prije 28.6 sigurno….

nažalost nisam to gledao ali mislim da nema mjesta panici i bjesomučnoj rasprodaji..pozdrav svima..

New Report

Close