u koliko sati?
Nemam tu informaciju, ali za pretpostaviti je da nije rano ujutro.
Srdačan pozdrav
Po mnogima danas je dan D,dan velikih očekivanja..no ja mislim da još danas nećemo još ništa znati..
i ja mislim da još nećemo znati. tamo negdje na 300 kn ćemo saznati..
@kliring
To bi ja najviše volio,da krenemo u tom smjeru pa što bude…al sumnjam,previše je već investitiora se opeklo ovdje zbog novinskih dezinformacija,a i samih aktera, da bi sada grlom u jagode,a bez čvršće informacije..
sa snho-om nikako ne treba špekulirati i prodavati ga, jer je rast kod njega zajamčen. Dok će se špekulanti vjerojatno igrati sa lrhom, te pokušati izaći na nekih 2700-2800, da bi se vratili na 2500. No ne znamo hoće li imati sreće 😀
@kliring
To bi ja najviše volio,da krenemo u tom smjeru pa što bude…al sumnjam,previše je već investitiora se opeklo ovdje zbog novinskih dezinformacija,a i samih aktera, da bi sada grlom u jagode,a bez čvršće informacije..
znam znam [thumbsup]
ne vidim čemu stalno to nametanje nekakvog "D" dana…osobno ne vjerujem da će se nešto danas objaviti, ali također mislim da to nije ni bitno…bitno je da su stvari došle do kraja i da je riješenje blizu…
ne vidim čemu stalno to nametanje nekakvog "D" dana…osobno ne vjerujem da će se nešto danas objaviti, ali također mislim da to nije ni bitno…bitno je da su stvari došle do kraja i da je riješenje blizu…
Kako nije bitno? SNHO je zbog objave HFP-a najavljene za danas narastao sa 160 na 210 kn, a LRH sa 2000 na 2600 kn,pa kako onda odjednom više nije bitno?! Narasli su +30% zbog objave koja se danas čeka a sad kao nema to veze?!
Kako nije bitno? SNHO je zbog objave HFP-a najavljene za danas narastao sa 160 na 210 kn, a LRH sa 2000 na 2600 kn,pa kako onda odjednom više nije bitno?! Narasli su +30% zbog objave koja se danas čeka a sad kao nema to veze?!
A gdje je to HFP najavio da danas donosi nekakvu odluku? Daj link ili zašuti.
Vidim da se i na LRH piše o toj objavi? Jel možemo dobit link na tu službenu objavu? Link s HFP-a ili nekih novina koje su prenele tu objavu? Hvala
P.S. Zar nisu i LRH i SNHO rasli +30% jer je u petak po prvi put objavljeno službeno da nagodba postoji?