SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E ima neko mjerodavan da nam kaže šta je s onom šalicom ovdje? Fala

Zapravo je bio nekakav big w. Nisam baš vičan tim stvarima. Znam da je bilo ako probije 195 da je target 270. Pa me zanima jel to poništeno il šta bude od tog?

Only God, Muammar and Libya!

Zapravo je bio nekakav big w. Nisam baš vičan tim stvarima. Znam da je bilo ako probije 195 da je target 270. Pa me zanima jel to poništeno il šta bude od tog?
[/quote]

nije poništeno jer je probijen 195 sa 204 – slijedi današnje "čišćenje nestrpljivih" a nakon toga slijedi target od 270 koji bi se trebao realizirati nakon blagoslova HFP

Danas su svi nešto suzdržani i snho i lrh idu manje više po bidu.
Valjda je to zbog crobexa koji je već u minusu 1%
Nikad mi nije jasno da ljudi prate crobex i onda prema njemu ili kupuju ili prodaju ovakve dionice…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

[/quote]

nije poništeno jer je probijen 195 sa 204 – slijedi današnje "čišćenje nestrpljivih" a nakon toga slijedi target od 270 koji bi se trebao realizirati nakon blagoslova HFP
[/quote]

Još tri blokade do petka ?

Nemate brige, sve ide po planu.. [cool]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

izgleda da su se plašljivci potrošili…danas bi mogao biti zanimljiv dan

Kad kreće lansiranje? [rolleyes]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

samo što nije!

nešto se kuha… krčka polako..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

odlično se držimo danas. [thumbsup]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

s obzirom da je LRH na 2650…6,5% baš i nije neko držanje…ipak SNHO će imati najviše koristi od nagodbe…
očekivao sam blokadu danas…ali dobro, ako smo se riješili nestrpljivih i nije loše…sutra donosi pozitivu

odlično se držimo danas. [thumbsup]

Ako se ne varam sutra je sjednica?

Srdačan pozdrav

New Report

Close