SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako se blokada produlji na idući tjedan , ili dok pregovori ne završe , mogli bi na e-Bay ili neki oglasnik ?

Ako se blokada produlji na idući tjedan , ili dok pregovori ne završe , mogli bi na e-Bay ili neki oglasnik ?

Možemo i ovako preko PM-a [cool]

Eh te 90-e kada se sve preko oglasnika rješavalo [thumbsup]

Blokade su skinute od 16:00 i za SNHO i za LRH.
[thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/burze/hanfa-u-ponedjeljak-deblokada-dionica-sn-holdinga,77041.html [thumbsup]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Pitanje,

Koja je bolje dionica trenutačno: LRH ili SNHO?

Bolja mislim na opciju rasta od ovog trenutka (postotno).

Hvala,

Pitanje,

Hvala,

Naravno SNHO.
LRH tek treba u da se razvija. SNHO je trenutni dobitak.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Pitanje,

Hvala,

Naravno SNHO.
LRH tek treba u da se razvija. SNHO je trenutni dobitak.
[/quote]

Ako bude preuzimanje po 6000, oboje mogu po 200%

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Pitanje,

Hvala,

Ako mislite dugoročno, kolega, onda mislim da nema sumnje da nakon preuzimanja to postaje LRH, koja bi uz daljnja ulaganja mogla vrlo daleko dugurati.
Kratkoročno, rekao bih prvo SNHO, koji makar je već jako puno narastao od dna (ali istini za volju nikad i nije smio pasti ispod 100), još ima dosta prostora za rast.
LRH u svakom slučaju ne treba prodavati prije nego što SNHO da ponudu, jer ne znamo koliko visoka će biti, ali će zasigurno biti viša od cijene koju će dionica dosegnuti u medjuvremenu….

a fala bogu da su je odblokirali. idemo napokon preko 200 kn.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

A sad bi mogla malo i pasti.Svi,ama baš svi očekuju rast [undecid]..to obično na burzi loše završi [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ma ne vjerujem, ima još dosta prostora za rast.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

A sad bi mogla malo i pasti.Svi,ama baš svi očekuju rast [undecid]..to obično na burzi loše završi [undecid]
[/quote]

Ovaj put neće ali ne zato što po zakonu burze nebi nego ti je u srijedu blagoslov HFP a to je prekratko vrijeme za "DOWN and UP" a i sad ima dovoljan broj zainteresiranih za kupovinu sve do 270 – 280. A tendencija ove dionice da ode i preko 300 jer koliko to god bilo nevjerovatno u ovim vremenima ama baš svi pokazatelji joj idu na ruku: politička klima (jedan od najvažnijih kod nas ;)), kriza u Grčkoj, spremnost SNH da ozbiljno ulaže u LRH (što će vjerovatno biti jedna od stavki u sporazumu), i još niz sitnijih ali ne zanemarivih pokazatelja ( BIG W, kap end hendl ;-)).

New Report

Close