SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prvi skok bi trebao ići do 230 otprilike a drugi po "velikom W" negdje oko 270 – 280Kn po papiriću…..:-)
u svakom slučaju lijepe vijesti – samo mi je žao ljudi koji nisu imali živaca više čekati ali …

to po kojoj cijeni lrh-a?
mislim da uvelike oisi o tome kako ce lrh reagirati i njene spekulacije
[/quote]

naravno – čuj šta ja znam…gledam malo po formaciji, pa po vremenu u kojem se nalazimo pa pokušavam naći neki balans između imaoca vrijednosnica LRH /SNHO, itd, itd……a vjeruj mi da nitko sretniji od mene da odmah potegne do 300 – 350 ;-).

Prvi skok bi trebao ići do 230 otprilike a drugi po "velikom W" negdje oko 270 – 280Kn po papiriću…..:-)
u svakom slučaju lijepe vijesti – samo mi je žao ljudi koji nisu imali živaca više čekati ali …

to po kojoj cijeni lrh-a?
mislim da uvelike oisi o tome kako ce lrh reagirati i njene spekulacije
[/quote]

…a jedino me veseli da će ova dionica biti odlična zarada ako uđem i na 200 Kn :-).

Jedna slatka mala tajna -nalozi od 142 i 173,90 rade za jednog te istog.

Srdačan pozdrav

LRH je krenuo. sutra slijedi SNHO malo jače, pa opet LRH i tako redom sve do nekakve prihvatljive cijene LRH od barem 3200 kuna. A ponudu bi morao ostoja dati po 5995 i time preuzeti od opatije obvezu preuzimanja. vuk sit, ovca čitava.

...povijest se ponavlja...

153 koliko pamćenje kratko traje…da podsjetim neki su danas prodavali po 145… [lol]
neki nikada neće naučiti…

153 koliko pamćenje kratko traje…da podsjetim neki su danas prodavali po 145… [lol]
neki nikada neće naučiti…

neki su LRH danas dali po 1980 kuna. eto, sad je preko 2100 kuna. a tek sutra, prekosutra….ali možda im treba za liječenje ili za hranu. u suprotnom – to je ludost.

...povijest se ponavlja...

Ludost i nestrpljivost veća nego li u malog djeteta.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Interesantan tijek trgovine zadnjih tjedan, dva….
Broj špekulanata (posebno onih većih) se postepeno bio smanjio do minimuma, kada je na bidu stajao samo 1 veliki nalog od 1000 komada, koji se postupno spuštao dolje. Iznad njega nešto siće. Prošli tjedan se postavio na 150, a kad su ga lagano počistili, evo ga danas na 142, i pazi vraga, odlučio se pukim slučajem podići na 145, gdje su ga opet u tren oka počistili oni kojima je lagano već pukao film od silnog čekanja….
Iznad njega opet praktički nitko.
Cca sat-dva kasnije se objavljuje članak, kad postaje jasno da se ipak nešto još valja iza brda, i da je kraj priče bliže nego što su mnogi mislili (zasigurno oni koji su danas prodavali).
Mislim da se ovim još jednom potvrdjuje da kod ovakih slučajeva kratkoročno može dobro zaraditi samo netko tko je jako dobro upućen u trenutno stanje stvari, drugim riječima insider….
Svi drugi možemo samo nagađati u kojem je stadiju slučaj. Vrlo je bilo lako za očekivati (kako su neke jako upućene kolege i indicirali) da se možda sve opet odgadja u nedogled, kao bezbroj puta do sada…..no, kako je očito iz priloženog, netko je znao više i lijepo profitirao.
Uz 2×1000 komada u zadnja 2 tjedna, kladim se da je još skupio barem koju tisućicu manjim nalozima. Uz takvu dostupnost povlaštenim informacijama, ne znam tko na njegovom mjestu ne bi učinio isto….

Stanje na dan 03.05.2010. Nikakvih promjena u zadnjih mjesec dana.

SN HOLDING D.D./REDOVNA DIONICA SNHO-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VICIS D.O.O. 505.188 18,57 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. JUHN BOJAĐIJEV KSENIJA 391.584 14,40 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OSTOJA DARKO 362.349 13,32 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PECTORA D.O.O. 314.012 11,54 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. BAJAKIĆ RATKO 160.531 5,90 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. MARIĆ JOŠKO 110.130 4,05 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. VELIFER D.O.O. 104.075 3,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SN HOLDING D.D. (1/1) 46.374 1,70 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN/SPAČVA D.D. VINKOVCI 16.257 0,60 Skrb. račun VARAŽDIN, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 13.120 0,48 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 74,40

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

5. BAJAKIĆ RATKO 160.531 5,90 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA

Gore navedena osoba je dobar igrač

http://www.icf.hr/44.aspx

http://www.seebiz.eu/hr/system/video/?mediaId=90

Srdačan pozdrav

nitko ne komentira ludovanje lrh-a, hanfe, izgelda se bliži rješenje

Što reći nego…..luda kuća.
Stvarno smo mazohisti svi mi koji trgujemo u ovakvoj drzavi i na ovakvoj burzi…..
Tu se stvarno ne zna tko koga…..
Jedna rijetka prava prilika za zaradu i onda bratija gleda kako će ti i to uskratit….
Ne bi me čudilo da im sutra ujutro svane da bi možda mogli i trgovanje SNHO-om zabranit…..do daljnjega…..

New Report

Close