SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ kanabis
Iskreno koga briga tko će im platiti. Neka tuže onoga koji je u obvezi ponude, pa kada dobiju parnicu za nekoliko godina, možemo to i mi isplatiti umjesto tuženika, a za uzvrat ćemo opet s nečim prebiti. Ali do toga ima vremena…..

Mean people suck and nice people swallow!

Imamo nove vjetrove – novu odlučnost . Već danas se vidi da Jaca nije Jaca , već Jaka .

..netko je izgubio bitku sa čekanjem našeg sudstva :-). Strpljenja djeco sve će doći na svoje….;-).

Važno je da više ne odlučuje Linić koji je rekao da nikada neće potpisati nagodbu da nebi rekli da je nekome pogodovao ! ? Zamislite ovu poslovnu logiku !!! Sada su na djelu ministri koji ako ne riješavaju probleme odlaze i zamjenjuju se boljim. Svaki tjedan podnose REPORT o učinjenom.

ovaj tjedan smo opet iznad 200kn, Ostoja će da profitira jako jako [cool]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

baš me zanima kako se osječaju ovi što su prodali na 145 [lol]

a jebemu kad te krene onda ide i lkpc i snho mi danas pukle ko kokice. Sva sreća da sam 100 u te dvije [lol] i onda neš pil

polako Pero da te srce ne strefi, država počinje riješavati probleme i pokazivati inicijativu a to je najvažnije.. dobar primjer je Lrh i Lkpc danas..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

baš me zanima kako se osječaju ovi što su prodali na 145 [lol]

Hvala im prije svega, pretpostavljam da ljudima treba novac ( pod hitno )

Ukoliko se obistine neke kalkulacije, teško je prognozirati razinu, no siguran sam da će dioničari profitirati.

Srdačan pozdrav

polako Pero da te srce ne strefi, država počinje riješavati probleme i pokazivati inicijativu a to je najvažnije.. dobar primjer je Lrh i Lkpc danas..

Uf kaj polako, osjećam se ko vjeverica na kofeinu [lol]

Prvi skok bi trebao ići do 230 otprilike a drugi po "velikom W" negdje oko 270 – 280Kn po papiriću…..:-)
u svakom slučaju lijepe vijesti – samo mi je žao ljudi koji nisu imali živaca više čekati ali …

Prvi skok bi trebao ići do 230 otprilike a drugi po "velikom W" negdje oko 270 – 280Kn po papiriću…..:-)
u svakom slučaju lijepe vijesti – samo mi je žao ljudi koji nisu imali živaca više čekati ali …

to po kojoj cijeni lrh-a?
mislim da uvelike oisi o tome kako ce lrh reagirati i njene spekulacije

New Report

Close