kupio i predsjednik malo pa druka, ili je dao obećanje u kampanji
zamalo, predsjedniče
uh, samo nam je još on falio…(predsjednik)
ja bih rađe barba luku…
p.s.
ili onu malu, kako se ono zove anita, aneta, adriana, ne ne, jadranka jadranka, da tu malu…ako može
Josipović: »Država treba riješiti problem LRH-a«
– Županija ne može ništa više učiniti po pitanju Liburnije i bilo bi krajnje vrijeme da se s pozicije države riješi ova situacija, definiraju vlasnički odnosi i pozicija lokalne samouprave. Imamo hotele koji propadaju i gubimo radna mjesta, a moglo bi se poslovati s dobitkom, pa pozivam nadležne da riješe ovaj problem, rekao je Josipović.
http://www.novilist.hr/Vijesti/josipovic-3A–BBdrzava-treba-rij.aspx
možda bi netko trebao našeg predsjednika informirati da LRH već godinama posluje sa dobitkom i to solidnim, a uz to je to najmanje zadužena turistička firma u RH (dug je samo 14%, prvi slijedeći ima dug od 65%!!!)
Odlična vijest. I precjednik nam navija da se što prije riješe vlasnički odnosi! 🙂
Drago mi je da imamo uljuđenog, kulturnog predsjednika države, ali isto tako sam svjesna činjenice da temeljem svojih ovlasti on ne može, na žalost, ništa drugo doli "pozivati" nadležene državne institucije na rješavanje određenih pitanja.
Moram priznati da mi je već puna kapa deklarativnih nastojanja i isprazne politikantske retorike.
da ne spamamo forum svi mediji su prenjeli jućerašnje Josipovićeve izjave i poziv državi da riješi slučaj LRH!!
No evo jedan tekst koji to i nadograđuje i ponovo nagovještava dogovor sa SNHO kao riješenje:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Kronike/saborsku-raspravu-zamjenjuje-lob.aspx
"Pravnici smatraju da je moguće rješenje dogovor između Vlade i Darka Ostoje, pri kojem bi Ostojin SN Holding preuzeo većinski paket dionica od države, a onda 25 posto i jednu dionicu prepustio Opatiji"
Ovo izgleda jako, jako dobro za snho [thumbsup]
ne pratim temu baš nešto posebno, al ovo iz novinskih natpisa mi izgleda kao da Opatija želi i ovce i novce. Mislim ako već toliko kukaju za lrh-om, imaju burzu pa je mogu kupiti i u 100% iznosu. A ova kombinacija sa snho-om je loša po nas, jer time nećemo biti u potpunosti obeštečeni. Zašto bi mi nadoknadili razliku novca, kad smo i mi ovim zakinuti
ne pratim temu baš nešto posebno, al ovo iz novinskih natpisa mi izgleda kao da Opatija želi i ovce i novce. Mislim ako već toliko kukaju za lrh-om, imaju burzu pa je mogu kupiti i u 100% iznosu. A ova kombinacija sa snho-om je loša po nas, jer time nećemo biti u potpunosti obeštečeni. Zašto bi mi nadoknadili razliku novca, kad smo i mi ovim zakinuti
Ne razumijem vas baš najbolje kolega?! Opatija ne želi dati ponudu za lrh, a koju za sada mora, jer bi jednostavno bankrotirala. G. Ostoja želi lrh i tužio je za dionice koje su mu oduzete, a VPS je izuzetno visoka te same kamate do sada iznose cca 600 mil kuna, a ukupno potraživanje cca 1.3 miljardu kuna, e sada ako država izgubi spor tada sve mora platiti snho-u, a ako se nagodi oprostiti će se joj dio kamata, lrh ide nama + još dio cash-a (cca 130 mil kuna) te obveza objave ponude i to po mom mišljenju ne po 5900 kn već po prosjeku od cca 2200 kn-naravno ovo zadnje je moje subjektivno a temelji se na općim saznanjima da je g. Ostoja "kralj" privatizacije te da neće platiti nešto više ako ne mora i to neovisno koliko to realno bilo vrijedno. Dakle jako, jako dobro za snho. Mi ćemo dobiti i ovce i novce, a ošišati Opatiju i državu [thumbsup]
101 101 ne razumijem te brate [lol] Samo se ti meni nemoj uzrujavati, sve će biti u redu [thumbsup]