SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…dajete vi kolega cadilac i po manje samo neznate… :-).

…hehe kakvo šamaranje mrtvog magarca na 150,00. Gle ispalo mi je 100.000! Ma nema veze – netko će naći…;-)

u prethodnom dogovoru snho i dom su dobili sve dionice a preuzeli su obvezu da namire bivse vlasnike

Sorry ali nije mi jasno. Da li je drzava duzna osigurati 12,17% LRH bivsim vlasnicima ili nije?
Koliko ja vidim iz to se još nije dogodilo, a ako se država na to obvezala onda to može napraviti jedino iz ovih 58,5% koliko drži HFP.

Nešto se valja iza brda :-)….no dajte se uključite malo dosadno mi je samom se veseliti – ljepše je kad smo zajedno u euforiji ;-). Hoće se formirat ručkica 😉 ?

da li zna itko kada je ročište?

Mean people suck and nice people swallow!

jasno je da hrpa stvari ide u korist SNHO i da po svemu sudeći uskoro bi se mogla razriješiti ova trakavica…zašto netko uz sve što se zna spušta cijenu, kakvog to ima smisla???
da li će se SNHO dobiti 58% LRH ili manje, a umjesto ovih nekoliko posto dobiti nešto drugo meni je svejedno…znam da Ostoja nije tip koji će izgubiti u tim nagodbama…

gotovo je sn-ovci kakav ostoja
todo će to odradit

todo će to odradit

da da a država će dug uplatiti u kešu SN-u. Kakav si ti lik – sjedni jedan!

todo će to odradit

da da a država će dug uplatiti u kešu SN-u. Kakav si ti lik – sjedni jedan!
[/quote]

Pa zašto ne ako Todo ponudi više nego sn potražuje?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

malo nas je al nas ima nema lrh ispod 6000

Nešto se valja iza brda :-)….

da PIGS, prva se već "povalila"…

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Josipović: »Država treba riješiti problem LRH-a«
– Županija ne može ništa više učiniti po pitanju Liburnije i bilo bi krajnje vrijeme da se s pozicije države riješi ova situacija, definiraju vlasnički odnosi i pozicija lokalne samouprave. Imamo hotele koji propadaju i gubimo radna mjesta, a moglo bi se poslovati s dobitkom, pa pozivam nadležne da riješe ovaj problem, rekao je Josipović.
http://www.novilist.hr/Vijesti/josipovic-3A–BBdrzava-treba-rij.aspx

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close