… a šta sam vam ja rekao ujutro…hehehe… malo pojašnjenje: od sabora se ćeka samo odluka da lokalne vlasti ne moraju dati obvezujuću ponudu o preuzimanje vlasništva ako su na bilo koji naćin stekle
dovoljan broj dionica za takvo nešto – eto to vam je cijela prića i kad se to izglasa na slijedećoj sjednici
sabora SNH preuzima LRH. da vas podsjetim na još nešto: vrijednost dionice SNH sa suvlasništvom (vlasništvom) vam je oko 198Kn što bi znaćilo da će na tržištu biti i negdje oko 220 Kn i više ako dođe do stabilizacije nakon turističke sezone kad se slije malo kesh-a u blagajne. Osim svega navedenog LRH je zlatna koka u hrvatskom turizmu jer je na području koje je zarađivalo od turizma i u ratnim godinama…mislim da sam vam sve pojasnio…i naravno sretno svima i želim da lijepo odahnete stres je završio…L.P.
odlične brojke…daj mi sam reci kak si došo do njih
… a šta sam vam ja rekao ujutro…hehehe… malo pojašnjenje: od sabora se ćeka samo odluka da lokalne vlasti ne moraju dati obvezujuću ponudu o preuzimanje vlasništva ako su na bilo koji naćin stekle
dovoljan broj dionica za takvo nešto – eto to vam je cijela prića i kad se to izglasa na slijedećoj sjednici
sabora SNH preuzima LRH. da vas podsjetim na još nešto: vrijednost dionice SNH sa suvlasništvom (vlasništvom) vam je oko 198Kn što bi znaćilo da će na tržištu biti i negdje oko 220 Kn i više ako dođe do stabilizacije nakon turističke sezone kad se slije malo kesh-a u blagajne. Osim svega navedenog LRH je zlatna koka u hrvatskom turizmu jer je na području koje je zarađivalo od turizma i u ratnim godinama…mislim da sam vam sve pojasnio…i naravno sretno svima i želim da lijepo odahnete stres je završio…L.P.
Nije li vrijednost,ako se ne varam samo 59% udjela koji bi trebali dobiti oko 200kn po dionici SNHO(ovisno o tržnoj vrijednosti dionica LRH,a ona raste)?
…je slažem se kolega sa vama samo nemojte zaboraviti na vremena u kojima smo tj. da jedna dionica ADRIS-a vrijedi sa svime što posjeduje jedna takva kompanija danas 300 Kn a vrijedi najmanje kao dionica od ATLANTIC-a koji ima dva puta veću vrijednost od nominale…
…je slažem se kolega sa vama samo nemojte zaboraviti na vremena u kojima smo tj. da jedna dionica ADRIS-a vrijedi sa svime što posjeduje jedna takva kompanija danas 300 Kn a vrijedi najmanje kao dionica od ATLANTIC-a koji ima dva puta veću vrijednost od nominale…
znaći da SNHO prije nagodbe ne vrijedi ništa…dajte kolega…ne vidim kakve veze ima bilo koja druga dionica SNHO i ovom situacijom…
smiješan pokušaj spuštanja cijene
…ma ne kolega krivo ste me shvatili – hoću reći da je tržište u ovo doba dosta nelogično i prilično preplašeno, pa vidjeli ste Normana Baits-a prije neki dan – a s obzirom na netransparentnost poslovanja (to će se vjerujem uskoro promjeniti ) teško je privući nove ulagače pa poveden nekim brojkama i iskustvom od prije, dionica će ići sramežljivo prema gore – ali u svakom slućaju, po mojoj procjeni, će lijepo napredovati za ova vremena…ali cijenu od 220 Kn oćekujte oko 9 mjeseca što je isto tako ( ako niste megaloman ) lijep prinos po dionici. a njezinu pravu vrijednost oćekujte tek nakon nekog izvješća o poslovanju tvrtke.. L.P.
mislim da će ova dionica debelo prijeći 220 kuna ćim se objavi da je sporazum sklopljen. to je moje skromno mišljenje. a kako vidimo na temi LRH, to će biti vrlo skoro. Pa ljudi – LRH u realnim okvirima vrijedi najmanje 1200 eura po dionici, a sada je cijena 2200 kuna. Malo pomnožite vrijednost nekretnina i imajte u vidu da je LRH najmanje zadužena turistička firma u RH, a mislim i u regiji pa ćete vidjeti koji je to potencijal za daljni razvoj. imam nešto sitno SNHO i ne prodajem ih još jako dugo, a imam podosta LRH koje ću prodati jako skupo. prije neću.
..slažem se sa vama kolega delboy da treba čuvati dionicu SNHO-a jedino mislim da neće baš toliko puno rasti – i sam imam nešto dionica od SHNO i jako bih volio da ste u pravu glede njezinog rasta..
..slažem se sa vama kolega delboy da treba čuvati dionicu SNHO-a jedino mislim da neće baš toliko puno rasti – i sam imam nešto dionica od SHNO i jako bih volio da ste u pravu glede njezinog rasta..
pa ja polazim od postavke koju je izrekao nedavno darko ostoja u intervjuu. njemu jedna dionica LRH vrijedi 9200 kuna, a valjda on bolje od nas zna koliko vrijedi dionica LRH. Dakle, i kad da ponudu po 5800 kuna, opet je kupio nešto za pola cijene. A kad uloži u LRH, koliko li će tek onda LRH vrijediti. Dakle, SNHO mora vrijediti i više nego sam ja napisao kad uzmemo sve te izračune u obzir. Naravno, kada će to tržište vrednovati teško je reći, ali ja sam uvijek optimist.
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/HFP-i-SN-Holding-nisu-sklopili-nagodbu-o-Liburniji
Ne znam kako ovo vama izgleda, ali meni se čini slično kao onaj "naručeni" članak kad su pitali Ostoju za komentar onog prvotnog rasta, a on reče: "Sporazum nije sklopljen i to je sve što imam za reći."
Mnogi su nasjeli na to pa su rušili cijenu 20% idući dan…..nadam se da ovaj put neće bit tako lakovjernih…..jer ono što se desilo u medjuvremenu govori samo za sebe….
Izgleda da će trebat opet nešto napisat u novinama. Mogao bi netko sad nazvat HFP pa pitat njih za komentar.[huh]
[lol]
pa ja polazim od postavke koju je izrekao nedavno darko ostoja u intervjuu. njemu jedna dionica LRH vrijedi 9200 kuna,…
ok, nakon 50, ponovi nam to još 50 puta
http://www.youtube.com/watch?v=_IBgk05iL3Y&feature=related
Ovo sam stavio i na temu lrh ali više se tiče snho-a, pa ako netko ima volje/želje da prokomentira.Fino sam se odmorio i neke ideje mi sinule pa da podijelim. Mislim da i vrapci žutokljunci presumiraju da je sve već dogovoreno. Ono što meni golica maštu je 25% dionica grada i kamate te troškovi do sada. Kako će to prelomiti. Dobro, neka svaka strana snosi svoje troškove, ali što je s vrijednosti paketa od 25% i kamatama do sada?! Ja se toga ne bih odrekao samo tako-ne znam kako vi ostali kolege razmišljate. Ako već moram dati gradu 25% i nedo Bog objaviti ponudu umjesto grada, tada bi sigurno rekao hfp-u da u nagodbu ubace na ime toga dijela i barem dijela kamata još nešto iz svog portfelja, čisto onako kao znak dobre volje [proud]