Svakom bi trebalo bi bistro da ovo nije ozbiljno napisan članak, pa ga kao takvim ne treba shvatiti.
Pročitao još jednom i neznam što je tu loše,naravno ako ima veze s istinom, pa SNHO bi prodao nešto skupo što je dobio praktički zabadava…
…da, da to je totalna pushiona – molim vas prodajte mi svoje dionice po 120 kn dok još možete poslati ću vam ugovor na mail… :-)…. dajte se kolega uozbiljite ako SNHO i proda svoj udio biti će to posao stoljeća za njih – u svakom slućaju pushiona je nemoguća na bilo koji naćin.
ovisno o cijeni ovo bi moglo biti još bolje za SNHO ako je članak istinit, dobit će odmah keš
ovisno o cijeni ovo bi moglo biti još bolje za SNHO ako je članak istinit, dobit će odmah keš
O tome i ja govorim a dobijam jedinice… [undecid]
[/quote]
slažem se!
Halo!!!
Članak je prvoaprilska šala (doduše vrlo neodgovorno i neozbiljno, mogla bi im HANFA malo dati po ušima) Ne pravim se sad pametan i ja sam ujutro nasjeo
Progooglajte Bates motel i Normana Batesa ;)) Da sam prvo popio kavu a onda upalio računar shvatio bi na prvu..
:)))
PRVI APRILILILI….HA HA HA… "Norman_Bates".. Kakvi ste vi panićari pa to je strašno….polako djećice u svakom slućaju blokada vam je na 200Kn a nitko relevantan nema toliku kolićinu u portfelju da bi je imao hrabrosti rušiti na prijašnju razinu – opustite se…. dolazi uskrs…dišite duboko i ne brinite…ako ste ikad bili sigurni u ovoj dionici sad ste… CHILL!!!
[/quote]
to je uvijek dobar znak da ima puno onih koji bi htjeli kupiti