sava, jesi li namirisao da bi ovdje moglo biti mesa uskoro?
To je samo kost, dobra za juhicu, jer Ostoja i ekipa su sve to liepo izrezali i spremili u duboko.
A kad shebe male sve ide vanka iz dubokog, za banket za odabrane.
sava, jesi li namirisao da bi ovdje moglo biti mesa uskoro?
mesa?
o daaa, bit će mesa i krvi do koljena uskoro na ovoj dionici!!! sve sam objasnio u prethodnom postu, pa ne navlači ljude jer znaš da nije istina to što pišete ti i ekipa!!! SNHOu slijedi potop!!
Ja se dobre juhe uvijek volim najesti.
A što se tiče ostoje i ekipe, oni skupljaju godinama. Naravno da će oni imati i za banket. Pogledaj skrbnički raiffaisen banke koliko je skupio zadnjih mjeseci.
Ja se dobre juhe uvijek volim najesti.
A što se tiče ostoje i ekipe, oni skupljaju godinama. Naravno da će oni imati i za banket. Pogledaj skrbnički raiffaisen banke koliko je skupio zadnjih mjeseci.
Meni moj mesar daje kosti za juhicu besplatno. A plaćat kost u vjeri da ćeš dobiti koji komadić iz dubokog nije mi blisko.
Poruka novim, starim i manje upućenim investitorima: ovi novodošli drukeri hoće samo jeftinije kupiti ovu dionicu i to upravo iz vaših ruku.
Knjigovodstvena vrijednost ove dionice je 152 kuna, a samo prošle godine su ostvarili dobit od preko 126 milijuna kuna.
Dug SN holdingu nije sporan i on se može dobiti od države prakticki sutra. Njegova vrijednost je preko 1,5 mlrd kuna, odnosno preko 500 kuna po dionici. Imovina koju posjeduje je nabrojena u ranijim postovima.
Na vama je samo hoćete li svoje dionice staviti u ruke nekome drugome ili cete sačekati povrat duga te tako dobiti ono što smo svi već toliko čekali.
Nekome pukao margin. Nastavak u 11.
Točno u 11 pokupili mu cca 890 kom. Baš mi ga ža. Pljačka.
di je nestao onaj preko 800 komada nalog? jeli se prodao ili?
Pojelo ga u sekundi. [lol]
Ostoji odbijeno pravo na dionice Liburnia hotela
……..
Upravni sud sada donosi odluku kojom je taj potez Komisije bio pravovaljan jer je Vlada poništila sporazum prije isteka roka od 20 dana do kada je trebala odobriti sporazum.
To znači da nagodba Fonda i SN holdinga nije imala suglasnost Vlade pa se i prijenos dionica Liburnije smatra nevažećim.
Što će biti s ostalim potraživanjima SN holdinga od države u vrijednosti više od milijardu kuna, zbog čega se i išlo u nagodbu, u ovom trenutku nije poznato
http://www.nacional.hr/articles/view/49183/
ej ekipa, prestanite stalno ponavljati te pričice o milijardu kuna! SNHO je tužbe povukao!, ta milijarda o kojoj pričate ko papige je računata po nekadašnoj vrijednosti dionice LRH s kamatama! SNHO je dionice LRH popušio, spor koji je trebao dobiti na sudu je povukao (popušio), milijarda kuna više NE POSTOJI! ***obrisano***