još se samo pitam…nisam pratio real time ali sam vidio da su kopovane količine 2×200 komada na 170, i to sa ASK-a..danas prije podne…
ti koji su kupovali da li su nešto znali ovoj presudi? Ako jesu onda je to indikator da nakon ove presude vrlo brzo dolazi nagodba ili dogovor između Ostoje i Vlade, šta drugo?
Pretpostavljam da su ovi što su kupovali sa aska imali informaciju da je presuda donesena, ali ne i sam sadržaj presude. Ne znam što bih drugo mislio…
Dug je priznat od strane države. To je važno. E sad hoće li biti keš ili nešto drugo budemo vidjeli.
E, vala su ga "priznali".
Šteta, jer se na forumu uvijek pojavi poneki bedak koji u takvo što povjeruje.
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&vijestid=405
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST O PRESUDI UPRAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE
Na temelju odredbe članka 14. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (Narodne novine br.140/05), Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga izvješćuje javnost i financijsko tržište da je Upravni sud Republike Hrvatske donio presudu kojom se odbijaju tužbe tužitelja DOM HOLDING d.d. za upravljačke djelatnosti holding- društava i SN HOLDING d.d. za usluge, radi poništenja rješenja Komisije za vrijednosne papire Republike Hrvatske, Klasa: UP/I-450-08/05-02/157, UR br. 567-01/05-3 od 13. listopada 2005. godine, u predmetu poništenja transakcija dionicama društva LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d. Opatija.
Navedena Presuda kao i Rješenje Komisije za vrijednosne papire Republike Hrvatske, protiv kojeg je pokrenut upravni spor, nalaze se u privitku ove obavijesti.
P.S.
Zadnja cijena: 141,50 Kn (ujedno i najniža).
Pogodite kamo će cijena nakon deaktivacije trenutne blokade trgovanja 🙂
@ ema
prije nego što nešto napišeš, bilo bi bolje da se prvo malo upoznaš sa činjenicama. Najlakše je doći i gaziti. Dugo te nije bilo, pa čovjek i zaboravi.
Samo za tvoju informaciju. SN se odrekao potraživanja prema državi u zamjenu za dionice LRH. Nema dionica. Onda nema ništa ni od dogovora između holdinga i države. Neki deal će se morati na kraju skolopiti.
uhati genijalče
Sve ti je to na(pre)dugom štapu, pogotovo kad imaš posla sa Sanaderom i kompanijom (SDP – ista stvar) i "nezavisnim" hrvatskim pravosuđem.
Pogledaj samo koliko dugo ova priča traje i obrazac ponašanja HDZ-a i SDP-a dok su bili na vlasti i bavili se, odnosno još uvijek se bave ovim problemom.
Dug je priznat od strane države. To je važno. E sad hoće li biti keš ili nešto drugo budemo vidjeli.
E, vala su ga "priznali".
Šteta, jer se na forumu uvijek pojavi poneki bedak koji u takvo što povjeruje.
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&vijestid=405
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST O PRESUDI UPRAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE
Na temelju odredbe članka 14. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (Narodne novine br.140/05), Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga izvješćuje javnost i financijsko tržište da je Upravni sud Republike Hrvatske donio presudu kojom se odbijaju tužbe tužitelja DOM HOLDING d.d. za upravljačke djelatnosti holding- društava i SN HOLDING d.d. za usluge, radi poništenja rješenja Komisije za vrijednosne papire Republike Hrvatske, Klasa: UP/I-450-08/05-02/157, UR br. 567-01/05-3 od 13. listopada 2005. godine, u predmetu poništenja transakcija dionicama društva LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d. Opatija.
Navedena Presuda kao i Rješenje Komisije za vrijednosne papire Republike Hrvatske, protiv kojeg je pokrenut upravni spor, nalaze se u privitku ove obavijesti.
P.S.
[/quote]
spor se vodio isključivo oko riješenja kojim se dionice lrh vraćaju u vlasništvo HFP-a i oko ničeg drugog. To je trebao biti vrlo jednostavan spor i mogao se riješiti u 10dana da imamo normalne institucije
dakle s postojanjem duga ovo nema nikakve veze.
Da dug ne postoji vlada sigurno ne bi ni pregovarala o njegovom povratu i za njega davala dionice LRH
spor se vodio isključivo oko riješenja kojim se dionice lrh vraćaju u vlasništvo HFP-a i oko ničeg drugog. To je trebao biti vrlo jednostavan spor i mogao se riješiti u 10dana da imamo normalne institucije
Ali mi imamo institucije koje pod utjecajem jednog čovjeka mijenjaju već donešene odluke (dam ti dionice LRH, pa ti ih opet uzmem).
Što ti to govori o kredibilitetu takvih institucija i državi čijeg sustava su dio ?
Ali mi imamo institucije koje pod utjecajem jednog čovjeka mijenjaju već donešene odluke (dam ti dionice LRH, pa ti ih opet uzmem).
Što ti to govori o kredibilitetu takvih institucija i državi čijeg sustava su dio ?
[/quote]
ne govori mi ništa dobro, ali dokazuje da dug postoji, odnosno da su u tom trenutku priznavali njegovo postojanje. Pošto se od tada ništa po tom pitanju nije promijenilo, ispadne da dug i dalje postoji…dakle ne može se tvrdit da ne postoji.
Kakve su nam institucije svi znamo. Od Ive možemo očekivati i da nam oduzme dionice INE koje smo dobili po 1690 kn, ili da barem nešto platimo.
Ali ako ćemo tako negativno gledati na cijeli sustav onda nam je najbolje da se odselimo negdje u Afriku u uživamo u ostatku života. Gle. Dug je neosporan. Na neki način će se morati riješiti prije ili poslje.
Sigurno je da će ovih dana dolaziti više inforamcija vezanih uz ovaj slučaj, pa ćemo biti "pametniji".
P.S.
moze samo gore posto je stavljen prvi nalog na 145, koji je veci od 141,50:)
vidi bogati, sad smo na kupnji i na 160…si to ti Ema?
e bas sramota…i to 104 komada..koja simbolika…
nazalost prodati ce neki siromasni branitelj paket od 104 komada a vrijednost duga preko 1,5 mlrd HRK ili preko 500 kuna po dionici….
evo neko pred kraj dana skinio po asku mislim 300 komada po 165…koja zavrsnica…po ovoj reakciji bih rekao da nas ubrzo cekaju lijepe vijesti….:)
Sve mi ovo smrdi da ipak postoji postoji neki dogovor. Još kad se sjetim da sam neki dan (valjda jučer) pročitao da će se vlada do 15.10. izjasniti o dogovoru Štrok-Ostoja. Mislio sam da je to gotovo, ali… Ništa me više tu nebi iznenadilo.
I gle sad se i ovih 20 dana pojavilo. Pa zar odvjetnici SN-a nisu do sada bili upoznati sa tim. Zar i arbitraža to nije vidjela???