SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa dobro kad će se ovo već jednom razriješiti?

U utorak.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Pa dobro kad će se ovo već jednom razriješiti?

U utorak.
[/quote]
Molim pojašnjenje…

Kako mislite u utorak, jer imate neka saznanja?

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Utorak je zadnji dan rujna…

Onaj dan kad mi saznamo da će se ovo riješiti, biti će prekasno za dodatn ukrcaj. Sjetimo se samo blokada od par dana uzastopce prilikom objave arbitražne komisije.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Onaj dan kad mi saznamo da će se ovo riješiti, biti će prekasno za dodatn ukrcaj. Sjetimo se samo blokada od par dana uzastopce prilikom objave arbitražne komisije.

Slažem se. Pa ipak jedna stvar mi nije jasna, zašto HANFA nije reagirala (i tražila očitovanje) na novinske natpise da je postignuta nagodba Štrok-SN Holding. Možda zato jer je pravni sljednik Komisije za vrijednosne papire i kao takva je stranka u postupku… molim vaše mišljenje!

hanfa nije stranka u postupku

Dobio sam odgovor od Upravnog suda na upit kada će biti riješen slučaj, odnosno održano ročište. Ovo je odgovor:

"Poštovani,
Predmet broj Us-10458/2005 bit će riješen sukladno redoslijedu i rasporedu rješavanja predmeta. Ovaj sud predmete ne rješava na ročištima, već na sjednicama vijeća koje su nejavne, te vam stoga ne možemo odgovoriti na vaš upit.
S poštovanjem,"

evo ti stotka za trud!!!

@boso

dobro je da su ti i odgovorili [thumbsup]

Pa dobro ako je Štrok preuzeo potraživanja, da li je sn holding dobio neku lovu uz diskont?. Zašto bi to dao uz diskont i bez love unaprijed, ako je siguran da će dobiti proces?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

nista od toga potrazivanja, kako je izvjestio business.hr, a novi list jos dodaje da ostoja pored 59% LRH, i 70 milijuna EUR za smanjenje postotka LRH trazi jos i dodatnih 100 milijuna EUR zbog pada cijene LRH….a joj…jadna li nam drzava…stvarno ne bih htio biti na Polancecovom mjestu

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

New Report

Close