SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesi li možda pročitao obrazloženje presude, pa si tako uvjeren?

Da budemo precizni, pisani otpravak presude nije još uvijek napisan, a ovo što čuješ ili čitaš u medijima su ukratko razlozi koje je sudac iznio prilikom objave presude.

Slažem se da usporedba slučaja “Zubak” i SNHO je, kako kažeš, bull shit.

Samo da pojasnim ustrašenim forumašima zastarni rok kod trgovačkih ugovora je 3 godine, pa s obzirom da je Z. Zubak tužbu podnio 2001.g., odbijajuća presuda, pozivom na institut zastare, u cijelosti je pravno održiva i ne treba sumnjati u neke zakulisne igre.

Tužbe SNHO-a su podnesene na vrijeme, unutar zastarnih rokova, pa se ne morate bojati sličnog ishoda.

kolega na isto mislimo samo se drugačije izražavamo [thumbsup]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

neko prodao po 180 i otišlo u blokadu !!!![shocked]

Može netko stavit današnji promet?

[url="http://www.sarajevo-x.com/clanak/070527026"][color=blue]TKO JE JAMIO,JAMIO![/color][/url]

Može netko stavit današnji promet?

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

mislio sam da smo se “diJoničara” rješili… no očito u ovom pretumbavanju odlaze i posljednji kladioničari (ili oni koji nasjedaju ovakvim provokacijama tipa zubak=snho)… drago mi je da nitko s većim iznosima ne popušta pa je lakše čekati presudu… znamo svi gdje smo bili i znamo svi gdje se vraćamo(i kamo idemo) na prvu naznaku rješavanja sudskog spora… šteta da nema više slobodnog novca za vrijeme ovih rasprodaja…

[wink]

bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...

jos malo…
ovo je idealan trenutak za rijesavanje spora…
na pocetku smo mandata, LRH nema nikakvih razvojnih planova, koci je ovi sporovi, svi gube-manjak investicija u hotele, manjak BDP-a, manjak dodane vrijednosti na elitnoj lokaciji…to je obveza drzave da sto prije rijesi, naravno, to se nije moglo prije izbora…
prema procijeni od prije godinu-dvije, NAV od SNHO vrijedi preko 600 kuna…
naravno, ne pozivam nikoga na kupnju jer ne bih volio da mi se iskrcava na 350-400 i stopa cijenu….
da, definitivno vise nema nikakve prodaje, sve drhtave rucice su vanii to je dobar znak…

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Ma ja nemam blage veze o čemu vi ovdje pričate.
Sn holding je u proljeće prošle godine vrijedio skoro 400 kn, a danas vrijedi ispod 200, a da se ništa značajno nije dogodilo – niti glede spora oko LRH, niti oko poslovnih rezultata. (Odluka Vlade o prijenosu kontrolnog paketa na Opatiju ne znači ništa, jer je i sama svojim famoznim “osiguračem” dopustila mogućnost gubitka spora).
Inače, Crobex je od tada pao nešto bodova, a holding 50%.
Sve je to umjetno i nema veze s zdravim razumom.

[i]"Čovjek - to je naše najveće blago"[/i] Ljudožder

Ma ja nemam blage veze o čemu vi ovdje pričate.
Sn holding je u proljeće prošle godine vrijedio skoro 400 kn, a danas vrijedi ispod 200, a da se ništa značajno nije dogodilo – niti glede spora oko LRH, niti oko poslovnih rezultata. (Odluka Vlade o prijenosu kontrolnog paketa na Opatiju ne znači ništa, jer je i sama svojim famoznim “osiguračem” dopustila mogućnost gubitka spora).
Inače, Crobex je od tada pao nešto bodova, a holding 50%.
Sve je to umjetno i nema veze s zdravim razumom.

da vijedio je 400 kuna jer su tadasnje spekulacije ugraadjivale u cijenu pozitivan i brz ishod rijesavanja spora….
pa je dosao Maestro pa su svi tupili da ce Ostoja u zatvor, i tada su drhtave rucice prodavale i rusile cijenu
zna se kolika je prava vrijednost LRH ( daleko iznad 6000 kuna po dionici, ako dodje u privatne ruke) i zna se onda i koliki je potencijal SN-a ako dodje u posjed toga, ne mora mozda svih 86%, barem neka dobije vecinski dio plus jos nesto drugo…..
obvezna literatura za formiranje ocekivanja, cijene dionica i drugo mozete naci u Macroeconomics, Blanchard. O. bilo koje izdanje…pa ce vam onda biti neke stvari jasnije
pozdrav

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

@dalibor

ako nemaš blage veze o čemu mi pričamo, dobronamjerno te savjetujem da ne kupuješ dionice SN-a. HT i INA ti je sigurna za tvoj novac, a nama ostavi ovu umjetnu dionicu.[thumbsup]

Nema skoro nikakve trgovine zadnjih dana.

Čudi me da ljudi ne prepoznaju da je ovo jedna od rijetkih dionica koja ima fundamentalnu podlogu za 100%tni rast u ovoj godini, naravno pod uvjetom da se spor ove godine riješi, a neovisno o stanju crobexa.

Prema mojim informacijama sporovi iz 2005. po redovnom rasporedu (dakle bez eventualnih vanjskih ubrzavanja i usporavanja) su na rasporedu za riješit ove godine. Takvu sam informaciju danas dobio sa upravnog suda.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Ljudi su u strahu, sve je roknulo 30-40% tako da se čeka hoće li tržište up ili down.

New Report

Close