Jesi li možda pročitao obrazloženje presude, pa si tako uvjeren?
Da budemo precizni, pisani otpravak presude nije još uvijek napisan, a ovo što čuješ ili čitaš u medijima su ukratko razlozi koje je sudac iznio prilikom objave presude.
Slažem se da usporedba slučaja “Zubak” i SNHO je, kako kažeš, bull shit.
Samo da pojasnim ustrašenim forumašima zastarni rok kod trgovačkih ugovora je 3 godine, pa s obzirom da je Z. Zubak tužbu podnio 2001.g., odbijajuća presuda, pozivom na institut zastare, u cijelosti je pravno održiva i ne treba sumnjati u neke zakulisne igre.
Tužbe SNHO-a su podnesene na vrijeme, unutar zastarnih rokova, pa se ne morate bojati sličnog ishoda.
kolega na isto mislimo samo se drugačije izražavamo [thumbsup]
neko prodao po 180 i otišlo u blokadu !!!![shocked]
Može netko stavit današnji promet?
Može netko stavit današnji promet?
mislio sam da smo se “diJoničara” rješili… no očito u ovom pretumbavanju odlaze i posljednji kladioničari (ili oni koji nasjedaju ovakvim provokacijama tipa zubak=snho)… drago mi je da nitko s većim iznosima ne popušta pa je lakše čekati presudu… znamo svi gdje smo bili i znamo svi gdje se vraćamo(i kamo idemo) na prvu naznaku rješavanja sudskog spora… šteta da nema više slobodnog novca za vrijeme ovih rasprodaja…
[wink]
jos malo…
ovo je idealan trenutak za rijesavanje spora…
na pocetku smo mandata, LRH nema nikakvih razvojnih planova, koci je ovi sporovi, svi gube-manjak investicija u hotele, manjak BDP-a, manjak dodane vrijednosti na elitnoj lokaciji…to je obveza drzave da sto prije rijesi, naravno, to se nije moglo prije izbora…
prema procijeni od prije godinu-dvije, NAV od SNHO vrijedi preko 600 kuna…
naravno, ne pozivam nikoga na kupnju jer ne bih volio da mi se iskrcava na 350-400 i stopa cijenu….
da, definitivno vise nema nikakve prodaje, sve drhtave rucice su vanii to je dobar znak…
Ma ja nemam blage veze o čemu vi ovdje pričate.
Sn holding je u proljeće prošle godine vrijedio skoro 400 kn, a danas vrijedi ispod 200, a da se ništa značajno nije dogodilo – niti glede spora oko LRH, niti oko poslovnih rezultata. (Odluka Vlade o prijenosu kontrolnog paketa na Opatiju ne znači ništa, jer je i sama svojim famoznim “osiguračem” dopustila mogućnost gubitka spora).
Inače, Crobex je od tada pao nešto bodova, a holding 50%.
Sve je to umjetno i nema veze s zdravim razumom.
Ma ja nemam blage veze o čemu vi ovdje pričate.
Sn holding je u proljeće prošle godine vrijedio skoro 400 kn, a danas vrijedi ispod 200, a da se ništa značajno nije dogodilo – niti glede spora oko LRH, niti oko poslovnih rezultata. (Odluka Vlade o prijenosu kontrolnog paketa na Opatiju ne znači ništa, jer je i sama svojim famoznim “osiguračem” dopustila mogućnost gubitka spora).
Inače, Crobex je od tada pao nešto bodova, a holding 50%.
Sve je to umjetno i nema veze s zdravim razumom.
da vijedio je 400 kuna jer su tadasnje spekulacije ugraadjivale u cijenu pozitivan i brz ishod rijesavanja spora….
pa je dosao Maestro pa su svi tupili da ce Ostoja u zatvor, i tada su drhtave rucice prodavale i rusile cijenu
zna se kolika je prava vrijednost LRH ( daleko iznad 6000 kuna po dionici, ako dodje u privatne ruke) i zna se onda i koliki je potencijal SN-a ako dodje u posjed toga, ne mora mozda svih 86%, barem neka dobije vecinski dio plus jos nesto drugo…..
obvezna literatura za formiranje ocekivanja, cijene dionica i drugo mozete naci u Macroeconomics, Blanchard. O. bilo koje izdanje…pa ce vam onda biti neke stvari jasnije
pozdrav
ako nemaš blage veze o čemu mi pričamo, dobronamjerno te savjetujem da ne kupuješ dionice SN-a. HT i INA ti je sigurna za tvoj novac, a nama ostavi ovu umjetnu dionicu.[thumbsup]
Nema skoro nikakve trgovine zadnjih dana.
Čudi me da ljudi ne prepoznaju da je ovo jedna od rijetkih dionica koja ima fundamentalnu podlogu za 100%tni rast u ovoj godini, naravno pod uvjetom da se spor ove godine riješi, a neovisno o stanju crobexa.
Prema mojim informacijama sporovi iz 2005. po redovnom rasporedu (dakle bez eventualnih vanjskih ubrzavanja i usporavanja) su na rasporedu za riješit ove godine. Takvu sam informaciju danas dobio sa upravnog suda.