zanimljivo, SN raste VLHO pada…tu nema nikakve logike da ce VLHO ista dobiti eventualno od potrazivanja…
a ako se sjetimo rasta na 380, VLHO se nije ni mrdao….tako mi ta teorija pada u vodu
a uostalom, zanimljivi je i pad SN u ovoj korekciji kojeg zapravo nije niti bilo naspram drugih dionica sto je bilo ujutro…
to samo pokazuje koji su fundamenti ovdje…
slažem se,al isto tako znamo da sn ovisi više o svojim potraživanjima nego o trendu pada tj.rasta burze,uvjek je izbjegavala lanćane padove,al nažalost i skokove…
VLHO u povratu duga nema ništa, sva potraživanja je preuzeo sn
ala su ga danas lipo skupljali, preko 400.000 prometa…nije lose…bez dizanja prometa…
Smatram da je ovo izuzetno podjcenjena dionica sa velikim potencijalom poradi sve imonive koje imaju i duga države prema SN Holdingu koji će uskoro morati biti vraćen. Najnegativnija strana je netransparentnost. Kakva su vaša očekivanja u vezi povrata duga? Po vama koliko ćemo još morati čekati?
Smatram da će nakon što se oformi vlada morati početi rješavati neka od vrucih pitanja koja nisu smjela biti niti dirana niti spominjana u predizborno vrijeme pa vjerujem da bismo uskoro mogli gledati znatan rast SNHO-a
ova nikako mrdnut ni gore ni dolje,nekako sam si zacrtao da bi u malo veći dokup po cca 220kn ali nema šanse da ode malo dole sad kad treba,a s druge strane realna bi razina bila oko 350kn(povrat ne uzimam u obzir) ali neeeee ona tu čuči li ga čuči i ni mrdnut[angry] ….eh ljudi već mi je popila živce s tim iz šupljeg u prazno,ali dobro sam sam si kriv što sam već toliko dugo u njoj[undecid]….ništa do proljeća bunker a onda valjda tamo di joj je i mjesto[cool]
…evo mali stream of conciousness u ove sitne sate…morao sam sa nekim podijeliti..hehe nemojte zamerit[wink]
Cini se da ova dionica vise nece prema dolje osim ako ne dodje do negativne odluke suda što je prema svemu sudeci malo vjerojatno. U slucaju pozitivne odluke suda moguca zarada je nemjerljiva sa bilo kojom drugom dionicom na nasem trzistu ukoliko gledamo neke krace periode(1-2godine).
ma mene isto prca u zdrav mozak to kretanje cijene,strpljiv sam po prirodi al ovo mi je ko da mi neko s iglom pika u živac …
Kakva su vaša očekivanja u vezi povrata duga?
Po vama koliko ćemo još morati čekati?
Smatram da će nakon što se oformi vlada morati početi rješavati neka od vrucih pitanja koja nisu smjela biti niti dirana niti spominjana u predizborno vrijeme pa vjerujem da bismo uskoro mogli gledati znatan rast SNHO-a
1./ Nikakva
2./ Pitaj dragog Boga
3./ Dok je SDP bio na vlasti nije se riješilo, pa je došao HDZ i opet se nije riješilo – i sada ponovno dolaze manje-više isti igrači na vlast – što ti to govori ? (a sudske odluke možeš prikačiti mačku o rep – toliko o pravnoj državi)