beholder: ” ove godine se neće ništa dešavati…treba čekati iduće ljeto… ” Kolega je jako pesimističan. Plus cijena od 170 je bila prije objave arbitraže. Mislim da sa tom objavom se nema što špekulirati.
a kaj da ti velim? to je moja procjena IMVHO
snho tone idućih pola godine, a onda pomalo oporavak (doći će novi investitori koji će se isto tako navući na ovu priću o povratu duga)…
slićno mislim i za INU, tone ili stagnira do travnja iduće godine, a onda ako bog da dobre rezultate, povratak…nemojmo zaboraviti da je za adris raja čekala i 3 godine da se vrati na ATH, a za podravku i više…
the profa: ” beholder: ” ove godine se neće ništa dešavati…treba čekati iduće ljeto… ” Kolega je jako pesimističan. Plus cijena od 170 je bila prije objave arbitraže. Mislim da sa tom objavom se nema što špekulirati. ” a kaj da ti velim? to je moja procjena IMVHO snho tone idućih pola godine, a onda pomalo oporavak (doći će novi investitori koji će se isto tako navući na ovu priću o povratu duga)… slićno mislim i za INU, tone ili stagnira do travnja iduće godine, a onda ako bog da dobre rezultate, povratak…nemojmo zaboraviti da je za adris raja čekala i 3 godine da se vrati na ATH, a za podravku i više…
Po meni malo nagla procjena, koja je možda i mogla proći do mišljenja arbitraže. Sad sa navedenim mišljenjem mislim da nije dana u svojim okvirima. Sjetimo se samo da odluka arbitraže je pravomoćna i da još nije zabilježeno da sud ne uvaži odluku. Ovo sve oko SN i LRH je za anale gluposti naše politike, a ne uvažavanje odluke arbitraže bi bilo ravno samoubojstvu. Daj zamisli npr arbitraža oko spora granice između RH i SLO bude za nekoga negativno rješena i onda se on žali Europskom sudu. Čitam na poslovnom dopis Muzura Gradskom vijeću Rijeke gdje čovjek doslovno piše da će predložiti promjenu Zakona o preuzimanju dioničkih društava, na način da se granica stjecanja dionica kod kojeg je potrebno objaviti ponudu za preuzimanje ostalih dionica podigne na 30%. [smiley2]
Ma što se uopće natežete oko toga?? Odluka arbitraže je u korist SNHO-a i tu nema spora. Da postoje razlozi za ovako drastičan pad sa nekih 370 kn na 215kn (osim HT-a), ne postoje. Da će cijena na 170 kn, neće. Pa zbrojite samo imovinu SNHO-a, lovu od prodaje LRH – pa samo to daje znatno veću cijenu od ove, a gdje je još lova koju će kad-tad dobiti od države… Nema šanse da ode niže od ovoga.
može to niže
zašto?
zato što je nekome u interesu da kupi po što nižoj
a taj ne piše po forumima
Samo ti lupi po kupnji. Ja čekam.
pa daj onda stavi koji blok a ne da gledam ovaj jad od naloga na kupnji..
neću, za sad
10% portelja mi je SNHO pa mi se ne žuri nikud
niti mi je priša prodavat niti kupovat
nekome se izgleda jako svidja SNHO pri ovakvim cijenama….ako ga se prodaje, onda je to sada, pred THT, same kolicine govore sve za sebe…no toga ce nestati za par dana..
pa idemo gore, tu su izbori gdje ce Sranader pobijediti….
Uprava trgovačkog društva SN HOLDING, dioničkog društva za usluge, sa sjedištem u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Društvo), saziva GLAVNU SKUPŠTINU trgovačkog društva SN HOLDING, dioničko društvo za usluge, za 5. studenoga 2007. u 15 sati u sjedištu Društva u Zagrebu, na poslovnoj adresi Društva Miramarska 24.
Dnevni red:
1. Razmatranje godišnjih financijskih izvješća Društva, izvješća Uprave o poslovanju Društva u 2006. i izvješća Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru u 2006.
2. Imenovanje revizora Spremić, Kasapović i Teklić d.o.o. za reviziju iz Zagreba, Čazmanska 8
3. Upotreba dobiti
4. Davanje razrješnice članovima Uprave i Nadzornog odbora.
PRIJEDLOZI ODLUKA
Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj skupštini donošenje odluka (točke dnevnog reda 1. 3. i 4.), a Nadzorni odbor predlaže donošenje odluke (točka dnevnog reda 2.) kako slijedi:
Ad 1. Prihvaćaju se godišnja financijska izvješća Društva, izvješće Uprave o poslovanju Društva u 2006. i izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru u 2006.
Ad 2. Ovlaštenim revizorom Društva za poslovnu 2006. godinu imenuje se Spremić, Kasapović i Teklić d.o.o. za reviziju sa sjedištem u Zagrebu, Čazmanska 8.
Utvrđuje se naknada revizoru u svoti od 105.000,00 kn, uvećanoj za PDV.
Ad 3. Dobit ostvarena poslovanjem Društva u 2006. godini u svoti od 11.534.317,32 kn raspoređuje se u zadržanu dobit Društva.
Ad 4. Daje se razrješnica članovima Uprave i članovima Nadzornog odbora.
Uvjeti za sudjelovanje i korištenje pravom glasa
Dioničari na Glavnoj skupštini sudjeluju osobno ili putem opunomoćenika.
Dioničari mogu sudjelovati na Glavnoj skupštini i koristiti pravo glasa ako najkasnije sedmog dana prije održavanja Glavne skupštine Društvu prijave svoje sudjelovanje, u skladu s odredbama članka 11. Statuta Društva odnosno članka 118. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o trgovačkim društvima.
Za sudjelovanje na Glavnoj skupštini relevantno će biti stanje u depozitoriju Središnje depozitarne agencije na kraju zadnjeg dana roka za podnošenje prijave za sudjelovanje.
SN HOLDING d.d. Zagreb
Dobit ostvarena poslovanjem Društva u 2006. godini u svoti od 11.534.317,32 kn raspoređuje se u zadržanu dobit Društva.
Po oni čak i zarađuju. Lijepo. Ispadne 3.9 kuna po dionici.
Nije loše za naše prilike [smiley2]
Budite strpljivi na kupnji, nek se nalozi izvrse do kraja, molim nemojte me preskakat [smiley8]