kako ga netko lipo skuplja, prvo ga navuku na nisko da kupe pa onda lupaju po vecim kolicinama kada se prodaja spusti…joj…
nakon ovoga THT slijedi nam rast, kako SN-a, tako i cijeloga trzista po meni…
pozdrav
pa je to snho na 230 kn…..s 380kn……..i što se promijenilo…ostoja popušio dionice lrh, pa šta dobit če nove…..a sav turizam koji drži snho, pa to cvijeta…..a skuplja se lijepo i polako…oni koji su se iskrcavali iznad 350 sad se ponovo pune…..ja navijan za ostoju , ali samo da još skupim lovu za dokup….hihihi…nema se….i ne nije sve otišlo u ht već u pm…..[smiley15]
Vidim da je SNHO na ovim razinama vrlo privlačan mnogim kolegama uključujući i one koji su ga bili nedavno napustili. Sconto neće još dugo trajati.[smiley2]
očito da je to najgora dionica na tržištu…i ja je imam….to se zove slobodan pad….dobre živce treba imat
Vidim da je SNHO na ovim razinama vrlo privlačan mnogim kolegama uključujući i one koji su ga bili nedavno napustili. Sconto neće još dugo trajati.[smiley2]
meni još nije privlaćan…ali na 165-175 će mi biti…
the profa: ” Vidim da je SNHO na ovim razinama vrlo privlačan mnogim kolegama uključujući i one koji su ga bili nedavno napustili. Sconto neće još dugo trajati.[smiley2] ” meni još nije privlaćan…ali na 165-175 će mi biti…
A kada očekujete tu cijenu?
beholder: ” the profa: ” Vidim da je SNHO na ovim razinama vrlo privlačan mnogim kolegama uključujući i one koji su ga bili nedavno napustili. Sconto neće još dugo trajati.[smiley2] ” meni još nije privlaćan…ali na 165-175 će mi biti… ” A kada očekujete tu cijenu?
do kraja godine.
fin_čovjek: ” beholder: ” the profa: ” Vidim da je SNHO na ovim razinama vrlo privlačan mnogim kolegama uključujući i one koji su ga bili nedavno napustili. Sconto neće još dugo trajati.[smiley2] ” meni još nije privlaćan…ali na 165-175 će mi biti… ” A kada očekujete tu cijenu? ” do kraja godine.
Dakle ne mislite da će se spor početi riješavati na upravnom sudu prije nove godine? Jer približavanje ročišta bi zasigurno podiglo cijenu…
ove godine se neće ništa dešavati…treba čekati iduće ljeto…
Kolega je jako pesimističan.
Plus cijena od 170 je bila prije objave arbitraže. Mislim da sa tom objavom se nema što špekulirati.