SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, sad se mogu igrati gume-lastike po hrvatskim sudovima !

Sad se Ostoja i Bogdanović & Dolički mogu igrati gume-lastike po hrvatskim sudovima !

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Ema, to to postaš info o Liburniji na temi SNHO znači da sama sebe tješiš da je sve gotovo.[smiley2][smiley2]

A. Muzur: Vlasništvo na LRH spremni smo dokazati na sudu

Grad Opatija traži da ga se tretira kao izvornog stjecatelja dionica zbog vlasništva iz 1992.
Prijenos vlasništva kontrolnog paketa dionica LRH d.d. od 25%+1 dionicu obavljen je prije dva dana, a Središnja depozitarna agencija uvrstila je u popis top deset najvećih dioničara vlasnika Liburnije i Grad Opatiju koja se po veličini udjela sada nalazi na drugom mjestu, odmah iza HFP-a, čiji se broj dionica u vlasništvu proporcionlano smanjio za 25%+1 dionica, koliko je sporazumom između HFP-a, LRH-a i Opatije dogovoreno. Što se tiče toga da Grad Opatija sada mora objaviti javnu ponudu za preuzimanje, za što po važećim propisima mora imati i bankovno jamstvo u vrijednosti od 1,4 milijarde kuna, kako se špekulira po brokerskim krugovima, Muzur kaže da Grad Opatija to naravno ne može učiniti te da se vodi aktivna prepiska s Hanfom vezana uz taj problem. Tražimo da se Opatiju tretira kao izvorne stjecatelje dionica, vlasništva, koje datira još iz 1992. godine. To je naš argument u pregovorima s Hanfom. Ministarstvo financija suglasno je s ovim našim argumentom, no Hanfa nam za sada negira to pravo. Mi smo u osporavanju spremni ići i na Prekršajni sud”, najavljuje Muzur novu pravnu bitku o dokazivanju vlasništva nad dionicama LRH.

izvor pd

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Što bi Janica Kostelić rekla, pravi (cjenovni) “lauf”, po svemu sudeći tamo gdje mu je i mjesto ( debelo ispod 200,00 Kn ), usprkos silnim “dugovima”, “garažama” tj. pretpostavkama i očekivanjima.

Holding – općenito netransparentna i visoko rizična destinacija za investitore, pogotovo kad se u cijelu priču umiješa, po svojoj “efikasnosti” i “neovisnosti”, nadaleko poznato hrvatsko pravosuđe.

Na znanje i ravnanje svim “bikovski” raspoloženim igračima/cama.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Ne znam čemu ponavljanje istih stavova svakih par dana, koga je zanimalo pročitao je već prethodne postove[smiley2]. Da su današnja očekivanja od SNHO-a jako velika, to stoji. Međutim, tek je mali dio tih očekivanja ugrađen u sadašnju cijenu od 250 kn (bila je nedavno preko 350 kn), a te pričice da ne vrijedi niti 200 kn su stvarno smiješne. Pa koliko je samo love dobio SNHO od prodaje LRH zadnjih mjeseci (preko 150 mil.kn !!), a gdje je još vrijednost ostatka dioničkog portfelja, duga države (koji će kad tad biti plaćen), novih projekata itd.

Ignore: KressoM, delux

Bas me zanima di je Oberst ovih dana…da nam da svoje vidjenje najnovijih peripetija oko prijenosa dionica na Opatiju i eventulane nove sudske procese sto ih najavljuje Muzur[smiley2]

Ovdje sam ja kolegice. Samo mi se ne da više pisat i argumentirat jer ne vrijedi. Neki kolege jednostavno imaju svoje mantre i ne puštaju se toga.
Kolegicu Emu bi moglo zanimat da SNHO vrijedi 130 kn samo u kapitalu i rezervama. BCI i lova od Liburnije vrijede 200 kn, a gdje su Vrboska, Pakoštane, zemljišta…A ako kolegica Ema hoće, provest ću je pokraj “garaža” pa da vidi popunjenost i cijenu parkinga. Prolazim tamo svaki dan.[smiley2]
Pretpostavka 1. Kolegica Ema želi jeftin dokup
Pretpostavka 2. Kolegica Ema je prodala svoje jer se boji, a sad toliko želi bit u pravu pa misli i da će bit ako toliko mantra jedno te isto.
Kolegice Ema, to što je nešto rizično ne mora nužno značit i da je jeftino. A i mislim da je cjelokupno tržište kapitala rizično. A što veći rizik to veća zarada[smiley2] SNHO imam već godinama i donio mi je samo zaradu. Valamar holding je isto holding pa je kao takav rizičan, a donio mi je dobit od 114% u manje od godinu dana[smiley2] Kolegice Ema, uzalud vam trud. A ako želite ovdje pisati a da vas ozbiljno shvaćamo, uzmite izvješće pa proučite, onda odite pa proučite sve što SNHO posjeduje i što se može provjerit. Izgleda da je za vas sva imovina SNHO samo pretpostavka.

Only God, Muammar and Libya!

Hm, Oberst, dosta dobro argumentirate za nekog tko to vise ne zeli raditi…ma bas me zanima sta stoji iza ovog zatisja. bumo vidli. mozda i skoro.

Evo danas malo pojačan promet na SN-u, malo likvidnije trgovanje. Ima li kakvih novih informacija.

i danas. očito je nekome ovo razumljiva razina za ulaz/dokup.

i danas. očito je nekome ovo razumljiva razina za ulaz/dokup.

Korekcija zvana HT nije zaobišla ni SN, što je i razumljivo. Sve do 300 je razumljivo za dokup (naravno prije završetka suđenja [smiley1]).

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

oberst:

i danas. očito je nekome ovo razumljiva razina za ulaz/dokup. ”

Korekcija zvana HT nije zaobišla ni SN, što je i razumljivo. Sve do 300 je razumljivo za dokup (naravno prije završetka suđenja [smiley1]).

Je,je. A onda će i sve do 400 bit razumljivo za dokup[smiley2]

E sad mislim da je stvarno dotakla dno i mislim da je sada ovo ok cijena čak i da nikada ne dobiju povrat duga….(+ u 9. mjesecu bi se navodno spor mogao doći na red za riješavanje, + država mora riješit dugove do 12 mjeseca navodno = ja dokupio)

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close