Zanimljivo. Ja nisam znao. Svratit ću u FINU poslije ručka. Onu tamo kod BCI[smiley2] Pa usput da pozdravim Ostoju[smiley1]
I kako je završila after lunch šetnja??
Oprostite ako sam pao s Marsa, ali kakve izravne veze ima prodaja dionica LRH-a sa cijenom dionice SN holdinga. Tih 55 kuna nije svježa imovina nego je riječ o promjeni oblika imovine: ono što su posjedovali u dionicama sada posjeduju u cashu. Ne znam zašto bi zbog toga rasla cijena SNHO?
Prosvjetlite me.
može netko stavit K/P ?
može netko stavit K/P ?
Ovaj što prodaje tri komada po 295 je garant agent tajne sile.
oberst:
”
Zanimljivo. Ja nisam znao. Svratit ću u FINU poslije ručka. Onu tamo kod BCI[smiley2] Pa usput da pozdravim Ostoju[smiley1]
”
I kako je završila after lunch šetnja??
Staviš 65 kuna u džep i odeš u finu, 1. kat. Slijediš natpis Informacije o bonitetu. Tražiš zahtjev, popuniš ga za 1 minutu i dobiješ:
SN Holding d.d.
Miramarska 24
Ispis godišnjeg financijskog izvještaja poduzetnika za 2006 godinu[smiley2]
Bilanca
Izvještaj o dobiti ili gubitku
Dodatni podatci
Ekipo…stiglo vam spasenje…..
Sutra ide do 330kn…………………….[smiley1]
a zapravo moze se sve i preko emaila…i ako se plati internetom…
bilo bi lijepo ako bi to netko “obavio” pa da si pomognemo….ali uopce nije vazno….65 kunica, ili 55 kako je meni rekla zena na telefonu nije mnogo…
pitat cu i ja sutra telefonom da li se mogu dobiti i tromjesecna? to bi bilo ono pravo…tj. idealno, ali nema veze…i ovo je bolje nego sto smo smatrali od ranije da nije nista moguce….
Pozdrav
copija emaila od fine…
“Po¹tovani,
Mo¾emo Vam ponuditi godi¹nje financijske izvje¹taje za sve poslovne subjekte (oko 80 tisuæa) koji posluju prema Zakonu o porezu na dobit, a predali su GFI-POD izvje¹taj za 2006. godinu (ili za ranije godine, 0d 2002. do 2006. godine), bez obzira jesu li u sustavu JDD-a ili nisu, te jesu li dionièko
dru¹tvo uopæe ili su d.o.o., obrtnici i slobodna zanimanja.
Oberst, možeš li postati FI.
Čemu tako oduševljenje kolega[smiley4]
Vidjet ćes danas……jesi jučer gledao vijesti kasno navečer….[smiley1]
Oberst, možeš li postati FI.
daki:
”
”
Čemu tako oduševljenje kolega[smiley4]