SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da je pitanje vremene kad će tu polugu i potegnut

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

Završili smo na 6. stranici. Katastrofično[smiley2] Evo danas u 4 sekunde prošlo 400 komada. Sigurno zato što SNHO ništa ne valja[smiley1]

Only God, Muammar and Libya!

valja ,valja………….može netko stavit K/P ?

K/P[smiley2]
Pojavila se jaka kupnja,da li ej to naznaka promjena u trendu?

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

K/P[smiley2]
Pojavila se jaka kupnja,da li ej to naznaka promjena u trendu?

mozda….da, to je zaista jaka kupnja…..a lupa se i po LRH danas po kupnji….mozda se nesto dogadja…u vezi SNHO-LRH….?
uglavnom….SNHO, za strpljive igrace-igra na sigurno…
dug ide 15% kamate su godisnje….ja se uopce ne sekiram…imam vremena…vrijeme radi za mene….

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Dug države će biti plaćen SNHO-u, samo treba biit strpljiv. Nego, SNHO je skoro završio s rasprodajom LRH. Je li netko izračunao koliko je to keša na računu SNHO-a? [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Mislim da je bilo oko 24500 + 1570 dobivenih od HFP. Ako pomnožimo sa cca 6000 to iznosi oko 155.000.000,00 dragih nam kunića[smiley2]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

počelo liparenje na kupnji
trebala bi se prodaja povuć na 290 pa da vidimo kakvi su čiji živci

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

Dug države će biti plaćen SNHO-u, samo treba biit strpljiv. Nego, SNHO je skoro završio s rasprodajom LRH. Je li netko izračunao koliko je to keša na računu SNHO-a? [smiley2]

Isto tako je bilo (gotovo) sigurno da će SNHO dobiti dionice LRH – pa nije.
Iskustvo me uči da u Hrvatskoj ništa nije sigurno – pa niti povrat tog duga.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

avax10:

Ponekad su i nemoguće stvari ipak moguće. [smiley2][smiley2][smiley2]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

avax10: ” Dug države će biti plaćen SNHO-u, samo treba biit strpljiv. Nego, SNHO je skoro završio s rasprodajom LRH. Je li netko izračunao koliko je to keša na računu SNHO-a? [smiley2] ” Isto tako je bilo (gotovo) sigurno da će SNHO dobiti dionice LRH – pa nije. Iskustvo me uči da u Hrvatskoj ništa nije sigurno – pa niti povrat tog duga.

Postojanje duga utvrđeno je odlukom arbitraže, a vlada ga je priznala. Ono o čemu se spore je da li će dug biti plaćen dionicama LRH ili ne. Po meni neće, nego će biti još natezanja s državom dok ona ne plati i to će potrajati (osim ako se netko tamo ne opameti nakon što izračuna kolike su kamate)

Ignore: KressoM, delux

OK, sada cu citirati Linica sa sjednice Vlade RH, on je mislim bio potpredsjenik vlade od 2000-03:

“Holdinzi ce dobiti povrat duga sigurno, ali ne za vrijeme ove vlade”….

Mislim da je ovime sve receno….
ukoliko netko ima neko pitanje neka mi se obrati na privat

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

New Report

Close