mislim da je pitanje vremene kad će tu polugu i potegnut
Završili smo na 6. stranici. Katastrofično[smiley2] Evo danas u 4 sekunde prošlo 400 komada. Sigurno zato što SNHO ništa ne valja[smiley1]
K/P[smiley2]
Pojavila se jaka kupnja,da li ej to naznaka promjena u trendu?
K/P[smiley2]
Pojavila se jaka kupnja,da li ej to naznaka promjena u trendu?
mozda….da, to je zaista jaka kupnja…..a lupa se i po LRH danas po kupnji….mozda se nesto dogadja…u vezi SNHO-LRH….?
uglavnom….SNHO, za strpljive igrace-igra na sigurno…
dug ide 15% kamate su godisnje….ja se uopce ne sekiram…imam vremena…vrijeme radi za mene….
Dug države će biti plaćen SNHO-u, samo treba biit strpljiv. Nego, SNHO je skoro završio s rasprodajom LRH. Je li netko izračunao koliko je to keša na računu SNHO-a? [smiley2]
Mislim da je bilo oko 24500 + 1570 dobivenih od HFP. Ako pomnožimo sa cca 6000 to iznosi oko 155.000.000,00 dragih nam kunića[smiley2]
počelo liparenje na kupnji
trebala bi se prodaja povuć na 290 pa da vidimo kakvi su čiji živci
Dug države će biti plaćen SNHO-u, samo treba biit strpljiv. Nego, SNHO je skoro završio s rasprodajom LRH. Je li netko izračunao koliko je to keša na računu SNHO-a? [smiley2]
Isto tako je bilo (gotovo) sigurno da će SNHO dobiti dionice LRH – pa nije.
Iskustvo me uči da u Hrvatskoj ništa nije sigurno – pa niti povrat tog duga.
avax10:
”
”
Ponekad su i nemoguće stvari ipak moguće. [smiley2][smiley2][smiley2]
avax10: ” Dug države će biti plaćen SNHO-u, samo treba biit strpljiv. Nego, SNHO je skoro završio s rasprodajom LRH. Je li netko izračunao koliko je to keša na računu SNHO-a? [smiley2] ” Isto tako je bilo (gotovo) sigurno da će SNHO dobiti dionice LRH – pa nije. Iskustvo me uči da u Hrvatskoj ništa nije sigurno – pa niti povrat tog duga.
Postojanje duga utvrđeno je odlukom arbitraže, a vlada ga je priznala. Ono o čemu se spore je da li će dug biti plaćen dionicama LRH ili ne. Po meni neće, nego će biti još natezanja s državom dok ona ne plati i to će potrajati (osim ako se netko tamo ne opameti nakon što izračuna kolike su kamate)
”
OK, sada cu citirati Linica sa sjednice Vlade RH, on je mislim bio potpredsjenik vlade od 2000-03:
“Holdinzi ce dobiti povrat duga sigurno, ali ne za vrijeme ove vlade”….
Mislim da je ovime sve receno….
ukoliko netko ima neko pitanje neka mi se obrati na privat