SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedan komentar….pa jer nije Polancec rekao u emisiji otvoreno da bih se spor trebao rijesiti za 15 dana??? tako nesto….znam da je tako nesto bilo…i znam da ej to vrijeme proslo…

no ja si postavljam pitanje….nisam pravnik, ali DO treba dati pristanak na sporazum Vlada-Opatija do 29.srpnja….pa zar nije pravno upitno da DO da pristanaka na tako nesto a zna dase vodi spor na Upravnom sudu? Ako je polancec reko da se to treba rijesiti, zasto ne rijesi i okrenu u svoju korist tipa strateski partner, investicije, pat pozicija ne valja..to bi spin doktor znao dobro obraditi…

To je trebalo biti u roku 15 dana riješeno, ali Maestro je sve prolongirao pa tako i ovo. A 29.7. je rok do kada mora biti gotovo koliko sam shvatio. Nemremo mi tu niš znati do samog kraja.

Only God, Muammar and Libya!

Mislim da je akcija Maestro odgodila dogovor, koji je postojao između svih strana, do daljnjeg. Pitanje je do kada. Za akciju Polančec nije znao.

Na svaki ugovor DO mora dati mišljenje. Na taj način potpisnici (u ovom slučaju vlada) dobiva sigurnost da je sporazum u skladu sa zakonskim propisima, te takvi postupkom skidaju odgovornost sa sebe. Ako DO da pozitivno mišljenje, potpisnici skidaju sa sebe kaznenu odgovornost.

Grad Opatije se ne može upisati kao vlasnik dionica, sve dok ne završi postupak na sudu.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

…. Grad Opatije se ne može upisati kao vlasnik dionica, sve dok ne završi postupak na sudu.

Mogu li pitati od kuda vam ta informavcija?
Ja sam čuo da se mogu upisati jer se pri sda ne može napraviti zabilježba da se vodi spor o dionicama (nešto kao kod nekretnina), stoga što se njih tiče sve je ok ako trenutno upisani vlasnik proda nekome dionice, kupac se upisuje, jer za to nema mikakve pravne prepreke….
To sam pročitao negdje na ovom ili onom drugom forumu, ne znam sad točno, i koliko se sjećam niko to nije opovrgnuo…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Opatija se može upisati, ali to nije toliko bitno jer će Sporazumom država Opatiji jamčiti 25%+1 dionicu, čak i da država izgubi na sudu , pa Opatija bude brisana presudom kao vlasnik tih 25%.
Da će SNHO dobiti dionice LRH malo je vjerojatno, ali da će kad-tad naplatiti svoje potraživanje od države, to sam uvjeren. Pitanje je samo koliko je tko strpljiv, iako ima i drugih razloga zbog kojih se isplati sakupljati ovu dionicu.

Ignore: KressoM, delux

sve je moguće, jer smo to vidjeli u zadnjih 2,5 godine od nastanka VLHO, pa do porasta i pada vrijednosti ove dionice
dionica je likvidna, a sad ćemo vidjeti hoće li Maestro pokazati štogod u vezi SNHO-R-A i Ostoje
ako se tu otkriju neke malverzacije, mogao bi uslijediti pad vrijednosti [smiley7]

sve je moguće, jer smo to vidjeli u zadnjih 2,5 godine od nastanka VLHO, pa do porasta i pada vrijednosti ove dionice
dionica je likvidna, a sad ćemo vidjeti hoće li Maestro pokazati štogod u vezi SNHO-R-A i Ostoje
ako se tu otkriju neke malverzacije, mogao bi uslijediti pad vrijednosti [smiley7]

Evo čim je dionica počela rast odmah se spominje Maestro, baš sam neki dan napisao da mi nedostaju katastrofičari ovdje[smiley1]

DOBITNIK DANA

SN Holding na putu oporavka

Već četvrti dan zaredom SN Holding (SHNO-R-A) sustavno uveseljava svoje vjerne poklonike, ili barem nudi kakvu-takvu utjehu, bilježeći rast cijene dionica kojim je za sada neutraliziran tek dio osjetnih gubitaka akumuliranih tijekom lipnja, kada je cijena otklizala s gotovo 400 ispod 250 kuna (najniže od kraja prvog kvartala). Međutim, idiličnom prizoru oporavka još uvijek manjka izdašniji obujam trgovine, a jučerašnji promet od 109 tisuća kuna to svakako – nije. Ostaje ipak zabilježiti kako su dionice holdinga već na samom startu daleko odmakle, zaključivši trgovinu sa solidnih 3,7 posto rasta (do maksimalnih 280 kuna).

http://www.poslovni.hr/47986.aspx

I eto dok Ostoja (SNHO) rasprodaje LRH onako jeftino (do ovih dana a od danas malo po većoj cijeni) SNHO lagano tone u minus. Na forumu LRH sam postavi pitanje koja je logika prodavati LRH tako jeftino kad ima kupaca i za veće pare, nitko nema odgovor koji bi mogao opravdati blokiranje cijene na tim razinama. Do kad će imati dionica i moći blokirati porast vidjet ćemo, a valjda i ubrzo saznati zašto to radi, ali mislim da time naj više šteti dioničarima SNHO. [smiley5][smiley8][smiley16]

Dobivenu lovu ulagat će u hotele kada dobije ostale dionice. Ko ne bi poželio takvoga partnera. Punog love da ti da dobru financijsku inekciju za povećanje kvalitete.
Imat će više love nego grad.
Još nisam vidio nigdje, da je gradska ili općinska vlast, uspješan poduzetnik. Uspješni su samo kada treba zapošljavati nove ljude u vlastite firme preko veze.

e da samo vjeruj mo nema šanse da nešto dobiju prije izbora a do onda će ona još više dolje [smiley1][smiley1]

e da samo vjeruj mo nema šanse da nešto dobiju prije izbora a do onda će ona još više dolje [smiley1][smiley1]

Da, čekamo ju na 100.[smiley1] Ali onda će nas proglasit lopovima. Reći će da smo kupovali za 1/6 realne cijene[smiley1]

Vlada koja zna što radi i koja je sigurna u svoje poteze, iskoristila bi ovu situaciju i sve preokrenula u svoju korist. Dug više nebi rastao, Opatija bi dobila tražene dionice, odluka arbitraže itd.
I meni je kao poreznom obavezniku žalosno gledati kako se neko igra sa poreznim novcima. A moglo sve sve rješiti još prije koju godinu.

Moguće vlada , bilo koja , čeka da Ostoja potegne spor pred međunarodnim sudom , pa da nakon što i to izgube kažu kako moraju platit što oni (vlada) ne bi nikad ali zbog evrope moraju.

New Report

Close