SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To sve skupa ispala je obična sprdačina. U početku je, zbog vremena u kojem se sve odigravalo (potpis sporazuma država -Opatija oko LRH) izgledalo da je krajnji cilj akcije Ostoja, ali uz ovakav dilentantizam optužnice zbog putovanja u Monte Carlo i poklonjene peke(?!) izgleda da se nikome ništa neće dogoditi. Čovjek se mora zapitati gdje su nestale one bombastične izjave o desecima milijuna EUR-a mita, širenju istrage na druge, novim još zvučnijim imenima? Na kraju će ispasti da je jedini mito koji su 3 tenora primili onaj od prikrivenih istražeitelja Uskoka. [smiley1] Tragikomično. Završetak će vjerojatno biti kao i s bivšim ministrom Herakom – oslobođen optužbe i sad će još tužiti državu i dobiti milijunsku odštetu za nezakonito pritvaranje. Tragično sve skupa jer je sve očitije da je ovo bila jadna predstava za EU, umjesto pravi obračun s rasprostranjenom korupcijom.

Definitivno predstava, tragična zbog činjenice da istu režira pravi “Maestro”, koji da bi zaštitio sebe žrtvuje par beznačajnih “tenora”.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

danas se dalo zaraditi na SNHOu…imamo mali odbijanac…ja nisam ulazio [smiley2] još uvijek mi je preskupo…ali eto oni koji su jučer kupovali danas su mogli dobro zaradit…

Super da ti je to skupo, nadam se da je i ostalima. Jedino ne znam tko se onda samnom danima lipari na kupnji od 240 kn prema gore? A što se prodaje tiče, bila bi ovo brza i laka zarada, ali ipak premala. Čekat ću radije da procure u javnost infomacije o elitnoj stanogradnji. [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Super da ti je to skupo, nadam se da je i ostalima. Jedino ne znam tko se onda samnom danima lipari na kupnji od 240 kn prema gore? A što se prodaje tiče, bila bi ovo brza i laka zarada, ali ipak premala. Čekat ću radije da procure u javnost infomacije o elitnoj stanogradnji. [smiley2]

i o povratu duga…[smiley2]

zato sam i protestirao danas…kako to da je prošao na đuri nalog od 140, a preskoćen moj na 180 [smiley7]
nije to uredu [smiley2]

Čini mi se da ćeš se načekati na kupnji SNHO-a beholder, sve je manje voljnih prodavati ispod 300 kn, a o tvojoj cifri od 180 kn da ne govorimo [smiley1]

Kupnja – SNHO-R-A
17 258,05
100 258,01
49 251,00
121 250,07
150 247,08

Prodaja – SNHO-R-A
82 270,00
50 278,95
309 280,00
50 285,00
173 290,00

Ignore: KressoM, delux

Možda se nešto sprema! Rajfajzen se ponovno aktivirao, a znamo da nisu marginaši!

26.06.2007.

1. VICIS D.O.O. 505.188 17,13 Osnovni račun
2. OSTOJA DARKO 341.280 11,57 Osnovni račun
3. PECTORA 319.132 10,82 Osnovni račun
4. JUHN BOJAĐIJEV KSENIJA 313.064 10,61 Osnovni račun
5. BAJAKIĆ RATKO 255.000 8,64 Osnovni račun
6. SN HOLDING D.D. 198.224 6,72 Osnovni račun
7. MARIĆ JOŠKO 110.130 3,73 Osnovni račun
8. VELIFER D.O.O. 104.075 3,53 Osnovni račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 15.810 0,54 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 13.273 0,45 Skrb. račun

Danas:

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. VICIS D.O.O. 505.188 17,13 Osnovni račun
2. OSTOJA DARKO 341.280 11,57 Osnovni račun
3. PECTORA 319.132 10,82 Osnovni račun
4. JUHN BOJAĐIJEV KSENIJA 313.064 10,61 Osnovni račun
5. BAJAKIĆ RATKO 255.000 8,64 Osnovni račun
6. SN HOLDING D.D. 198.224 6,72 Osnovni račun
7. MARIĆ JOŠKO 110.130 3,73 Osnovni račun
8. VELIFER D.O.O. 104.075 3,53 Osnovni račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 16.110 0,55 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 13.273 0,45 Skrb. račun
Ukupno: 73,74

Only God, Muammar and Libya!

Evo par dana nikakvi informacija u vezi SN-a. Nema ni prepucavanja glede LRH, a cijena nakon par dana stagnacije ode gore sadašnjih 3,70 %. Dali su u igri špekulacije i koliko vremena ima još dok se nebudu znale neke druge činjenice od strane duga HFP prema SNHO.

Svježi K/P.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Evo par dana nikakvi informacija u vezi SN-a. Nema ni prepucavanja glede LRH, a cijena nakon par dana stagnacije ode gore sadašnjih 3,70 %. Dali su u igri špekulacije i koliko vremena ima još dok se nebudu znale neke druge činjenice od strane duga HFP prema SNHO.

Otresli smo paničare! Katastrofičari su valjda zadovoljni s ulazom na ovoj razini pa šute. Već mi nedostaju postovi tipa: Ostoja ide u bajbokanu, poništit će dug, zblokirat će SNHO, revizirat kuponsku privatizaciju. Nadam se samo da je ovo do sad prešlo u čvrste ruke.
Ne radi se ovdje samo o dugu već i o nekim projektima SNHO-a, a i sad imaju CASH-R-A ko u priči od LRH. A čujem da Ostoja ne ulazi ni u što gdje nema bar 3 x uloženo[smiley2]

Only God, Muammar and Libya!

jedan komentar….pa jer nije Polancec rekao u emisiji otvoreno da bih se spor trebao rijesiti za 15 dana??? tako nesto….znam da je tako nesto bilo…i znam da ej to vrijeme proslo…

no ja si postavljam pitanje….nisam pravnik, ali DO treba dati pristanak na sporazum Vlada-Opatija do 29.srpnja….pa zar nije pravno upitno da DO da pristanaka na tako nesto a zna dase vodi spor na Upravnom sudu? Ako je polancec reko da se to treba rijesiti, zasto ne rijesi i okrenu u svoju korist tipa strateski partner, investicije, pat pozicija ne valja..to bi spin doktor znao dobro obraditi…

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

ma bit će to na 180, ali dolara [smiley1]

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

New Report

Close