opet se pojavljuje nalog od 500 komada na kupnji….kao i jucer
nazvao sam RBA i kazu da uopce nemaju margin kredite u ponudi ( imali su samo za INU )…znaci nije margin nego kupuju za sebe…
Eto valjda će stati pad na SNHO pojavila se kupnja je dosta nisko, ali prodaja je podigla granicu. Sad jedino ako netko ne prodaje pod hitno..
evo podebljava se kupnja, stim da se onaj nalog od 500 komada ne vidi jer je na 230 KN
očito da je rasprodaja završila, sad se kreće s boljim vjestima a i kupnja se ponovo javila….baš čudno ne.
Kak neki zarađuju dok pada,
nazvao sam RBA i kazu da uopce nemaju margin kredite u ponudi ( imali su samo za INU )…znaci nije margin nego kupuju za sebe…
Mi ne znamo tko se krije iza tih računa. To su skrbnički računi! Ne mora biti banka? Iza njih može bit i neka firma? Možda neki od onih d.o.o. društava?[smiley2]
panda: ” nazvao sam RBA i kazu da uopce nemaju margin kredite u ponudi ( imali su samo za INU )…znaci nije margin nego kupuju za sebe… ” Mi ne znamo tko se krije iza tih računa. To su skrbnički računi! Ne mora biti banka? Iza njih može bit i neka firma? Možda neki od onih d.o.o. društava?[smiley2]
da, tocno, mozda Ostoja i ekipa kupuju..tko zna…..zanimljivi su jucer i danas nalozi od 500komada oji su stavljeni na kupnju…evo nadmece se kupnja….
Svježi K/P
oprostite nisam s ovom dionicom na ti. zbog cega ovoliki pad. zbog LRH ili. i bare oprosti koji ti to program imas koji tako pokazuje k/p i ostalo. hvala