SNHO (SN Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNHO (SN Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a do tada oni mogu i do 200 kn bez beda , neće ljudi čekati tako dugo u jako neizvjesnoj dionici u koju se uplela politika do boli. a kada je politika u igri onda nema nikakvih ali baš nikakvih pravila. šta će kada će i koliko oni dobiti otom potom , ima za to vremena , a do tada će se novci ulagati u nešto bolje. u svakom slučaju snholding neće dobiti onoliko koliko su si oni zamilsili na početku cjelog ovog cirkusa. a možda ne dobiju ništa. jer politika svugdje može a ma baš sve , ko milsi da to nije istina neka misli ali to je njegova velika mašta.

aha, uvjerili smo se svi koliko je moćna politika nakon što su Mesić i Linić zatvorili Ostoju i prognanicima vratili njihove dionice.[smiley1]

Only God, Muammar and Libya!

A možda su i oni pali u Maestru![smiley1]

kolega, molim vas!

btw gledam sada sabor i uglavnom svaki drugi zastupnik spominje aferu liburnija – snho…a to nije dobro[smiley1]
ide to na 200 kn do kraja ljeta.

Ma može i na 100 što se mene tiče[smiley1] Taman za dokup!

aha, uvjerili smo se svi koliko je moćna politika nakon što su Mesić i Linić zatvorili Ostoju i prognanicima vratili njihove dionice.[smiley1]

nisam aludirao na povratak dionica
činjenica je da je to jako velika afera za
ovu vladu želi li postići neki uspjeh ,
to sigurno neće rješavati prije izbora,
a do tada će ljudi uložiti , na neke druge
dionice koje su u svakomslučaju sigurnije
kako zbog ove afere tako i oko ove korekcije ma
koliko god mi ne željeli ju prihvatiti.

Ali kolega, rekli ste da politika može ama baš sve. Valjda onda mogu i vratit dionice i zatvorit Ostoju i ekipu.

oberst: ” A možda su i oni pali u Maestru![smiley1] ” kolega, molim vas! btw gledam sada sabor i uglavnom svaki drugi zastupnik spominje aferu liburnija – snho…a to nije dobro[smiley1] ide to na 200 kn do kraja ljeta.

I sam sam pratio sabor cijeli dan ali nemogu se složiti da su zastupnici spominjali Liburniju a najmanje SNHO u toj mjeri u kojoj vi kažete. Ja sam čuo za puno firmi koje se spominju ali ne za dotične. Najviše se spominjalo Dubrovnik i Štroka.

Ali kolega, rekli ste da politika može ama baš sve. Valjda onda mogu i vratit dionice i zatvorit Ostoju i ekipu.

Pa ak se Dijamantni Zagorec more zdogovarat s Predsjednikom, onda je sve moguće tu pri nami.[smiley7]

Na cijeni od 275 kuna, diskont na NAV (618,6 kuna) sa potraživanjima prema HFP-u je bio 55,5%.
Bez tih potraživanja NAV je 157,6 kuna što daje negativni diskont (-74,5%). Toliko je NAV manji od navedene cijene od 275 kuna.
Sva potraživanja DOM Holdinga prema HFP-u prenesena su na SN Holding. U zamjenu SNH je DOM-u dao dionice nekih firmi, a vršena je između njih i zamjena radi okrupnjavanja pojedinih udjela.
Sami izvucite zaključak.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

beholder:

oberst: ” A možda su i oni pali u Maestru![smiley1] ” kolega, molim vas! btw gledam sada sabor i uglavnom svaki drugi zastupnik spominje aferu liburnija – snho…a to nije dobro[smiley1] ide to na 200 kn do kraja ljeta.

I sam sam pratio sabor cijeli dan ali nemogu se složiti da su zastupnici spominjali Liburniju a najmanje SNHO u toj mjeri u kojoj vi kažete. Ja sam čuo za puno firmi koje se spominju ali ne za dotične. Najviše se spominjalo Dubrovnik i Štroka.

Ja gledao vijesti i ni S od SNHO, a ni L od LRH!

Na cijeni od 275 kuna, diskont na NAV (618,6 kuna) sa potraživanjima prema HFP-u je bio 55,5%.
Bez tih potraživanja NAV je 157,6 kuna što daje negativni diskont (-74,5%). Toliko je NAV manji od navedene cijene od 275 kuna.
Sva potraživanja DOM Holdinga prema HFP-u prenesena su na SN Holding. U zamjenu SNH je DOM-u dao dionice nekih firmi, a vršena je između njih i zamjena radi okrupnjavanja pojedinih udjela.
Sami izvucite zaključak.

Koji je tvoj zaključak, kolega?

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

primus: ” beholder: ” oberst: ” A možda su i oni pali u Maestru![smiley1] ” kolega, molim vas! btw gledam sada sabor i uglavnom svaki drugi zastupnik spominje aferu liburnija – snho…a to nije dobro[smiley1] ide to na 200 kn do kraja ljeta. ” I sam sam pratio sabor cijeli dan ali nemogu se složiti da su zastupnici spominjali Liburniju a najmanje SNHO u toj mjeri u kojoj vi kažete. Ja sam čuo za puno firmi koje se spominju ali ne za dotične. Najviše se spominjalo Dubrovnik i Štroka. ” Ja gledao vijesti i ni S od SNHO, a ni L od LRH!

Ne nitko ih nije spominjao pa čak se ne sječam da su spominjali i kuponsku privatizaciju i sl. iz prijašnjih vremena . Naj daljnja afera koja se spominjala je Linić i Lenac, a sve su afere koje se spominju novijeg datuma.

New Report

Close