Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,90 | 3.975 | 250 | 15,30 | 15,90 | 0,00% |
upravo je prošlo 11.000 komada po 43,05 kn! [emo_beztona]
izgleda mu ne daju više, od kuda je to izronilo
To nisu dionice, imaš oznaku "O" desno.
meni stoji blok SNBA-R-A na 43,05
možda je netko ugovorio po toj cijeni davno, a sada samo provodi
Ipak su dionice, OTC transakcija
http://zse.hr/default.aspx?id=33182
Ako ovdje nema posla za regulatore i policiju ja ne znam gdje ima. Svasta!
I u kojem će? BV je 205, sve su banke barem na 0,5 BV-a,ovo je najniža veća transakcija ikad vjerojatno između povezanih osoba. Mogli su je odraditi i po 200 i po 20. SZIF je imao blok 68 000 komada po 65, jer su kupili od nepovezanih,a SZAIF se ne razbacuje lovom i djeli 10% dividende. Btw.ako je ovo slučajno kupio SZAIf prelaze 25%
meni isto djeluje transakcija onako prijateljska, rođačka, ali vrag ne spava
E sad da HANFA radi svoj posao nadam se da bi saznali zašto je napravljena po 43 kune,ako je na ZSE 65 kuna,a isto tako i u suprotnom pravcu da su je odradili po 200.
Ovdje se definitivno radi o okrupnjavanju, a ključna družina u tom procesu pokazuje zavidnu razinu kreativnosti u ostvarivanju svog cilja (što više dionica po što nižoj cijeni)!!!!
Ja sam ovu transakciju od 11 000 dionica očekivao( s obzirom da imam uvid u knjigu dionica, žao mi je da ne smijem u detalje) ali moram priznati da mi cijena od 43 kn. nije jasna. Da li ima kakvih dilova, ne znam!!
Ovakvih OTC transakcija bih moglo biti i više, samo po kojoj cijeni????
Kad se dionice od Sava Re proknjiže u SKDD-u, trebalo bi biti vidljivo nešto zanimljivo, što meni ulijeva povjerenje da se želi dobro zaraditi, ali treba biti strpljiv!!!
Lp.