SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SNBA
15,90
747
47
15,60
15,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

– Dionice su očito za sada u čvrstim rukama, lupanja po bidu nema, a niti neke ponude na asku ispod 70 kn.

– Očito da ulagači cijenu ono što imaju!! Tako i treba, strpljen spašen (nagrađen)!![emo_namigusa]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1ahKxoiyL42GKhbT9wGeNw==.pdf

Konsolidacija je krenula, pitanje je samo koliko će malih banaka obuhvatiti..

SZIF na MIV-u ima vrlo sličan udjel kao i u SNBA, kako je tamo cijena podivljala uslijed vjerojatnog preuzimanja, slično se može očekivati i ovdje,jer smo još uvjek ubjedljivo najeftinija banka na burzi.

Prema izjavama Ive Bilića novog čelnika KentBanke, u jednom od prošlotjednih izdanja jutarnjeg, banke na tržištu ispod 5 milijardi kn. aktive na tržištu nemaju što raditi jer su nekonkurentne!!
Zato smatram da Slatinska banka s aktivom od 1,44 milijarde kn. mora ići u prodaju, a i čisto sumnjam da SZAIF okrupnjuje udio da bih se bavio bankarstvom!!!!
Dok ne bude prodan udio DAB-a treba biti strpljv, a nakon toga mislim da neće puno čekati s prodajom!!

lp.

19,02. blok transakcija od 4 500 000 kuna po 65 kuna koju je odradio SZIF i došao nadomak do preuzimanja, a cijena na BV iznad 200 60 kuna, nekome izgleda stvarno treba lova za nešto drugo i ne pita za cijenu.

Nešto se zbiva, ovakvu aktivnost na bidu nismo vidjeli već neko vrijeme.

A i već dugo nije bilo nikakvih vijesti, vrijeme je već.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

propalo!
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/uUWN4wbSgioas8HWbdxd3Q==.pdf

Ignore: KressoM, delux

Ništa, ponovit će s manjom cijenom i to je to. 200 kn je ipak previše u ovom trenutku.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

– Rezultat prvog kruga natječaja u potpunosti je očekivan, ali ova ˝brzina˝ izvještavanja DAB-a je prečudnovata!!
Zasigurno je sve u skladu sa zakonskom regulativom, ali, nalazimo se u tržišnoj ekonomiji gdje se poslovno okruženje mijenja iz dana u dan, a ne 2 mj. ni glasa ni glasnika!

– Od isteka roka za dostavu ponuda pa do njihova zaključka da se nitko nije javio na natječaj treba 30 dana!!!
Ali, velike muke po DAB-u tu još nisu gotove!!?!! Eeeeeh gospodo, treba poslati izvještaj Slatinskoj banci od strahovito stresnih 5 redaka, da su oni zaključili da se nitko nije javio.

CERP je za njih po ovom pitanju jedna velika televizija u boji, ali bi ih svejedno preporučio za nagradu CROATIA SUPER BRANDS !!!!???!!!

Stvarno nevjerojatno, mislio sam da se neće ni objaviti koliko se čekalo

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/SNBA_2b569a28-c932-40c6-9a94-1d5940902843.pdf

Da li ovo otuđio, znači ukrao, tko kome i na koji način? U svakom slučaju nakon ovoga se prelazi prag od 10% što je znakovito kada se zna da SZIF ima 24%.

“Otuđio” znači da su nekom prodali i da je netko kupio, vjerovatno over-the-counter. Kome? Nekome koga ovo interesira. Bit će zanimljivo.

New Report

Close