Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,90 | 747 | 47 | 15,60 | 15,90 | 0,00% |
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=SNBA-R-A
Od jucer nije vise u promatranju. Ocito se sve zna
Što god se znalo neće skupiti količinu po mizernim cijenama radije ćemo dokupljivati mi mali dioničari nego pokloniti nekome. Sad je vrijeme loše ne samo za dionice već i za nekretnine a znamo da poslije kiše uvijek dolazi sunce. Znači ne prodavati ako nekome ne treba baš za kruh bit će bolje samo opušteno.
U pregovorima o omjeru spajanja od veličine aktive presudnija je bila njihova struktura.
Vaš link …
Evo najnovijeg spajanja:
BVPS KBZ 172,81 zadnja cijena 97
BVPS PDBA 594,51 zadnja cijena 339
vidjet ćemo što će biti sa njihovom cijenom nakon ove vijesti. btw.
BVPS SNBA 205,60 zadnja cijena 66
Kao što je već rečeno ovdje je najvažnije koliko dionica je u čvrstim rukama. Oni koji su među prvih 10 znaju što imaju i neće to dati ispod fer cijene a mnogi ni za toliko jer bolje imati dionice i čekati još bolja vremena. Ako od 2008 niti jedne godine nije bio minus a cijena je pala s 200kn do smješnih razina. Za one koji su ovdje novi ovo izgleda kao nekakav “rast” a u stvari je mizeran odmak od neopravdane zanemarenosti.
Ovo je jako jeftin papir. Disertacije od naših domaćih stručnjaka samo što nisu stigle. Prije će cijena otići neg’ što će te disertacije doći.
Mislim da je skupljanje na ovim razinama pri kraju pa da konačno napadnemo kotu 80 tko će ako neće sami mali dioničari kao i uvijek.[emo_palacg]
Mislim da je skupljanje na ovim razinama pri kraju pa da konačno napadnemo kotu 80 tko će ako neće sami mali dioničari kao i uvijek.[emo_palacg]
Neće biti nikakav problem kota od 80 kn. samo kad se riješi državni paket! Upravo zbog toga dionica i jeste ovako strogo kontrolirana, jer ključnim igračima sada nikako nije u interesu viša cijena (jer viša cijena na burzi, veći državni apetiti za cijenu paketa)!!
Koga zanima ova dionica preporučam da si naruču izvještaj o dioničarima Slatinske banke od SKDD-a!!
Jako mi je bilo zanimljivo vidjeti neke važne igrače!!! Žao mi je ali u detalje o tom nesmijem!! [emo_namigusa]
Ovo nije nikakav nagovor na kupnju ili prodaju istih, neka svatko dobro razmisli o svom ulaganju!!
Lp.
Slaba to je neka minimalna vrijednost banke bez preuzimanja jer je ispod 0,5 BV-a,dok se ostale banke trguju od 0,5 do 1 i nešto iznad. Mislim da preuzimanje mora ići iznad 100 kuna
Slaba to je neka minimalna vrijednost banke bez preuzimanja jer je ispod 0,5 BV-a,dok se ostale banke trguju od 0,5 do 1 i nešto iznad. Mislim da preuzimanje mora ići iznad 100 kuna
Sve ispod 200 kuna je neprihvatljivo mi mali dioničari koji imamo dionice do danas nismo htjeli prodavati na vrhu od 555 kuna i više što bi prodavali sada. Mi smo svi silom postali dugoročni dioničari par godina više ili manje nebitno. Trud i čekanje na kraju će se isplatiti a brzopletost i srljanje neka odrade buregđije oni su i s par kuna zadovoljni.
prati netko NN- obavjesti , dali je DAB što objavio.
Do broja 25 nije