Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,90 | 3.975 | 250 | 15,30 | 15,90 | 0,00% |
Najbolja kupnja je 5.000 komada cijena ista kao i na cebi 5 kuna. No to je i jedina ozbiljna ponuda na kupnju sve drugo je par dionica lažne kupnje.
ružna slika definitivno.nije mi jasno zašto je ova ekipa kupovala dionice po puno većim cijenama?[emo_zacudjen]
Možda zbog ovoga:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/icDb9g33l8xY8dVYl2XC3g==.pdf
Kako izgleda da Slatinsku možemo gledati i na 5 kuna samo je pitanje dana.[emo_bijesan]
Još malo kako je krenula pa idemo po 40 kuna, otpor tek na 17 kuna.[emo_smijesak]
Kolega vi ste vidoviti ide po vaših 40 samo ja mislim da je otpor tek na 5 kuna i to ne baš neka količina.
Potreban je samo mali pritisak prodaje i eto nas u provaliji.
Prodaja je kilava nemaju snage, nemaju čime, nemaju volje i pored toga što nema bida ask je kao mladenac bez one szvari u gostima.[emo_palacd]
Prodaja je kilava nemaju snage, nemaju čime, nemaju volje i pored toga što nema bida ask je kao mladenac bez one szvari u gostima.[emo_palacd]
nominala 100,bv iznad 200,poslovanje na pozitivnoj nuli,adekvatnost kapitala u opasnoj zoni nešt ispod 12%,mislim 11,76
po koliko bi ovo moglo u preuzimanju,za HPB buncaju na dva Bv,ja smatram da bi ovo išlo na 1Bv ,barem,
naravno da su kosturi uvijek pretnja,oni iznenada izlete iz ormara
i zato kupujte,teško ćete izgubiti,zaraditi možete puno
Za nas u SNBA će teći med i mlijeko kao u bajci,nravno u odnosu na sadašnju cijenu,može i niže!!!!!!!!
Hoćemo li danas konačno trgovati po očekivanih 5 kuna ili ……?
Koji jadan pokušaj dizanja dionce sa samo 26 dionica, sutra sigurno nazad – 10%.