Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,50 | 1.550 | 100 | 15,00 | 15,90 | 0,00% |
to bi trebala biti stvar sukcesije država,između srbije i hrvatske.slavonski zif je kupovao po 91 kunu,isto tako i trezor.ne bi smjela više pasti,šta nije dovoljno pala do sada?
Već par dana bez trgovine očito je strah počeo djelovati.
znači zadržavanjem dobiti Book raste na 197,7 kn,tako visoki book nije nikada bio u povijesti banke.a banka ide u prodaju,ispod 2 book-a se ne prodaje niti je ijedna u rh prodana ispod toga.vidim ds je netko na ask stavio 1900 kom,jel želi manipulirat ili šta?
Već par dana bez trgovine očito je strah počeo djelovati.
Danas sigurno poklapanje bida na 68 kuna to je još jedina dobra pozicija , prva ponuda posile te je samo 47 kuna.
tužba za odštetu nije mala stvar.sad prvostupanjski sud mora prihvatit tumačenje visokog trgovačkog suda a to je da je ugovor o prijenosu obveza i prava ništavan a time je ostvaren put za ostvarivanje prava na odštetu od strane jugobanke.sa kamatama iznosi 40 mil .eura.
e da,iz banke mi kažu da će oni ići u reviziju.nije mi jasno samo na osnovu čega,kad je ugovor proglašen ništavnim.baš me zanima kakva će biti cijena kad bude donesena presuda o odšteti na trgovačkom sudu u bjelovaru.
Ako danas kojim slučajem dođe do prodaje ronimo debelo ispod 50 kuna, nego prati li itko Slatinsku tema potpuno zamrla.[emo_palacd]
Ako danas kojim slučajem dođe do prodaje ronimo debelo ispod 50 kuna, nego prati li itko Slatinsku tema potpuno zamrla.[emo_palacd]
Možda danas doživi početak kalvarije.[emo_palacd]
Na Slatinskoj se povukli svi ozbiljni nalozi na kupnju ostalo nešto sitno i kraj.
nije ni čudo kakva presuda se sprema na trgovačkom sudu u bjelovaru.baš sam razmišljao,u tom slučaju banku bi mogao preuzeti DAB a onda bi bilo kao u slučaju Croatia banke.ja sam na vrijeme izašao na 70.sad više ne bi mogao ni prodati tu količinu
Očekuje nas potop uz nelikvidnost kupnje skoro da i nema.[emo_palacd]