Prva ozbiljnija prodaja je tek na ,
414 kuna , 3.700 komada
415 kuna , 8.101 komada
a veliki igrači traže i puno više mislim da je ovo na ponudi odlično za skinuti .
ne ide to preko 130 kn, slavonac će vam se početi kipati, ne budite blesavi!
414 kuna , 3.700 komada
415 kuna , 8.101 komada
a veliki igrači traže i puno više mislim da je ovo na ponudi odlično za skinuti .
Da ali će drugi veliki igrači svoje istovariti daleko prije tih 400 kn,tako da nemoj biti naivan i ovdje očekivati čudo.
414 kuna , 3.700 komada
415 kuna , 8.101 komada
U potpunosti se slažem ako žele količinu moraju i platiti ovih dionica baš i nema na prodaju . A sve ostale su rasle daleko više od dionica Slatinske banke .
414 kuna , 3.700 komada
415 kuna , 8.101 komada
U potpunosti se slažem ako žele količinu moraju i platiti ovih dionica baš i nema na prodaju . A sve ostale su rasle daleko više od dionica Slatinske banke .
[/quote]
Tko zna na koliko je blokada na Slatinskoj neka napiše baš me zanima .
Koliko sam ja čula na Slatinskoj i još nekim dionicama nema blokade ali pošto sam nova možda griješim ispravite me slobodno .
Treba ostati priseban i ne prodavati ovako kvalitetnu i podcijenjenu dionicu . Cijena može biti samo bolja jer sad se vuče po dnu .
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] Ovaj rast Slatinske baš veseli jer dok su druge dionice rasle ona je stajala . Na forumu businessa.hr govori se o špekulacijama i preuzimanju banke . Nakon što je prije neki dan protrgovano za preko 3 milijuna kuna lako moguće . No kako sad izgleda ozbiljnija prodaja Slatinske to jest paketi su na preko 400 kuna . Ali ako se banka stvarno preuzima onda je kupcima lakše skinuti te pakete nego čekati godinama da sakupe tu količinu od malih igraća . Ovako jednom jačom kupnjom i rješili su sve . A puno više informacija očekujem idući tjedan uz rast cijene dionica Slatinske banke . [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
139,87 gornja blokada!
Siguran si ? Onda danas lagano ulazimo u blokadu , još nije kasno niti drugima ući u ovu dionicu i zaraditi više nego na ostalima .
Svi šute, ova tema neaktivna od petka,a kad krene ovaj tjedan-biti će tu 10 postova dnevno.Ne kužim kako ne uočavate istu spiku kao i na blje,slpf ovo odlučio odraditi da si popravi krvnu sliku.Book je 182kn,tu negdje treba tražiti target.Ovo će biti zvijezda trgovanja idući tjedan.