ovo bi moglo bit vezano i za ovu banku
http://www.seebiz.eu/hr/banke/miljan-todorovic-podravska-banka-dala-ponudu-za-nekoliko-manjih-banaka%2c-ceka-odgovore,81056.html
ovo bi moglo bit vezano i za ovu banku
http://www.seebiz.eu/hr/banke/miljan-todorovic-podravska-banka-dala-ponudu-za-nekoliko-manjih-banaka%2c-ceka-odgovore,81056.html
Fala Bogu na ovoj našoj banci barem ima prostora ze veliki rast . Dok pojedinci kupuju debelo precijenjene dionice od po nekoliko tisuća jedna dionica u isto vrijeme iskusna Podravska banka grabi posljednje hrvatske banke po mizernim cijenama. Po meni napominjem po meni je sve ispod 500 kuna slaba ponuda.
Ako danas uspijemo probiti barem 120 kuna bio bi to pozitivan signal da se tu nešto kuha. Isto tako bitan je i promet količinski i novčano.
Oooooooo čak imamo i drugu stranu koja je hrabro sa samo 24 dionice srušila cijenu i hoće reći da ju zanima kupnja samo od naivaca koji bi prodali što jeftinije. Što misle dioničari Slatinske banke do koliko bi nam banka mogla porasti u slučaju preuzimanja.
skupljaju sve između 107-110kn,a na kupnji te odma izlipare,ni za burek ne daju [lol]
Možda pred kraj ipak malo lupe i skinu nešto sa prodaje bilo bi ohrabrenje za sve dioničare banke.
koliko sam doznao od bivšeg djlatnika validusa,prema KPMG-ovoj procjeni sve ispod 350 kn bi bila loša ponuda,čak i u ovoj krizi..to su govorili kad je vaba htjela preuzimati..opet vaba je platila preko 500 kn po dionici.vidim da netko sa malim količinama pokušava spustit cijenu..ja mislim da je dobro imat ovakvu banku u portfelju.
Naš kupac mora da je Škot to dokazuje da je danas podigao kupnju za samo jenu lipu . Tako iz dana u dan……………..i gdje nam je kraj.
Naš kupac mora da je Škot to dokazuje da je danas podigao kupnju za samo jenu lipu . Tako iz dana u dan……………..i gdje nam je kraj.
Kako se naglo zaletio na kupnju trebat će nam još koja godina strpljenja.
Stigao poziv za skupštinu 29. lipnja 2010 ( utorak ) u 12 sati u sjedištu banke .Ako proguramo prijedlog za dividendu bit će rasta dionica i više prometa.
Stigao poziv za skupštinu 29. lipnja 2010 ( utorak ) u 12 sati u sjedištu banke .Ako proguramo prijedlog za dividendu bit će rasta dionica i više prometa.
Što?? Netko je poslao protuprijedlog za točku upotrebe dobiti?
Ne znam baš da je to pametno. Danas ovako mala banka da ide isplaćivati dividendu ako ne mora… Ja bih bio sigurniji da se dobit zadržava, za sada, lako će se kasnije dijeliti dividende kada dođu bolju vremena.
SNBA super stoji sa adekvatnošću kapitala… to istina, ali ja bih ipak bio sigurniji da se to što više sada ojačava, da se baš bez i najmanjih problema preživi sljedećih godinu dana… jer sve banke će se uskoro naći sa prvim pravim otpisivanjima, vjerojatno prvim negativnim kvartalima… jer kao što vidte stanje u zemlji nam neće tako skoro naprijed.
Mi tehnički možda jesmo u zadnjoj recesijskoj godini, nakon koje slijedi stagnacija… ali ta stagnacija što se tiče bankarskog sektora ne znači da se neće morati najprije knjižiti nekakave gubitke za početak, pa da se onda može dalje dostojanstveno stagnirati.
P.S. Naprijed ćemo krenuti tek kada netko stane na kraj ovim sindikatima i svim ostalim neodgovornim strukturama našeg društva, koji bi su kadri očito sve svoje snage iskoristiti u sabotiranju povlaćenja i najmanjih poteza ka promjenama koje mogu biti dio slagalice koja jamči zdravi gospodarski rast.
danas je bio dobar dan za banku..prodaja sve slabija,a kupnja jača..