Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,90 | 80 | 5 | 15,40 | 15,90 | 0,00% |
triglav osiguranje je samo jedna strana u ovoj priči.postoje 3 zainteresirane strane od kojih je u najboljoj poziciji grupa oko auctora koja ima paket koji obje strane mogu iskoristiti da učvrste svoju situaciju.
u tom slučaju će se država ponašati u nadzornom u skladu sa svojim paketom,dok trenutno ima arbitražnu poziciju.
inače je danas pahor izjavio da bi voli oda nlb proširi svoje djelovanje i u hrvatskoj,pa se nemojte iznenaditi da se riješi priča sa slovencima i da hnb dozvoli ulaz nlb-u u hrvatsku.nemaju puno targeta.
inače priča o snba je zanimljiva,nastavak slijedi.
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 76.494 8,32 Osnovni račun
2. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 73.110 7,96 Skrb. račun
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D./ADRIS GRUPA D.D. 40.258 4,38 Skrb. račun
4. INGRA D.D. 37.500 4,08 Osnovni račun
5. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 35.000 3,81 Osnovni račun
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 34.728 3,78 Skrb. račun
7. VELEBIT OSIGURANJE D.D. 34.500 3,75 Osnovni račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 30.442 3,31 Skrb. račun
9. MRKOCI MILIVOJ 29.960 3,26 Osnovni račun
10. FINESA CAPITAL D.D. 29.073 3,16 Osnovni račun
Ukupno: 45,82
Znam samo jedno gdje god se pojavi Mrkoci Milivoj očekuje se veliki rast cijene te dionice. Ovaj igrač je već godinama u dionicama i dobro zna što kupuje.
Malo pomalo dočekat ču i svoju ulaznu cijenu, još me samo Juraj Dobrila dijeli do cilja.
Bez municije sam pomozite, odnosno ono preostalo municije ne smije u dionice, ne bi bilo racionalno
triglav osiguranje je samo jedna strana u ovoj priči.postoje 3 zainteresirane strane od kojih je u najboljoj poziciji grupa oko auctora koja ima paket koji obje strane mogu iskoristiti da učvrste svoju situaciju.
u tom slučaju će se država ponašati u nadzornom u skladu sa svojim paketom,dok trenutno ima arbitražnu poziciju.
inače je danas pahor izjavio da bi voli oda nlb proširi svoje djelovanje i u hrvatskoj,pa se nemojte iznenaditi da se riješi priča sa slovencima i da hnb dozvoli ulaz nlb-u u hrvatsku.nemaju puno targeta.
inače priča o snba je zanimljiva,nastavak slijedi.
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 76.494 8,32 Osnovni račun
2. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 73.110 7,96 Skrb. račun
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D./ADRIS GRUPA D.D. 40.258 4,38 Skrb. račun
4. INGRA D.D. 37.500 4,08 Osnovni račun
5. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 35.000 3,81 Osnovni račun
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 34.728 3,78 Skrb. račun
7. VELEBIT OSIGURANJE D.D. 34.500 3,75 Osnovni račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 30.442 3,31 Skrb. račun
9. MRKOCI MILIVOJ 29.960 3,26 Osnovni račun
10. FINESA CAPITAL D.D. 29.073 3,16 Osnovni račun
Ukupno: 45,82
Gledaj ovo je sigurno dobra prilika za jeftino preuzimanje…samo kad će to biti…
Možda drugi tjedan, možda drugi mjesec…ali vjerojatno će se desiti ove godine.
nema to veze sa vremenom nego sa vlasničkom strukturom.
evo ovo što je pahor izjavio.
Pahor želi da NLB proširi svoj utjecaj na područje Hrvatske
14.1.2010 15:50:00 | Powered by poslovni.hr
Predsjednik slovenske vlade Borut Pahor izjavio je danas u Ljubljani, uoči popodnevnog susreta s hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem, da je vrlo zadovoljan rješavanjem otvorenih pitanja s Hrvatskom, a istodobno je izrazio želju da Nova ljubljanska banka proširi svoj utjecaj i na područje Hrvatske.
Pahor je rekao da je njegov susret u srijedu u Kranjskoj Gori s predsjednicom Hrvatske vlade Jadrankom Kosor bio vrlo uspješan i da to želi…
više
nema to veze sa vremenom nego sa vlasničkom strukturom.
evo ovo što je pahor izjavio.
Pahor želi da NLB proširi svoj utjecaj na područje Hrvatske
14.1.2010 15:50:00 | Powered by poslovni.hr
Predsjednik slovenske vlade Borut Pahor izjavio je danas u Ljubljani, uoči popodnevnog susreta s hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem, da je vrlo zadovoljan rješavanjem otvorenih pitanja s Hrvatskom, a istodobno je izrazio želju da Nova ljubljanska banka proširi svoj utjecaj i na područje Hrvatske.
Pahor je rekao da je njegov susret u srijedu u Kranjskoj Gori s predsjednicom Hrvatske vlade Jadrankom Kosor bio vrlo uspješan i da to želi…
više
Oni bi to željeli…i vjerojatno će uspjeti nakon rješenja pitanja štednje hrvatskih građana u staroj ljubljanskoj banci…mislim da će on i jaca to riješiti….
Malo pomalo dočekat ču i svoju ulaznu cijenu, još me samo Juraj Dobrila dijeli do cilja.
Bez municije sam pomozite, odnosno ono preostalo municije ne smije u dionice, ne bi bilo racionalno
Dobar pokušaj rušenja dionice Slatinska banka koja je i ovako ispod svake normalne cijene. Sad je mreža postavljena i čekaju se naivci da se ulove .
U biti kad malo bolje promislim krivo sam se izrazio.
Ja mislim da vecini odgovara sto niza cijena bilo koje dionice na trzistu.
Zar vecina nebi opet volila viditi cijene snba na 70 kn, adrs na 135, koei 190 kn.
Imovina mog portfelja bi se prepolovila, ali dokup i samo dokup. Mene u biti zanima imovina portfelja pred penziju, a do toga ima jos za pop..dit
Vremena za prodaju ce doc, bez brige.
Ovu banku treba zvati , poklon banka žalimo se da nemamo banaka u hrvatskom vlasništvu a nitko ne kupuje dionice niti ovih par koje imamo.
Kupujemo kupujemo, ali mala likvidnost sprječava velike investitore da se uključe…
Imamo mi još malih banaka u RH, ali od kojih se neke tako slabo trguju, svi drže svoje dionice čvrsto u šaci i ne puštaju ni pod koju cijenu… da to onemogućava bilo kakvu trgovinu.
Bilo bi lijepo kada bi se naše male banke mogle nekako okupiti, spojiti u neku veću… ali to je vjerojatno neostvariv san. Jedino što preostaje je svakoj sama za sebe neka posluje što bolje može… naime banka može i kao mala funkcionirati sasvim dobro, tu nije veličina toliko nužan faktor… ali ipak pomaže. Ipak je dobro da banka ima teritorijalno (na razini RH) što bolju pokrivenost (poslovnice u svim gradovima) a prije svega bankomatima… tom veličinom da ima dovoljan budžet za nacionalno oglašavanje… dakle neka malo veća dimenzija od ove bi dobro došla kao bolja startna pozicija za daljnji razvoj – zato sanjam o povezivanju naših manjih banaka sa svih krajeva Lijepe naše u neku novu, veću i jaču banku koja će "pokrivati cijelu RH" – ali možemo i bez toga… ako moramo 😀