SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SNBA
15,90
747
47
15,60
15,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ispravak,tu količinu može mu prodat Državna agencija,HPB ili PBZ-Eqity [sealed]

Velebit osiguranje dobilo odobrenje za sticanje više od 10% dionica SNBA.Ko će mu to prodat ako u top-tenu
nema niko pojedinačno tu količinu? [shocked]

samo nek ponudi dobru cijenu,
uvjeren sam da će se već nešto nać……

Zabranjeno sikiranje

mora bi kupit između 60.000 do 70.000 komada a neki jadnik se gura na prodaji po 103 kn [lol]

mora bi kupit između 60.000 do 70.000 komada a neki jadnik se gura na prodaji po 103 kn [lol]

neka , neka , dobro za dokup [thumbsup]

Zabranjeno sikiranje

Znaju Slovenci što valja!

Velebit osiguranje dobilo odobrenje za sticanje više od 10% dionica SNBA.Ko će mu to prodat ako u top-tenu
nema niko pojedinačno tu količinu? [shocked]

samo nek ponudi dobru cijenu,
uvjeren sam da će se već nešto nać……
[/quote]

Odakle ti to…i po kojoj cijeni će to ići!

Aha!

Evo…

USVOJENA MONETARNA PROJEKCIJA ZA SLJEDEĆE TROMJESEČJE

Na današnjoj sjednici Savjeta Hrvatske narodne banke razmotrena su aktualna novčana i gospodarska kretanja i stanje u bankovnom sustavu u trećem ovogodišnjem tromjesečju, te usvojena projekcija monetarne politike za nastupajuće tromjesečje i financijski plan središnje banke za 2010. godinu.
Kako bi se središnjoj banci omogućila veća fleksibilnost u slučaju odobravanja kratkoročnog kredita za likvidnost bankama, Savjet HNB-a odobrio je da pritom može – uz blagajničke zapise HNB-a, vrijednosne papire Ministarstva financija i obveznice za koje jamči Republika Hrvatska – prihvatiti i druge instrumente osiguranja koje ocijeni prihvatljivima.
Savjet HNB-a suglasio se da Ivo Bilić bude imenovan članom uprave Hypo Alpe-Adria Bank d.d., Zagreb; Sandi Šola ponovo predsjednikom a Marijana Trpčić Reškovac i Siniša Žanetić članovima uprave Karlovačke banke d.d., Karlovac, a Mirko Brozović predsjednikom a Branimir Čosić članom uprave PBZ stambene štedionice d.d., Zagreb.
Velebit osiguranje d.d., Zagreb, dobilo je suglasnost za stjecanje kvalificiranog udjela koji čini više od 10 posto temeljnog kapitala u Slatinskoj banci d.d., Slatina.

Trenutno stanje:
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 76.494 8,32 Osnovni račun
2. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 73.110 7,96 Skrb. račun
3. PBZ D.D./PBZ EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 62.800 6,83 Skrb. račun 4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D./ADRIS GRUPA D.D. 40.258 4,38 Skrb. račun
5. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 35.000 3,81 Osnovni račun
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 34.728 3,78 Skrb. račun
7. VELEBIT OSIGURANJE D.D. 34.500 3,75 Osnovni račun 8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 30.442 3,31 Skrb. račun
9. MRKOCI MILIVOJ 29.960 3,26 Osnovni račun
10. FINESA CAPITAL D.D. 29.073 3,16 Osnovni račun

Prema tome je svakako moguće da je kupovao PBZ invest za Velebit!
Samo koja je cijena?

Situacija mi se cini OK!! [proud]

Zabranjeno sikiranje

Aha!

Evo…

USVOJENA MONETARNA PROJEKCIJA ZA SLJEDEĆE TROMJESEČJE

Na današnjoj sjednici Savjeta Hrvatske narodne banke razmotrena su aktualna novčana i gospodarska kretanja i stanje u bankovnom sustavu u trećem ovogodišnjem tromjesečju, te usvojena projekcija monetarne politike za nastupajuće tromjesečje i financijski plan središnje banke za 2010. godinu.
Kako bi se središnjoj banci omogućila veća fleksibilnost u slučaju odobravanja kratkoročnog kredita za likvidnost bankama, Savjet HNB-a odobrio je da pritom može – uz blagajničke zapise HNB-a, vrijednosne papire Ministarstva financija i obveznice za koje jamči Republika Hrvatska – prihvatiti i druge instrumente osiguranja koje ocijeni prihvatljivima.
Savjet HNB-a suglasio se da Ivo Bilić bude imenovan članom uprave Hypo Alpe-Adria Bank d.d., Zagreb; Sandi Šola ponovo predsjednikom a Marijana Trpčić Reškovac i Siniša Žanetić članovima uprave Karlovačke banke d.d., Karlovac, a Mirko Brozović predsjednikom a Branimir Čosić članom uprave PBZ stambene štedionice d.d., Zagreb.
Velebit osiguranje d.d., Zagreb, dobilo je suglasnost za stjecanje kvalificiranog udjela koji čini više od 10 posto temeljnog kapitala u Slatinskoj banci d.d., Slatina.

Trenutno stanje:
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 76.494 8,32 Osnovni račun
2. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 73.110 7,96 Skrb. račun
3. PBZ D.D./PBZ EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 62.800 6,83 Skrb. račun 4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D./ADRIS GRUPA D.D. 40.258 4,38 Skrb. račun
5. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 35.000 3,81 Osnovni račun
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 34.728 3,78 Skrb. račun
7. VELEBIT OSIGURANJE D.D. 34.500 3,75 Osnovni račun 8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 30.442 3,31 Skrb. račun
9. MRKOCI MILIVOJ 29.960 3,26 Osnovni račun
10. FINESA CAPITAL D.D. 29.073 3,16 Osnovni račun

Prema tome je svakako moguće da je kupovao PBZ invest za Velebit!
Samo koja je cijena?

bez obzira po kojoj cijeni se obavi kupnja , ova odluka definitivno donosi pozitivni razvoj poslovanja
za banku u budućnosti..
ima li netko spoznaju o planovima za iduću godinu?

Zabranjeno sikiranje

PBZ D.D./PBZ EQUITY FOND – – 6,83% 62.800,00
Ovi su kupovali

Koliko vidim…kupovali su po 117!
Vjerujem da sigurno neće prodavati ispod toga…
Kad se zbroje svi troškovi…120 je minimum….minimuma..

Bar ja tako mislim!

Ovi su kupovali

Bar ja tako mislim!
[/quote]

u minus sigurno neće!!!!!!!!!!

Zabranjeno sikiranje

Ovi su kupovali

Bar ja tako mislim!
[/quote]

u minus sigurno neće!!!!!!!!!!
[/quote]
Ovo je već toliko nisko da je skoro badava a ako dođe do preuzimanja mislim da nemože ispod 350 [kuna. S obzirom da je VABA sakupljala po 550 i nije uspijela sakupiti dovoljan broj dionica.

New Report

Close