Samo gdje je to do 300? Daleka budućnost.
300 nije daleka budućnost, zapravo uopće nije budućnost već utopija [bye]
ma ne pričajte gluposti,to može ići samo do 115 kn jer po toj cijeni je kupovala Vaba i to je maximum,sve preko što prođe je netko tko se navukao na vaše navlačanje kao što sam se ja navukao pa kupovao po 130,i sada sam uspio malo kupiti po 100 da si smanjim prosjek.A vi samo pričajte o 300 kn.Nema nažalost ništa od toga
Jedini pokazatelj vrjednosti je burza , Slatinska + 4,61 ovo drugo su pokušaji rušenja cjene dionice.
Jedini pokazatelj vrjednosti je burza , Slatinska + 4,61 ovo drugo su pokušaji rušenja cjene dionice.
nema ovdje ni rušenja ni skakanja.ovdje sve stoji osim što Vaba s vremena na vrijeme nešto dokupi i to nikad skuplje od 115 kn.
Danas Slatinska banka već + 3,33 % .
da i tek je na 113.50
a ja sam kupovao po 130 kad si isto tako pričao
Slatinska banka prva prodaja tek na 122,69 kuna nešto sitno svi pametniji povukli se sa prodaje.Do 200
kuna nema ozbiljnije količine i ova dionica će napraviti veliki skok s oporavkom burze.
[thumbsup]
Wall Street: Dionice napredovale zbog Paulsonove kupnje dionica banaka
Autor/izvor: SEEbiz / Bloomberg News
NEW YORK – Američke dionice u četvrtak su dobile na vrijednosti drugi uzastopni trgovinski dan nakon što je hegde fond investitora John Paulsona kupio udjele u bankama te nakon što je Wal-Mart Stores Inc. izvijestila o višoj od očekivane neto dobiti, što je zasjenilo neočekivani pad prihoda od prodaje u trgovini na malo.
Bank of America Corp. i Regions Financial Corp. uzletjele su nakon što je Paulsonovo poduzeće priopćilo da je kupilo dionice u tim poduzećima. Walmart, najveći američki trgovinski lanac, skočio je 2,7 posto. Alcoa Inc., najveći svjetski proizvođač aluminija, uzletio je nakon rasta cijene metala. Uzlet dioničkog tržišta ograničio je izvještaj o neočekivanom padu prihoda od prodaje u trgovini na malo po prvi put nakon tri mjeseca, ali i izvještaj s američkog tržišta rada koji je pokazao tjedni rast inicijalnih zahtjeva za pomoć nezaposlenim Amerikancima viši od očekivanja ekonomskih analitičara te rezanje kreditnog rejtinga sektora građevinara od strane financijskih analitičara.
Dow Jones Industrial Average indeks u četvrtak je porastao 0,39 posto, a Nasdaq Composite indeks porastao je 0,53 posto. Standard & Poor’s 500 indeks američkih dionica u četvrtak je porastao 0,69 posto, na 1.012,73 boda. Tijekom tekućeg tjedna S&P 500 indeks je porastao 0,22 posto, tijekom mjeseca kolovoza porastao je 2,56 posto, od početka godine porastao je 12,12 posto, a iznad svog dna u više od zadnjih 12 godina dotaknutog 9. ožujka indeks je uzletio 49,69 posto.
“Imao sam osjećaj da bi se tržište moglo povući nakon danas objavljenih ekonomskih podataka, ali očito je da postoji konsenzus da smo tekući ili sljedeći kvartal izašli iz recesije. Recesija globalnog gospodarstva u završnoj je fazi i sudionici financijskog tržišta kupuju dionice danas na bazi očekivanja svjetlije budućnosti”, izjavio je E. William Stone koji kao glavni investicijski strateg u PNC Financial Services Group Inc. upravlja sa 98 milijardi američkih dolara.
Američki prihodi od prodaje u trgovini na malo u mjesecu srpnju neočekivano su skliznuli za 0,1 posto, što je njihov prvi pad u zadnja tri mjeseca, kako su potrošači smanjili potrošnju zbog straha za zaposlenje. Broj Amerikanaca koji su podnijeli inicijalni zahtjev za pomoć nezaposlenima prošli je tjedan porastao na 558 tisuća. Od početka recesije u prosincu 2007. godine američka nacija izgubila je 6,7 milijuna radnih mjesta. [thumbsup] Tako će se naši ulagači pitati kad Slatinska banka ponovno bude na 550 kuna zašto ju nismo kupvali sve do 250 kuna je badava i obećava dobru zaradu. Ali to kao da nitko ne vidi. [thumbsup] [smiley] [wink]
SNBA ce na 550 kada Dolores Lambasa osvoji Oscara u Hollywoodu.
Ovo je jedna od rijetkih dionica za koju sam poprilicno siuran da nikada nece doci na 550
SNBA ce na 550 kada Dolores Lambasa osvoji Oscara u Hollywoodu.
Ovo je jedna od rijetkih dionica za koju sam poprilicno siuran da nikada nece doci na 550
Nema više budala da daju Slatinsku ispod 200 kuna. Sve do 200 je nešto sitno dionica a tek poslije 500 su ozbiljnije količine na prodaju. To su samo činjenice koje svatko vidi na svom monitoru.
[/quote]
evo ja sam budala koja će ti još danas rado prodati recimo po 150 .samo reci koliko trebaš?
ma ne pričajte gluposti,to može ići samo do 115 kn jer po toj cijeni je kupovala Vaba i to je maximum,sve preko što prođe je netko tko se navukao na vaše navlačanje kao što sam se ja navukao pa kupovao po 130,i sada sam uspio malo kupiti po 100 da si smanjim prosjek.A vi samo pričajte o 300 kn.Nema nažalost ništa od toga
vidiš da može ići preko 115 😀
Ja sam danas kupovao i prosjek ulaska mi je mrvicu ispod 115 kn, ako je Vabi to ok cijena… i meni je :D, šalim se ne zbog Vabe nego zbog toga što mislim da je to po ovim cijenama jeftino.
Netko je iza mene još kupovao i podignuo to i preko 115 kn – obično kada ja nešto kupim to odmah padne, danas sam imao sreće – ali bez brige pasti će ovo onda sutra [lol]
Dugoročno nema beda, ovo je dobra mala banka. Male banke su danas u RH puno bolja alternativa za ulaganje nego velika banke, pod pretpostavkom da imaju kvalitetnu aktivu (više okrenutu sektoru građanstva nego gospodarstva), dobru kapitaliziranost i da znaju zarađivati (neto kamatni prihod / aktiva da je solidan) a uz obavezno shareholder friendly upravu – ovdje je vlasnička struktura takva da uprava ne može biti drugačije nego shareholder friendly.