do je 15tak posto manje nego što je moja ulazna cijena
vidim,ovdje sam pušiona
[cry]
kupi i ti pa popravi prosjek
to me podsjeća na onu priču,sad je nešto pjeftinilo,pa moraš puno potrošiti da bi vidio koliko si puno uštedio he he
ništa ne kupujem,ali niti ne prodajem
ne volim proizvoditi minus,pa nisam ja država
Nekako je danas sve ovo prošlo u tišini, ali nešto se veliko iza brda valja: danas je trženo s 22.481 dionicom SNBA uz promet od visokih 2,45 mil. kuna [huh]
Ja sam se cijeli dan lipario na kupnji, ali nema šanse, ovi veliki nalozi s po 1500 komada odmah su me preskakali pa sam odustao…
Zadnje transakcije:
Cijena Količina Iznos Datum
110,01 8000 880.080,00 26.6.2009 10:10:01
Bankarsko poslovanje
Petomjesečna dobit Slatinske banke 5,7 milijuna kuna
Tijekom pet mjeseci Slatinska banka ostvarila je gotovo 5,7 milijuna kuna bruto dobiti, što je približno rezultatu u istom razdoblju lani. Postignuti dohodovni učinci rezultat su ponajprije oslonca banke na vlastite izvore sredstava te rasta plasmana.
Tako su, primjerice, bančini ukupni depoziti u pet ovogodišnjih mjeseci narasli za 5,4 posto, na 798 milijuna kuna, što ukazuje i na puno povjerenje i sigurnost oročenih sredstava klijenata banke. Ujedno su za 15-ak milijuna na gotovo 628 milijuna kuna, povećani i ukupni plasmani banke. Na strani plasmana i dalje su najzastupljeniji krediti građanima koji su krajem svibnja ove godine dosegnuli 360 milijuna kuna. I ukupna je aktiva banke u godinu dana porasla za gotovo pet posto, na 1,06 milijardi kuna. Ova banka stalno širi vlastitu poslovnu i bankomatsku mrežu. (Nikola Prskalo)
Danas će biti ludnica na Slatinskoj sutra ide prijedlog o isplati dividende od 60 kuna po dionici što joj diže vrijednost na minimalno 220 kuna.Zadnjih dana je pojačan promet i rast cijene na ovoj bankarskoj dionici.
Danas će biti ludnica na Slatinskoj sutra ide prijedlog o isplati dividende od 60 kuna po dionici što joj diže vrijednost na minimalno 220 kuna.Zadnjih dana je pojačan promet i rast cijene na ovoj bankarskoj dionici.
Pa zašto onda ne kupuješ na burzi kad je cijena SNBA svega 125 kn ?
Po ovako smješno niskoj cijeni može se kupiti samo dionica Slatinske banke Ceba je 3 puta skuplja.