SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drukčije se od Fiminih nazovi stručnjaka ne može ništa drugo ni očekivati,gdje god se oni uvale tu trava više ne raste.

ja sam prilično laički utrčao u ovu dionicu u trenutku slabosti,pa me zanima ako mi netko može reći svoje mišljenje o cjenovnom kretanju ove dionice u budućnosti?

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

@ luzer

Definiraj budućnost.

U slučaju da gledaš dugoročno, ako spor oko aktive Jugobanke bude pozitivno riješen (a bit će), mislim da u svakom slučaju možeš očekivati jako solidan pozitivan prinos u razdoblju do 2 godine.

U slučaju da gledaš špekulativno (tj. ako ti je namjera prodati prekosutra), mislim da bi ti možda bilo najbolje da prodaš. Po bidu. Meni. 🙂

nisam ušao sa puno,pa mi i nije panika za cash
imam pravilo da ne prodajem dok mi je dionica u minusu,strpit ću se neko vrijeme,
nekako mislim da je to premala banka da bi dugoročno mogla opstati sama,znači morat će je netko jednom preuzeti a onda će valjda cijena ići gore,do tada čekam

@ strategos.
Ja mislio da se vise slazemo no nema veze.
Ma INGRA je jos ok, oni us uzimali mislim po 200 (ima na zse, vidi se po prometima pocetkom 2007)

A sto se tice Vabe na to necu trositi rijeci.
Postoje sinergijski ucinci, daleko od toga da nepostoje ali ne vrijedi 500 kn.
Ne vrijede ni 350 kn

Neznam da li vode na trosku, ipak jesu neki gubitak prikazali ali svejedno, to je problem njihovih dionicara.

Meni se kod SNBA ne svidja podrucje gdje djeluju i klijentela (ipak je to slatina) a rast u takvom podrucju i neke dodatne usluge, neznam nisam optimista.

Ali daleko da banka ne vrijedi vise, vrijedi, samo se nmojte zanositi sa 500 kn od VABE.

Rijetko koja dionca ce ikada doci na svoj ATH na zse.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ne ulazeći u vašu raspravu, smeta me samo ovaj dio oko područja poslovanja.
Tridesetak poslovnica po cijeloj Slavoniji a ne samo Slatina.
http://www.slatinska-banka.hr/poslovnice.php

pozdrav

No respect

Ma sve ok, ja sam kazem koje usluge mozes ljudima ponuditi na potezu Daruvar-Djakovo.
Sve sofisticirane i highy yield usluge su pobrale PBZ, ZABA, ERSTE i RBA.

Nazalost Slatisnak nema dobru klijentelu i ne nalazi se u visoko propulzivnoj regiji.
Da se nalazi aktiva bi im rasla barem 12% godisnje.

A koliko im je rasla u zadnjih 6 godina????

Nemas kome ponuditi usluge, nazalost

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

pozdrav

I ne samo Slavonija , Podravina Koprivnica sjedište županije, Zagreb metropola itd. banka ju podcijenjena i još drukeri pokušavaju rušiti.

pozdrav

I ne samo Slavonija , Podravina Koprivnica sjedište županije, Zagreb metropola itd. banka ju podcijenjena i još drukeri pokušavaju rušiti.
[/quote]
ako je tko druker, onda ste kolega to vi i vaš smiješni kompanjon šef ili kako se već zove…uvijek se dobro nasmijem vašim ozbiljnim analizama i poznavanjem fin. sektora…a o snba sve najbolje, da me se krivo ne shvati

Ma sve ok, ja sam kazem koje usluge mozes ljudima ponuditi na potezu Daruvar-Djakovo.
Sve sofisticirane i highy yield usluge su pobrale PBZ, ZABA, ERSTE i RBA.

Nazalost Slatisnak nema dobru klijentelu i ne nalazi se u visoko propulzivnoj regiji.
Da se nalazi aktiva bi im rasla barem 12% godisnje.

A koliko im je rasla u zadnjih 6 godina????
Nemas kome ponuditi usluge, nazalost

Priču isto tako možete postaviti i naopačke i zapitati se zašto jedna od gore navedenih banaka uzima 80 bankomata u vrijeme kad druge štede, te zašto se vrši pritisak na cijenu?
Pozdrav

Novi pretovar danas,15595kom po 109,10 kn. [sealed]

do je 15tak posto manje nego što je moja ulazna cijena
vidim,ovdje sam pušiona
[cry]

New Report

Close