SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oće li ovo danas do 200?

Nije bolest sve što boli

Ne.

a sta ako se desi situacija kao u medimurskoj banci, a ti ne zelis prodati

Danas smo se pomaknuli s mrtve točke poslije blokade idemo preko 150 mada je i to badava.Jedan post
sa ,businessa.hr
Murat Hađipašić 06.02.09 10:30
Slatinska banka skočila tek za bijednih 7 % još malo i u blokadi. Vijesti o drugom kupcu stranom fondu su izgleda istinite i bit će tu nadmetanja u cijeni ovo je tek početak.Najmanja cijena po kojoj mogu preuzeti većinu dionica je 300 kuna po dionici.

Nadmetanje je pozitivno, a 300 kuna je malo, realnost je barem 450 kuna.

Dionica Slatinske banke dobra je za ulazak špekulativnog kapitala.

Koja glupost, nema gore stvari od toga za dionicu, zato i je na ovim razinama jer je špekulativni kapital već unutra i ne može van. Doduše, sad izlazi jer je kapitulirao, a kad banka dobije većinskog vlasnika zaboravi na rast. Padaju vrhunske banke kao ZABA i PBZ a gdje neće ova kiosk-bančica koja sad prestaje biti zanimljiva i špekulantima. [bye] [bye] [bye] [bye] [bye]

Vlasnička struktura je raspršena pa će tu biti još par krugova preuzimanja.

Par krugova preuzimanja kažeš??? [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

***obrisano***

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

U 2009 protrgovano je oko 20% dionica,možda neće bit dostatno za večinski paket.Možda nisu svi pristali na ovaj nivo cijene,će da vidimo. [sealed]

Laprdate.
VABA je kupila 20%, vec ima 5%.
Dati ce javnu ponudu i velika vecina ce to prihvatiti.
Tak ej kak je.
Banka ne vrijedi vise od 200-250 kuna.

Zaboravite brojke od 300+

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Šta će biti sa dioničarima koji ne prodaju u javnoj ponudi?da li će dobit zamjenske dionice?

Fima i VABA imaju više od 25%.

U utorak je Fima grupa d.d. prebacila Fima Validusu d.d. 20% dionica Mirne Rovinj.

No respect

Laprdate.
Tak ej kak je.

banka vrijedi i više od 400 kn po pokazateljima, alma curl -bivša predsjednica uprave je odbila ponudu od 400 kn po dionici u 12-om mjesecu 2007-e.na preuzimanje se plaća i premija.ko hoće nek proda jeftino.ja neću prodavat s gubitkom,a ako fima pokuša nešto izvan zakona i pravila dobit će prijavu od mene a i od još nekih manjinskih dioničara.već sam uvidio manipulaciju sa spuštanjem cijene slatinske banke preko fima globala,pa ako ne bude fer ponude od fime-slijede prijave hanfi,gospodarskoj komori…Već je bila fima u nemilosti hanfe zbog validusa.

Laprdate.
Tak ej kak je.

banka vrijedi i više od 400 kn po pokazateljima, alma curl -bivša predsjednica uprave je odbila ponudu od 400 kn po dionici u 12-om mjesecu 2007-e.na preuzimanje se plaća i premija.ko hoće nek proda jeftino.ja neću prodavat s gubitkom,a ako fima pokuša nešto izvan zakona i pravila dobit će prijavu od mene a i od još nekih manjinskih dioničara.već sam uvidio manipulaciju sa spuštanjem cijene slatinske banke preko fima globala,pa ako ne bude fer ponude od fime-slijede prijave hanfi,gospodarskoj komori…Već je bila fima u nemilosti hanfe zbog validusa.
Podržavam i stotica za opzimizam dionica se namjerno ruši ali baš i nema odaziva.Dosta nas većih dioničara Slatinske banke niti ne pomišlja na prodaju po ovako smiješnoj cijeni. Sve ispod 300 kuna niti ne pratimo a cijena se može dogovarati između 300 i 600 kuna. Samo naivci mogu prodavati ovako nisko.

Nacekat ces se 400 kuna.
Ajde iskreno reci, kolike su perspektive rasta Slatinske Banke sa sljedecim stavkama;
1. Regionalna rasirenost i rast regije na kojoj djeluju
2. Kvaliteta sadasnje uprave
3. Rast u zadnjih 5-6 godina u uspredbi sa rastom ostalih banaka u Hrvatskoj
4. Mogucnost extra profita

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close