SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 15:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SNBA
16,00
11.697
731
15,50
16,60
4,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sjaćate li se po koliko je prodavao Šimara ?

NE, al znam neke koji su kupovali po 360!!!!! [bye] [bye]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

[thumbsup] [smiley] [wink] Prvih 10 dioničara u top 10 sda zajedno imaju oko 50 % banke.Znači dosta dionica još treba sakupiti. Naivni i brzi prodali su jučer strpljivi čekaju veću cijenu po dionici. Nu bit će tu još ponovljenih otkupa jer neće biti baš tako lako sakupiti potrebne dionice.Onaj koji misli da je malo a i sam sam takovog mišljenja sačekat će veću cijenu bilo to danas sutra ili za godinu dana.Ipak je ovo jedna od posljednjih hrvatskih banaka. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[/quote]

Pa sad nek ti isti kupuju po ASK-u pa nek si smanje ulaz. [proud]

Nije bolest sve što boli

[thumbsup] Teško vama koji brinete tuđe brige i metete smeće isprijed susjedovog dvora ….a doma…..? [thumbsup] Slatinska će se oporaviti i doći na pravu cijenu danas ili za godinu dana pravom dioničaru nebitno. [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

1000 – 1250kn prije splita.

Jel ovaj kupac sa dosadašnjom kupovinom preko 20% vlasništva? [sealed]

Jel ovaj kupac sa dosadašnjom kupovinom preko 20% vlasništva? [sealed]

ako je kupac sa hpb-ovog skrbničkog koji je uzeo prvi paket od east capital funda onda ima preko 20%.
ali ima tu i insajderske kupnje.

Ipak Vaba… [smiley]

da, zato povecavaju kapital.

eto sada umjesto 500 kuna placaju 127 kuna.
I koliko vrijedi??
500 ili 127?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

baš me zanima kako će skupiti tu lovu, keša ko u priči na svakom uglu, nemoš uzeti više ni auto na leasing, a ne skupiti toliko keša, živi bili pa vidjeli

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

Šimara je bio većinski vlasnik, ali je ipak prodao. Nikada nije rekao ZAŠTO ???

New Report

Close