Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 16,00 | 11.697 | 731 | 15,50 | 16,60 | 4,40% |
Sjaćate li se po koliko je prodavao Šimara ?
NE, al znam neke koji su kupovali po 360!!!!! [bye] [bye]
NE, al znam neke koji su kupovali po 360!!!!! [bye] [bye]
[thumbsup] [smiley] [wink] Prvih 10 dioničara u top 10 sda zajedno imaju oko 50 % banke.Znači dosta dionica još treba sakupiti. Naivni i brzi prodali su jučer strpljivi čekaju veću cijenu po dionici. Nu bit će tu još ponovljenih otkupa jer neće biti baš tako lako sakupiti potrebne dionice.Onaj koji misli da je malo a i sam sam takovog mišljenja sačekat će veću cijenu bilo to danas sutra ili za godinu dana.Ipak je ovo jedna od posljednjih hrvatskih banaka. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
[thumbsup] Teško vama koji brinete tuđe brige i metete smeće isprijed susjedovog dvora ….a doma…..? [thumbsup] Slatinska će se oporaviti i doći na pravu cijenu danas ili za godinu dana pravom dioničaru nebitno. [thumbsup] [smiley] [wink]
1000 – 1250kn prije splita.
Jel ovaj kupac sa dosadašnjom kupovinom preko 20% vlasništva? [sealed]
ako je kupac sa hpb-ovog skrbničkog koji je uzeo prvi paket od east capital funda onda ima preko 20%.
ali ima tu i insajderske kupnje.
da, zato povecavaju kapital.
eto sada umjesto 500 kuna placaju 127 kuna.
I koliko vrijedi??
500 ili 127?
baš me zanima kako će skupiti tu lovu, keša ko u priči na svakom uglu, nemoš uzeti više ni auto na leasing, a ne skupiti toliko keša, živi bili pa vidjeli