SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 19:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SNBA
15,90
3.975
250
15,30
15,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kolega,to se može reči za svaku dionicu na našoj burzi,
kada bi gledali gdje su nam dionice bile prije par mjeseci.

DA, ali po 500 i više je kupovala FIMA i VABA.

Slatinska je trgovana Fimi i Vabi po 567 kuna na toj cijeni je i sada naslagano nekoliko tisuća dionica Slatinske banke na prodaju.Provjerite kod svog brokera na koliko je ozbiljnija prodaja.
[/quote]

Slatinska je trgovana Fimi i Vabi po 567 kuna.

To je bila vjerojatno MAX. postignuta cijena.
Koliko sada vrijedi ne znam.
Ali sigurno vrijedi barem pola.

[thumbsup] Duboko se nadam da će se Samadol i komisija za vrijednosne papire pozabaviti igračem koji sa 1 dionicom ruši Slatinsku banku. Ako ništa drugo to je Samadolu dužnost. Pametnije ti je brzo kupiti 100 komada Slatinske nego ići u HANF-u na razgovor. [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

ne meni to nije jasno koji su to igrači da "cima" vrijednost sa jednom dionicom;)

A koji to igrač sa par dionica dize sa 100 i nest sitno na 168. Ceka da se raja navuce pa da se istovari. Mogo bi se Samadol i njim pozabavit. [smiley]

Nije bolest sve što boli

Nestalo je podrške za rast SNBA.

Postoji ipak mala razlika svakom vidljiva dioničar koji je digao cijenu kupio je oko 160 komada , ovaj danas koji je spustio išao je hrabro sa samo 1 dionicom dovoljno za Samadola.Poslije je u strahu prodao još smiješnih 34 komada ? Što nije rušio sa ozbiljnijom količinom ako misli da dionica koju ima u portfelju ništa ne vrijedi ?

Postoji ipak mala razlika svakom vidljiva dioničar koji je digao cijenu kupio je oko 160 komada , ovaj danas koji je spustio išao je hrabro sa samo 1 dionicom dovoljno za Samadola.Poslije je u strahu prodao još smiješnih 34 komada ? Što nije rušio sa ozbiljnijom količinom ako misli da dionica koju ima u portfelju ništa ne vrijedi ?

To je istina, međutim nema pravih naloga na kupji koji bi branili sadašnju cijenu.

Pad od 24% sa 110 kom. Izgleda da te poslušao. Ili dionica ništa ne vrijedi!!! [smiley] [wink]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Kupnja prešutno odabrala 105 za fer cijenu.
Ja se postavljam na 87. Neće me danas poklopiti, ali neka stoji… [thumbsup]

Ovdje opet bez prometa. Mislim da ću odustat od ove dionice jer nije likvidna i nitko ju više ne želi toliko da bi lupio po Asku.
Ostavit ću nalog još danas i magla.

Šef 07. 02. 2008.
"Vipy kupovao sam Slatinsku do 250 kuna i tu stao da imam keša još bi dokupio. No nemam i rasprodajem manje bitne dionice treba i za život , krediti ljubavnica i svatko traži svoje. Samo da znaš imam veliku količinu i siguran sam da je to dobra dionica..

A danas ju nitko neće ni po 145. Pa to je opet 40% minusa. Ti ko da si iz Sibira. Naviko na minus.
Pa dobro koji su tvoji targeti??? [shocked] [shocked] 70%.minusa
E stari moj do toga buš se načekal bar 2 mjeseca. Ne može to preko noći. [thumbsup]

New Report

Close