Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,90 | 3.975 | 250 | 15,30 | 15,90 | 0,00% |
Kolega,to se može reči za svaku dionicu na našoj burzi,
kada bi gledali gdje su nam dionice bile prije par mjeseci.
DA, ali po 500 i više je kupovala FIMA i VABA.
Slatinska je trgovana Fimi i Vabi po 567 kuna na toj cijeni je i sada naslagano nekoliko tisuća dionica Slatinske banke na prodaju.Provjerite kod svog brokera na koliko je ozbiljnija prodaja.
[/quote]
Slatinska je trgovana Fimi i Vabi po 567 kuna.
To je bila vjerojatno MAX. postignuta cijena.
Koliko sada vrijedi ne znam.
Ali sigurno vrijedi barem pola.
[thumbsup] Duboko se nadam da će se Samadol i komisija za vrijednosne papire pozabaviti igračem koji sa 1 dionicom ruši Slatinsku banku. Ako ništa drugo to je Samadolu dužnost. Pametnije ti je brzo kupiti 100 komada Slatinske nego ići u HANF-u na razgovor. [thumbsup] [smiley] [wink]
A koji to igrač sa par dionica dize sa 100 i nest sitno na 168. Ceka da se raja navuce pa da se istovari. Mogo bi se Samadol i njim pozabavit. [smiley]
Postoji ipak mala razlika svakom vidljiva dioničar koji je digao cijenu kupio je oko 160 komada , ovaj danas koji je spustio išao je hrabro sa samo 1 dionicom dovoljno za Samadola.Poslije je u strahu prodao još smiješnih 34 komada ? Što nije rušio sa ozbiljnijom količinom ako misli da dionica koju ima u portfelju ništa ne vrijedi ?
Postoji ipak mala razlika svakom vidljiva dioničar koji je digao cijenu kupio je oko 160 komada , ovaj danas koji je spustio išao je hrabro sa samo 1 dionicom dovoljno za Samadola.Poslije je u strahu prodao još smiješnih 34 komada ? Što nije rušio sa ozbiljnijom količinom ako misli da dionica koju ima u portfelju ništa ne vrijedi ?
To je istina, međutim nema pravih naloga na kupji koji bi branili sadašnju cijenu.
Pad od 24% sa 110 kom. Izgleda da te poslušao. Ili dionica ništa ne vrijedi!!! [smiley] [wink]
Kupnja prešutno odabrala 105 za fer cijenu.
Ja se postavljam na 87. Neće me danas poklopiti, ali neka stoji… [thumbsup]
Ovdje opet bez prometa. Mislim da ću odustat od ove dionice jer nije likvidna i nitko ju više ne želi toliko da bi lupio po Asku.
Ostavit ću nalog još danas i magla.
Šef 07. 02. 2008.
"Vipy kupovao sam Slatinsku do 250 kuna i tu stao da imam keša još bi dokupio. No nemam i rasprodajem manje bitne dionice treba i za život , krediti ljubavnica i svatko traži svoje. Samo da znaš imam veliku količinu i siguran sam da je to dobra dionica..
A danas ju nitko neće ni po 145. Pa to je opet 40% minusa. Ti ko da si iz Sibira. Naviko na minus.
Pa dobro koji su tvoji targeti??? [shocked] [shocked] 70%.minusa
E stari moj do toga buš se načekal bar 2 mjeseca. Ne može to preko noći. [thumbsup]