Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
I ja kupovao po 200 kn, pa mislio da je to dno, a ovo ide sve niže i niže [bye]
ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews
[thumbsup]Mogu izvjestiti zainteresirane da buduća udruga malih dioničara Slatinske banke već na početku ima oko 2 % dionica . Javljajte se i dalje na private sa Vašim brojem dionica hvala. [thumbsup] [smiley] [wink]
DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba
Šef,
[thumbsup]Mogu izvjestiti zainteresirane da buduća udruga malih dioničara Slatinske banke već na početku ima oko 2 % dionica . Javljajte se i dalje na private sa Vašim brojem dionica hvala. [thumbsup] [smiley] [wink]
zanimljivo kako se te udruge javljaju prije brutalnog pada cijene a onda nestaju netragom..
voit Ime munaa, Alien
Šef,
zanimljivo kako se te udruge javljaju prije brutalnog pada cijene a onda nestaju netragom..
[/quote]
[thumbsup] Ništa nije nestalo , a primamo ponude i novih malih dioničara da sakupimo barem 10 % vlasništva Slatinske banke tako da možemo pregovarati. [thumbsup] Ako imaš navedene dionice javi se : )) [thumbsup]
DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba
nemam, al ako padne na 30 10% ne bi trebalo biti problem..
[thumbsup]Točno ali nevjerujem da ćemo tako nisko mada kod nas ništa nije nemoguće. [thumbsup]
Šef,
Moram podsjetiti da je BV 160kn.Fima se ne može usuditi nuditi razmjenu po BV nikada ne bi dobila odobrenje HNB-a.
[thumbsup]Baš zato nam je i potrebna udruga dioničara Slatinske banke da vidimo kolko u postotku imamo i dogovorimo cijenu ispod koje ne prodajemo.Moj prijedlog je minimalno 565 kuna. zainteresirani neka mi se jave na private. [thumbsup] [wink]
[/quote]
Pozdrav svima! Nisam neki znalac ali sam tu da povećam postotak…nadam se da će ideja zaživjeti!
mislim da cu ja ovo ipak docekati na svojih 80 a vi recite sto hocete..
Postavio se i ja oko te cijene,nisu htjeli prodat,ja se duboko uvrijedio pa sam kupio druge dionice [sealed]
ja odustao do kupnje na 80.. radje kupim HT ili adris za tu lovu..
neka zimzelen dotada cuva moje dionice
voit Ime munaa, Alien