Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ja sam zainteresiran za udrugu dioničara.Iako imam dovoljno materijala da Fima Validus(koji je zadužen za preuzimanje) prijavim HANFI i sudu časti HGK.Svima nam je cilj da dobijemo fer cijenu.
Šef,
Moram podsjetiti da je BV 160kn.Fima se ne može usuditi nuditi razmjenu po BV nikada ne bi dobila odobrenje HNB-a.
[thumbsup]Baš zato nam je i potrebna udruga dioničara Slatinske banke da vidimo kolko u postotku imamo i dogovorimo cijenu ispod koje ne prodajemo.Moj prijedlog je minimalno 565 kuna. zainteresirani neka mi se jave na private. [thumbsup] [wink]
[/quote]
šefe….podržavam te 100/100
samo što nije...
Šefe imaš mojih 2300 glasova.
Bravo šefe,naravno da te podrzavam!!!napokon da netko nesto pametno napravi!imas moj glas! [thumbsup]
Šef,
Moram podsjetiti da je BV 160kn.Fima se ne može usuditi nuditi razmjenu po BV nikada ne bi dobila odobrenje HNB-a.
[thumbsup]Baš zato nam je i potrebna udruga dioničara Slatinske banke da vidimo kolko u postotku imamo i dogovorimo cijenu ispod koje ne prodajemo.Moj prijedlog je minimalno 565 kuna. zainteresirani neka mi se jave na private. [thumbsup] [wink]
[/quote]
3 i nesto BV.
Firma koja posluje u slatini i jos par neperspektivnih zupanija.žkoja u zadnjih par godina ima minimalan rast aktivi, kojoj je ROE jedva iznad nekakvog minalanog returna investitora.
Da ne spomkijnem sto Jugobanku svi zaboravljaju a stvar uopce nije rijesena.
ž
Na zse su rekli da su se oni zalili i to nije tako bezveze kako se cini.
Nemojte pretjerivati.
Trenutno je cijena nize od nekakve fer cijene ali ne previse.
Ima i puno boljih firmi na trzistu.
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
iga3,
Ja sam zainteresiran za udrugu dioničara.Iako imam dovoljno materijala da Fima Validus(koji je zadužen za preuzimanje) prijavim HANFI i sudu časti HGK.Svima nam je cilj da dobijemo fer cijenu.
unajmite nekog da vam napravi procjenu vrijednosti [huh]
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
macka :
Bravo šefe,naravno da te podrzavam!!!napokon da netko nesto pametno napravi!imas moj glas!
I ja vam se pridružujem! 🙂
Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku
šefe, imaš i moj glas, koliko nas ima ?
[thumbsup] Sve više i više bitan je broj dionica jer prema njem znamo i udio u vlasništvu . [thumbsup]
[thumbsup] Nadam se danas novim dioničarima Slatinske banke. [thumbsup]
[thumbsup] Pogotovu većim igračima. [thumbsup]
DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba
jao ekipa pa nemojte da su matrix i blueman u pravu 🙂
ja to kupovao po 440 i mislio kak sam pametan..
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/