SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[thumbsup] [smiley] [wink]bankarsko tržište
Sedmomjesečna dobit Slatinske banke 7,9 milijuna kuna

Tijekom prvih sedam ovogodišnjih mjeseci Slatinska banka ostvarila je blizu 7,9 milijuna kuna bruto dobiti, što je gotovo četiri posto više nego u istom razdoblju lani. Postignuti dohodovni učinci rezultat su ponajprije oslonca na vlastite izvore sredstava te rasta plasmana, pojašnjavaju u Banci. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [wink]

Vrlo lose.
Nece se ovi maknuti od ROE 10% da ga ubijes.
[/quote]Ako vam nije problem kolega ,zašto rast od 10% nije dovoljan?Tako par godina i super.Ne polemiziram. [sealed]

meni bi odgovarala zamjena 1 za 1 i isplata razlike u novcu….maxmini jel si možda naćuo kad bi fima trebala objaviti neku ponudu ili nešto slično?!

nije maxmini nacuo nista vise od mene nego stoji na prodaji..

a ja sam nacuo da ce biti dokapa po 100 kuna.. da bi dokap uspio kako je planirano cijen na burzi u tom trenutku bi trebala biti ispod toga.

voit Ime munaa, Alien

koliko vaba mora skupiti za objavu preuzimanja

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

nije maxmini nacuo nista vise od mene nego stoji na prodaji..

a ja sam nacuo da ce biti dokapa po 100 kuna.. da bi dokap uspio kako je planirano cijen na burzi u tom trenutku bi trebala biti ispod toga.

super,ajmo prodat po 140 i na kupnju sa 100,01 [lol]

smij se smij.. ali ne vidim da itko lipari kome cete uvaljati koju..

voit Ime munaa, Alien

[thumbsup] [smiley] [wink]bankarsko tržište
Sedmomjesečna dobit Slatinske banke 7,9 milijuna kuna

Tijekom prvih sedam ovogodišnjih mjeseci Slatinska banka ostvarila je blizu 7,9 milijuna kuna bruto dobiti, što je gotovo četiri posto više nego u istom razdoblju lani. Postignuti dohodovni učinci rezultat su ponajprije oslonca na vlastite izvore sredstava te rasta plasmana, pojašnjavaju u Banci. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [wink]

Vrlo lose.
Nece se ovi maknuti od ROE 10% da ga ubijes.
[/quote]Ako vam nije problem kolega ,zašto rast od 10% nije dovoljan?Tako par godina i super.Ne polemiziram. [sealed]
[/quote]
10% roe.
10% cost of equity s tim da je diskontna stopa jos veca jer tu nema wacc-a.
ne vrijedi vise od BV.

VABA nemora nista skupljati vec razgovarati sa dionicarima SNBA za zamjenu dionica i ako ovi prihvate onda nema nikakvog skupljanja.
Ovdje nece biti nikakvog casha, da li vi uopce razumijete sto znaci share exchange preuzimanje.
umjesto dionice SNBA imat cete dionice nove VABE ili kako se vec bude zvala.

Po omjeru kako se dogovore.

Cash necete dobiti.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ako bude preuzimanja.. a vrlo lako da ga ne bude..

voit Ime munaa, Alien

ako bude preuzimanja.. a vrlo lako da ga ne bude..

To se slazem.
Jer tu se trebaju sloziti svi dioicari SNBA, dobro ne svi ali vecina a ima ih jako puno

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

valjda odlučuju mali, odnosno većina, među prvih 5 su fondovi i banke, ako izuzmemo FIMU

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

Moram podsjetiti da je BV 160kn.Fima se ne može usuditi nuditi razmjenu po BV nikada ne bi dobila odobrenje HNB-a.

Moram podsjetiti da je BV 160kn.Fima se ne može usuditi nuditi razmjenu po BV nikada ne bi dobila odobrenje HNB-a.

[thumbsup]Baš zato nam je i potrebna udruga dioničara Slatinske banke da vidimo kolko u postotku imamo i dogovorimo cijenu ispod koje ne prodajemo.Moj prijedlog je minimalno 565 kuna. zainteresirani neka mi se jave na private. [thumbsup] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close