Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,90 | 80 | 5 | 15,40 | 15,90 | 0,00% |
Na temelju članka 277. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima (NN 111/93, 34/99, 121/99 – vjerodostojno tumačenje, 52/00 – Odluka USRH, 118/03 i 107/07) i članka 10. Statuta Slatinske banke d.d., Slatina, Uprava trgovačkog društva SLATINSKA BANKA d.d., sa sjedištem u Slatini, Vladimira Nazora 2, (u daljnjem tekstu: Banka) 28. travnja 2008. godine, saziva
GLAVNU SKUPŠTINU
SLATINSKE BANKE d.d., sa sjedištem u Slatini, Vladimira Nazora 2, za 19. lipnja 2008. (četvrtak) u 12 sati, u sjedištu Banke, sa sljedećim dnevnim redom i prijedlozima odluka:
Dnevni red:
1. Otvaranje Skupštine i utvrđivanje broja prisutnih dioničara i opunomoćenika dioničara,
2. Izvješće Uprave Banke o stanju Banke u 2007. godini,
3. Izvješće Nadzornog odbora Banke o obavljenom nadzoru vođenja poslova Banke u 2007. godini,
4. Godišnja financijska izvješća za 2007. godinu utvrđena od strane Uprave i Nadzornog odbora Banke, i s tim u svezi donošenje:
a) Oduke o upotrebi dobiti Banke ostvarene u 2007. godini,
b) Odluke o davanju razrješnice članovima Uprave Banke za poslovnu 2007. godinu,
c) Odluke o davanju razrješnice članovima Nadzornog odbora Banke za poslovnu 2007. godinu.
5. Donošenje Odluke o određivanju naknade za rad članovima Nadzornog odbora Banke:
a) Nagrade za doprinos poslovnim rezultatima Banke za 2007. godinu,
b) Naknade za rad u narednom razdoblju.
6. Donošenje Odluke o imenovanju revizora Banke za 2008. godinu
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2008%2Fobavijest%2F18052obavijest0000341%2Ehtml
…ako me moje stare umorne oči služe…ni ove godine nema prijedloga Odluke da se isplati dividenda…škrta neka banka…[rolleyes]
Nema opet, da.
Lako za dividendu… koliko bi bila, 4-5 kuna po dionici maksimalno? Iako sama dividenda donosi renome dionici.
Inače, pretpostavljam da je u pitanju zadržavanje dobiti zbog dobrog miraza pri udaji.
Nek se uda više, za koga bilo. Samo nek se ta peripetija završi. [smiley]
Nema opet, da. Lako za dividendu… koliko bi bila, 4-5 kuna po dionici maksimalno? Iako sama dividenda donosi renome dionici. Inače, pretpostavljam da je u pitanju zadržavanje dobiti zbog dobrog miraza pri udaji. Nek se uda više, za koga bilo. Samo nek se ta peripetija završi. [smiley]
Ova Fima nas je strašno zavukla.
Možda bi ipak bilo najbolje da se ukljče belgijanici sad kad prodaju ljubljansku banku.
Pa tko da više taj će dobiti moje dionice.
Možda ovaj porast cijene ima vezu sa odlukom KBC da konačno proda udio u NLB-u. Kako nam je poznato KBC-u je HNB zabranio ulazak na Hrvatsko tržište sve dok ima udio u NLB-u. KBC je već ranije pokazao interes za SNBA a sada možda pomrsi račune FIMI.
A mogli bi jako pomrsiti račune FIMI, jer FIMA (VABA) zbog one kupnje udjela od nekih 5-6% u 11. mj po 500kn ima obvezu pokrenuti javnu ponudu po najvišoj cijeni po kojoj je stekla dionice SNBE u zadnjih god. dana. Dakle ako se KBC uključi i FIMA pod pritiskom krene u preuzimanje nakon 25% mora objaviti javnu ponudu po najmanjoj cijeni od 500kn.
Bilo bi lijepo, ako zbog ničeg drugog onda rad toga da netko napokon shebe Horvata i FIMU.
Pozdrav, ja strpljivo čekam.
Ako netko ima namjeru kupiti banku u Hrvatskoj, sada je najpovoljniji momenat za šoping, pa tako može kupiti SNBU za cca. 3 booka, Ako Fima ne bude brza može se svašta dogoditi. Sjetimo se one narodne
“Tko brže djevojci njemu djevojka”
[cry][bye] Slatinska banka zadržava dobit
Business.hr/Hina
08.05.2008 17:11
Slatinska banka najavila je za 19. lipnja održavanje Glavne skupštine dioničara, na kojoj Uprava planira predložiti raspoređivanje prošlogodišnje zarade u zadržanu dobit.
Vezane vijesti
Analiza: Eksplozija Ine podigla Crobex preko 3900 bodova
Kako se navodi u pozivu za Skupštinu objavljenom u Narodnim novinama, Slatinska banka ostvarila je prošle godine 9,83 milijuna kuna neto dobiti. Uprava i Nadzorni odbor predlažu da se 9,34 milijuna kuna rasporedi u zadržanu dobit, a ostatak u zakonske pričuve.
Skupštini se također planira predložiti odluka o isplati jednokratne nagrade članovima Nadzornog odbora u iznosu od 10.000 kuna neto, te odluka o naknadi za rad predsjedniku Nadzornog odbora od 5.500 kuna mjesečno neto, a članovima od 4.500 kuna mjesečno neto.
Neto dobit koju je Slatinska banka ostvarila u 2007. godini, u iznosu od 9,8 milijuna kuna, bila je za 3,25 posto viša nego godinu ranije, dok zarada po dionici za 2007. iznosi 10,80 kuna, pokazuju podaci iz financijskog izvješća te banke. [cry][bye]
Ponovno ista glupost kao i prošle godine zadržava se dobit a dionici pada vrijednost??? [lol] Gdje je tu logika?
Sada će se javiti razno razni stručnjaci kako je to mudar potez.[undecid] No mene kao većeg dioničara Slatinske banke zanima isplata dividende , a nikako zadržavanje dobiti i pad cijene dionice.[bye]
kupi jos pa budi jos veci dionicar..
maxmini:
”
Možda ovaj porast cijene ima vezu sa odlukom KBC da konačno proda udio u NLB-u. Kako nam je poznato KBC-u je HNB zabranio ulazak na Hrvatsko tržište sve dok ima udio u NLB-u. KBC je već ranije pokazao interes za SNBA a sada možda pomrsi račune FIMI.
”
A mogli bi jako pomrsiti račune FIMI, jer FIMA (VABA) zbog one kupnje udjela od nekih 5-6% u 11. mj po 500kn ima obvezu pokrenuti javnu ponudu po najvišoj cijeni po kojoj je stekla dionice SNBE u zadnjih god. dana. Dakle ako se KBC uključi i FIMA pod pritiskom krene u preuzimanje nakon 25% mora objaviti javnu ponudu po najmanjoj cijeni od 500kn.
Bilo bi lijepo, ako zbog ničeg drugog onda rad toga da netko napokon shebe Horvata i FIMU.
Pozdrav, ja strpljivo čekam.
Mene zanima kako bi ja sad mogao vidjet i gdje kad su oni to kupovali po 500, sjecam se i ja toga al me zanima dali mi tko moze pomoc di bi to mogao vidjet!?
Hvala unaprijed!
SNBA-R-A
Prodaja
260,00 10
264,90 20
266,90 94
270,00 329
280,00 1500
282,00 60
283,00 150
284,00 89
289,00 36
297,12 39
Netko neda da cijena ode gore prije nego što skupi dovoljnu količinu. Fima se igra sa svima nama a veliki im to dozvoljavaju jer su vjerojatno već postigli dogovor o cijeni njihovih udjela.
Nemojte prodavati ispod 500,00 kuna jer će te se poslije osjećati kao jedna domaća životinja iz Dalmatinske zagore.[thumbsup]
” Mene zanima kako bi ja sad mogao vidjet i gdje kad su oni to kupovali po 500, sjecam se i ja toga al me zanima dali mi tko moze pomoc di bi to mogao vidjet!? Hvala unaprijed!
Postoji ti jedna firma u Zagrebu koja se zove Zagrebačka burza gdje imaš povijesne podatke o trgovanju za svaku dionicu a tamo se i trguje sa dionicama [shocked]
PS nije bio 11 mjesec nego 9
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=SNBA-R-A
Pale:
”
” Mene zanima kako bi ja sad mogao vidjet i gdje kad su oni to kupovali po 500, sjecam se i ja toga al me zanima dali mi tko moze pomoc di bi to mogao vidjet!? Hvala unaprijed!
”
Postoji ti jedna firma u Zagrebu koja se zove Zagrebačka burza gdje imaš povijesne podatke o trgovanju za svaku dionicu a tamo se i trguje sa dionicama [shocked]
PS nije bio 11 mjesec nego 9
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=SNBA-R-A
Da istina bilo je to 10.09., nema veze poanta je ista.