A tko je kad od Zagorca dobio jeftino?
Sve će to Horvat – PREPRODAT!
Jedino se dobro šlepat i nažalost poduže čekat![thumbsup][bye]
Kad Zagorci rukneju bu Slatinska po 250 kunića kaj bi rekel moj sused Joža.[undecid][cry][cry][bye][bye][bye][bye][bye]
kolega vjeko pa kak mozete ovakve postove u promet pustat?
ajde grimzli… prvo se zezaš sa prugerima a onda praviš probleme…
inače, mislim da si pogodio u sridu vezano za SNBA i VABA
puno sam ja toga drobio, ne znam na sta mislis.. no fala u svakom slucaju[kiss]
Možda bude uskoro rast naše Slatinske,18-og je glavna skupština..Ovo su samo pripreme za preuzimanje..
Kako je ova godina na globalnom tržištu kapitala počela s padovima, pitanje je očekuje li se i ove godine dobit kakva je ostvarena prošle godine. Mnogi analitičari kažu da se jednaki prinosi kao prijašnjih godina teško da će se ponoviti, a ne treba zaboraviti niti posljedice gospodarske krize u svijetu te najave recesije u SAD-u. Osim toga, nedavno su se predstavnici fondova žalili na prevelika očekivanja ulagača koji su preko noći mijenjali fondove potaknuti njihovim povremenim rastom. U ovoj godini u FIMA-i najviše očekuju od ulaganja u području privatnog bankarstva[/b], a Milan Horvat, predsjednik Uprave FIMA-e svojedobno je kazao za Poslovni dnevnik da su krize sastavni dio posla svakog fond menadžera. “Krize su neizbježne i u osnovi se one ozbiljne i velike daju anticipirati. Ove prolazne zapravo ne trebaju nikoga nervirati”,
Evo još nešto u korist preuzimanja od strane Vabe..[thumbsup]
Bit će i jeftinije .[bye][bye][bye][bye][bye][bye]
SNBA se brani na 350,00 kn i teško će dolje. Nakon skupštine ćemo saznati prijedlog VABE za povezivanje i preuzumanje. Vjerojatno će biti vrlo kreativan.