SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 00:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SNBA
15,90
3.975
250
15,30
15,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa ak vaba ima u plau prodavati po 360 a kupovati po 500 to je sasvim ok..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

super24:

pa kaj misle ovi tko je ostao u dionici nakon godinu dana cmrljenja… jel to airfire pljuskicu dao?[wink]

Ne, to je šamarčina svima nama.

U kojem smislu?

Ima šta novo sa našom slatinskom?

Ima šta novo sa našom slatinskom?

sta ne vidis

otisla je u ……,sutra bi mogli na 251

auuuuuuuuuuu

je jako bitno ako ode na 250.. nek pokazu tisucu na asku pa da vidimo oce opet neko klepit malo po usima.. ako ovak nastave slabo ce mijenjato taj NO[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

PROMJENE U UPRAVI
Alma Curl dala ostavku na članstvo u NO-u Slatinske banke

Društvo Rast kao savjetnik uvrštenja dionica izdavatelja Slatinska banka d.d. dostavilo je Zagrebačkoj burzi obavijest da je Alma Curl kao član Nadzornog odbora Slatinske banke, 21. siječnja 2008. godine dala pisanu ostavku na članstvo u Nadzornom odboru

Ostavku je Uprava Banke zaprimila 25. siječnja 2008. godine, stoji u priopćenju na ZSE.

Što se to događa u našoj Slatinskoj banci ?[rolleyes][rolleyes][lol] [lol] [lol] [lol]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Navodno je Alma Curl sprečavala jeftinu prodaju banke..Neka meni zagorci daju onoliko koliko su dali Rajfici i evo im mojih 500 dionica..Priča se da je za proces zamjene dionica potrebno imat 75 % glasova..Hm,oće li to Vabi uspjet???Meni je svejedno,glavno da cijena dionice raste…

igorbaki
korisnik od: 30.10.2007.
broj poruka: 99

Navodno je Alma Curl sprečavala jeftinu prodaju banke..Neka meni zagorci daju onoliko koliko su dali Rajfici i evo im mojih 500 dionica..Priča se da je za proces zamjene dionica potrebno imat 75 % glasova..Hm,oće li to Vabi uspjet???Meni je svejedno,glavno da cijena dionice raste…

Vjerojatno imaju 75 % glasova igrača koji će ih podržati.[lol] [lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye]

A dobro,onda ćemo dobit zamjenske dionice..I to je ok na neki način[proud]

A dobro,onda ćemo dobit zamjenske dionice..I to je ok na neki način[proud]

Aha, tvoje dvije za njihovu jednu (i to bezvrijednu)[cry]

igorbaki: ” A dobro,onda ćemo dobit zamjenske dionice..I to je ok na neki način[proud] ” Aha, tvoje dvije za njihovu jednu (i to bezvrijednu)[cry]

Mislim da neće tako bit kolega..

Slomili su je,blokada![cry]

New Report

Close