SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 15:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SNBA
16,00
11.697
731
15,50
16,60
4,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zagorci nude 350 i nisu škrti nego škrbni .[rolleyes][rolleyes]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Evo danas lijepo izvješče o poslovanju SNBA,15% veća dobit nego prošle godine,otvorene nove poslovnice,kartično poslovanje,aktiva preko1,2milijarde kuna. [pray]

Kolega,gdje je to objavljeno?
Pa rekao sam da je banka skroz zdrava i ok..Šta zagorci znaju,oni se jedino razumiju u krave,svinje i gnoj.Treba nam neko puno ozbiljniji a ne ovakvi gelibteri iz fime i vabe..[tongue]

Kaj buš ak niko neće bar zagorci budeju.[bye][bye][bye]

Kolega,gdje je to objavljeno?
Pa rekao sam da je banka skroz zdrava i ok..Šta zagorci znaju,oni se jedino razumiju u krave,svinje i gnoj.Treba nam neko puno ozbiljniji a ne ovakvi gelibteri iz fime i vabe..[tongue]

Lanjska dobit Slatinske banke 12,4 milijuna kuna

Tijekom prošle godine Slatinska je banka ostvarila oko 12,4 milijuna kuna neto dobiti, što je 15 posto veća dobit nego godinu prije. Postignuti dohodovni učinci plod su prije svega oslonca na vlastite izvore sredstava te rasta kamatnih i ne kamatnih prihoda banke, kaže Angelina Horvat, predsjednica Uprave banke. Aktiva banke u godinu je dana porasla 8 posto, na gotovo 1,02 milijarde kuna. Za šest posto, na 733 milijuna kuna, u prošloj su godini narasli i ukupni depoziti banke. Na gotovo 556 milijuna kuna ili za sedam posto uvećani su ukupni prošlogodišnji bančini plasmani, pri čemu je po nešto višim stopama raslo kreditiranje građana. U prošloj godini postignuti i dostignuti rezultati banke tim su vredniji zna li se da su ostvareni u uvjetima znatna preslagivanja dioničkog portfelja te traženja novog strateškog partnera. Ističu i da je zbog povećana zanimanja investitora za preuzimanje te jedne od još rijetko preostalih domaćih banaka cijena njihovim redovnim dionicama na Zagrebačkoj burzi u proteklih godinu dana uvećana za 35 posto, odnosno u godinu i pol dana gotovo se udvostručila, na sadašnje 422 kune. Slatinska banka, inače, stalno širi i vlastitu poslovnu mrežu. Lani su, otvorili dvije nove poslovne jedinice, u Iloku i Bribiru, pa danas razgranatu mrežu putem koje nude široku paletu proizvoda i usluga (primjerice, razvili su platni promet, e-bankarstvo i kartično poslovanje) čini 16 poslovnica i 13 ispostava lociranih diljem Hrvatske. (poslovni.hr, 18.1.2008)

Kolega,gdje je to objavljeno? Pa rekao sam da je banka skroz zdrava i ok..Šta zagorci znaju,oni se jedino razumiju u krave,svinje i gnoj.Treba nam neko puno ozbiljniji a ne ovakvi gelibteri iz fime i vabe..[tongue]

Klikni na financije gore lijevo.[cool]

http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=67600

No respect

Hvala kolega SLK..Šta vi mislite o slatinskoj?Ja je već dugo držim i sad je iz principa ne bi prodavao..

Ja je već dugo držim i sad je iz principa ne bi prodavao..

Također.

No respect

Hm, Kaba pada i nakon 400% povećanja dobiti, tako da mi je ovih par posto smiješno.[shocked]

Ako ova banka nastavi sa dosadašnjom razvojnom politikom,znači konzervativno i polako,očekujem daljnji rast vrijednosti dionica.[cool]

Pa rast se već dešava od 550 prema 350 i to je obrnuti rast [rolleyes][rolleyes]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close