SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plonker :
korisnik od: 03.06.2007.

Šef:
” Jel ja to vidim 380 kuna kupnja na Slatinskoj ? To kao da ide na 350 kuna pa onda zamjena za dionice VABE.

Od kuda 350 kao granica?

Od jednog direktora banke ali ne Slatinske. Cijene to i dokazuju.[rolleyes][rolleyes]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Pa, šta je ovo danas rasprodaja, sale[shocked]Aj, još malo spustite, ali tek za jedno 20 dana kad mi stigne lova. Ova fima su stvarno žive škrtice, pa za ovu banku nude 350 kuma[lol]

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

Od mene sigurno neće dobiti dionicu za 350 kuna..Kolega za 20 dana će vam bit preskupa ova dionica…

Dobili ili ne cijena lagano pada od 550 sa koliko je krenula[bye][bye][bye]

A ništa drugo nego čekat.Puno gubim ako bi sad prodao.Mora narast cijena.Ako bude nekih nezakonitosti podnijet ću tužbu protiv Vabe,isto kao i povlašteni dioničari Sonic banke protiv talijana.Vidjet ćemo šta će vrijeme donijet.Nisu blesavi ovi iz Ingre koji drže dosta dionica slatinske.Nek pada cijena,kako pada tako će i narasti,samo od mene ih nitko neće badava dobit to je sigurno..

Što čekat ? Predugo čekamo rasprodaja.[bye][bye][bye]

Danas bolja situacija,+2,23[pray]

Danas bolja situacija,+2,23[pray]

Ovo je smiješno kak su uspjeli srušiti cijenu s 550 na ispod 400.
Sve kako bi zagorci jeftino kupili.

Kako to da ekipa iz top ten mirno gleda,pa nije valjda da žele izgubit novce.[undecid]

Zagorci imaju pravi lobi već se vidi 360 na kupnji .[bye][bye][bye]

Zagorci možda izlaze,svatili da nemaju love za preuzimanje banke pa im je ekipa ponudila fer cijenu od 360.[lol]

Nek samo izađu..Bolje ne imat posla s njima.Kad su takvi onda im ni ne treba naša banka.Po kojoj to logici dionice VABE rastu i drže cijenu od 470 kn kad Vaba po prihodima i po svemu zaostaje za Slatinskom…Stvarno su žmukleri zagorci.Ja po ovoj cijeni ne prodajem…

New Report

Close