Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,90 | 80 | 5 | 15,40 | 15,90 | 0,00% |
po toj cijeni bi i ja kupovao po kojoj bi kupnja to htjela kupiti[smiley]
a vidio se i onaj nalog od 1100kom na kupnji, ako on potegne evo nas na 500kn[smiley]
ajde više da i mi dočekamo to preuzimanje…već traje li ga traje..al dobro svemu dođe vrijeme.možda ne bi bilo loše uzet i zamjenske dionice BPBA (varaždinske banke).sa pripojenom slatinskom cijena bi mogla skočit i na 900 kuna..
ja imam BPBA od prije, a nedavno sam joj pridružila i nesuđenu kompanjonku SNBA , pa se možda potiho i dogovore kod mene u portfelju.
neka se druže[smiley]!
dodjem natrag sa skijanja i sve po ocekivanju..a baš sam se ponadao da ce bar nesto bit u plusu[rolleyes]
cim se skupi prodaja na maloj razlici kontam da ce dobiti pljusku do 450kn, zanimljivo se slaze[wink]
pljuskica je bila, samo prema dole[cool]
e pa ovo je dionica na kojoj sam definitivno popusila 20.02.2007 usli smo u SNBA
kupila sam je po savjetu brokera(kakva pusiona,imali su info da je preuzimanje po 620kn)
i tako dio sredstava namjenjen kupnji LKRI koju smo placali 296kn preusmjerili smo na ovu dionicu
ovo je jos jedan primjer koji moze posluziti i drugima kao skola,nikad ne slusajte brokere,pa oni cesto znaju manje od nas[bye]
mozda i ima sanse za rast s obzirom na okolnosti ali………..predugo traje