SNBA (Slatinska banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SNBA (Slatinska banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 17:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SNBA
15,90
80
5
15,40
15,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn

ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn

Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali..

deVito: ” ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn ” Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali..

Ja ispod 600 kn ne dam.
[cool]

igorbaki: ” deVito: ” ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn ” Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali.. ” Ja ispod 600 kn ne dam. [cool]

Vjerujem da će biti fer igra, pa tako i cijena. Samo se bojim da neće “tehnički” stići do kraja godine.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

početnik-5: ” igorbaki: ” deVito: ” ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn ” Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali.. ” Ja ispod 600 kn ne dam. [cool] ” Vjerujem da će biti fer igra, pa tako i cijena. Samo se bojim da neće “tehnički” stići do kraja godine.

Tehnički se sigurno ne stigne do kraja godine, ali glavno da dobijemo min. 600 kn.
[cool]
Ako treba i u veljači.

% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn ” Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali.. ” Ja ispod 600 kn ne dam. [cool]

Vjerujem da će biti fer igra, pa tako i cijena. Samo se bojim da neće “tehnički” stići do kraja godine.

Nije razumno baš previše očekivati od VABE I FIME jer su oni u velikim problemima koliko vidim. Fondovi im jure prema dolje, kako sa prinosima, tako sa imovinom što nikako ne mogu shvatiti. Jedna od najvećih (nebankarskih) financijskih kuća, a dozvoljavaju si takvu blamažu. [embarass]

Nije razumno baš previše očekivati od VABE I FIME jer su oni u velikim problemima koliko vidim. Fondovi im jure prema dolje, kako sa prinosima, tako sa imovinom što nikako ne mogu shvatiti. Jedna od najvećih (nebankarskih) financijskih kuća, a dozvoljavaju si takvu blamažu. [embarass]

Ajd ti malo prouči grupu pa se ponovo javi

nemoj suditi fimu po par malih fondova.
Fima je strasna grupacija a to da imaju blamazu nebih se slozio.
Naprotiv..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Lijepo nam je Slatinska krenula rasti još ako je istinita vijest o preuzimanju polovicom prosinca mogla bi brzo i dobro potegnuti prema gore.

Lijepo nam je Slatinska krenula rasti još ako je istinita vijest o preuzimanju polovicom prosinca mogla bi brzo i dobro potegnuti prema gore.

Kaj si “ubo” danas po 418?[cool]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ne čekam preuzimanje.

zarezi puno znace u pisanoj rijeci..

jel moze jedan pogled u gledalicu ako ima tko dobar iz abacusa?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close