Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SNBA | 15,90 | 80 | 5 | 15,40 | 15,90 | 0,00% |
ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn
ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn
ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn
Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali..
deVito: ” ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn ” Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali..
Ja ispod 600 kn ne dam.
[cool]
igorbaki: ” deVito: ” ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn ” Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali.. ” Ja ispod 600 kn ne dam. [cool]
Vjerujem da će biti fer igra, pa tako i cijena. Samo se bojim da neće “tehnički” stići do kraja godine.
početnik-5: ” igorbaki: ” deVito: ” ja ju imam vec dugo i ja sam imao “informacije nekoliko puta do sada i nista a zadnja je bila kao 100% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn ” Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali.. ” Ja ispod 600 kn ne dam. [cool] ” Vjerujem da će biti fer igra, pa tako i cijena. Samo se bojim da neće “tehnički” stići do kraja godine.
Tehnički se sigurno ne stigne do kraja godine, ali glavno da dobijemo min. 600 kn.
[cool]
Ako treba i u veljači.
% isto do kraja godine kao izmedju 530-570kn ja ju svejedno nedam bilo preuzimanja ili ne ispod 550-600kn ” Ma tako je kolega,ja je isto ne dajem ispod te cijene pa nek si oni iz Vabe i Fime misle…Mora bit fer igra a ne ko talijani kad su Sonic banku preuzimali.. ” Ja ispod 600 kn ne dam. [cool]
”
Vjerujem da će biti fer igra, pa tako i cijena. Samo se bojim da neće “tehnički” stići do kraja godine.
Nije razumno baš previše očekivati od VABE I FIME jer su oni u velikim problemima koliko vidim. Fondovi im jure prema dolje, kako sa prinosima, tako sa imovinom što nikako ne mogu shvatiti. Jedna od najvećih (nebankarskih) financijskih kuća, a dozvoljavaju si takvu blamažu. [embarass]
Nije razumno baš previše očekivati od VABE I FIME jer su oni u velikim problemima koliko vidim. Fondovi im jure prema dolje, kako sa prinosima, tako sa imovinom što nikako ne mogu shvatiti. Jedna od najvećih (nebankarskih) financijskih kuća, a dozvoljavaju si takvu blamažu. [embarass]
Ajd ti malo prouči grupu pa se ponovo javi
nemoj suditi fimu po par malih fondova.
Fima je strasna grupacija a to da imaju blamazu nebih se slozio.
Naprotiv..
Lijepo nam je Slatinska krenula rasti još ako je istinita vijest o preuzimanju polovicom prosinca mogla bi brzo i dobro potegnuti prema gore.
Lijepo nam je Slatinska krenula rasti još ako je istinita vijest o preuzimanju polovicom prosinca mogla bi brzo i dobro potegnuti prema gore.
Kaj si “ubo” danas po 418?[cool]
zarezi puno znace u pisanoj rijeci..
jel moze jedan pogled u gledalicu ako ima tko dobar iz abacusa?